Звездни компромати - Юни'19

• 210 597
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 485
Не й е за първи път да допуска правописни грешки и да се поправя, след като обикновените жени, очевидно не притежаващи мъж за чудо и приказ, далеч от перфктните форми, родили not the best деца, са по-наясно с правописа от великата адвокатка...

# 1 486
Ооо, в "Окна" Нагиев беше невероятен, колкото и идиотско да беше самото предаване. Секси е и с бърз ум с чувство за хумор - неустоима комбинация.
Гледала съм го епизодично в разни сериали (дори не помня кои). Ми не, не му отиват такива глуповати и вятърничави персонажи.
Ако не си, гледай го в Чистилище (1997).

# 1 487
Не й е за първи път да допуска правописни грешки и да се поправя, след като обикновените жени, очевидно не притежаващи мъж за чудо и приказ, далеч от перфктните форми, родили not the best деца, са по-наясно с правописа от великата адвокатка...
Да не би мъж0 ѝ да поддържа Инстаграм-а?

# 1 488
Вместо да се снимат на фототапет от '86, да ходят на бостана...
В първо районно преди време един гъзолизник ѝ оправяше развода на мис неграмотна. Беше драматично - с разни заявления за насилие и простотии, бетер цигани. Бях си затрила телефона, та трябваше да го слушам, за съжаление.

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 09:19 от Amphibia

# 1 489
Нали Тоца беше обвинила мъжа си, че я е отвлякал? Много тъпа овца. Не знам как ѝ ги ражда главата.

Един нос наистина може да промени цялото излъчване. Моя далечна позната скоро се оперира, носа ѝ беше наистина грозен, но с новия хората масово не я познат. Бих качила снимки, но не е редно. 😄

# 1 490
Е тя в багажник ще се събере ли, то кокили, нокти, сиси Joy

# 1 491
На Пресито болшинството нови следоперативни снимки все в профил ли са или просто така са се паднали постваните тук...?

# 1 492
Гугълнах го туй наш'то мумче Стефан Петров, което се оказа, че не е точно наш'то, щото не е израсло по нашите ширини. Изглежда впечатляващо и е напомпал мускулите точно колкото да е пропорционален, без да е прекалено. Австриец от български произход (не разбрах дали от смесен произход, но както пишеше в гей-сайта, who cares?). Живее и учи във Виена, май архитектура. Моделства, актьорства и тренира. Чудесно е, че не всички българи имат визията на мутрагени.

# 1 493
  • Sofia
"Отвличането" на Тоца било ПР сътворен от Евгени Минчев Joy

# 1 494
За Преслава да кажа и аз... Не мисля, че коментарите и изплезеният й език са насочени към темата. Да не мислите, че само ние тук сме втрещени от промяната? Обсъждат я и в нейните среди и може би са отправени към колежки, с които се "обичат" повече. Иначе на мен не ми прилича на Галена, но просто не е тя самата, а различен, подменен човек.

Много смешно ми стана с афиша й за предстоящо участие Joy Но да речем, че може да е бил подготвен преди да се появи след операцията. Ще видим в бъдеще каква снимка ще й слагат. Но, ох, горката, беше толкова популярна, сега ще трябва за втори път да става известна Smile

# 1 495
+1 за Нагиев.Но когато направиха Хотел Елеон го измести Милош Бикович.Нищо,че и той го играеше лигльо.В Южен вятър е много,много секси.
Ооо да, а Южен  вятър прави добра роля и филма е добър
Ох, Милош...... Влюбена съм в него!!! Много хубав мъж и много добре играе..... FlushedSmile

# 1 496
Мда,пич е Милош и много добър актьор.И гласът му е секси,освен всичко друго Grinning.Много му отива- лошото момче в Южен вятър.Чакаме си продължението,започнаха снимките.Май до другата година ще го пуснат.

# 1 497
  • софия
Дори и на на тази размазана снимка повечето жени са фийк шоу.
Скрит текст:
И рожденичката Дарина. Хубава жена беше. Сега не знам от снимките ли е, от друго ли, но не ми харесва.
Скрит текст:

# 1 498
Разпознах само Марта Вачкова, другите кои са?

# 1 499
Дарина е пред нея. И министърката и тя там. Тоя в дъното е или Владо Пенев или Азис.

Общи условия

Активация на акаунт