Звездни компромати - Юни'19

• 210 455
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 905
Скрит текст:
Преслава в харесвах, когато излезе песента й Лъжа, това е преди много години, но тази й визия най й прилагаше според мен. После започна едно отслабване, едни преправяници, косата й стана много рехава, тялото анорексично, отиваше на зле. Сега покрай детето и снимките в Инстаграм на планини и преходи реших, че най накрая е намерила баланса, и цоп в клоаката. Дано поне тв се възприема и харесва, аз на нейно място щях да ходя на психолог от тази промяна.
Рени виждах скоро, беше на разходка семейно с деца, изглеждаше добре, ако не беше излагацията й като цяло в ББ щях и да я харесвам, но акъла си е важен.
С имам римски нос, в училище ми се подиграваше съученичка, и сега понякога смятам, че е нужно да си го оправя, но ми минава порива за ден, само като се замисля как ще си загубя индивидуалността, макар и крива, нещо ме спира. Пък най омразно ми е това прехласване по турски лекари, някога да се самоубива ли девойките да не попаднат в ръцете на турци, тия сега само се набутват да им прекрояват физиономията и тялото, пък и пари им плащат, никога не бих.

о, сакън, не го барай! аз пък много харесвам такива носове, адски чаровни са. Преслава яко, ама яко се прецака, но по-скоро е за психолог. на снимките от участия по-горе е наистина сякаш друг човек.

# 1 906
Всички кифли отидоха да си преправят носовете и гъзовете в Турция, половин България тича там по курорти и пазари.
СРАМ СРАМ СРАМ !

Ей такива колко съм ги слушала ама висят 5 часа на границата за да си купят турски прах за пране и баклава.

# 1 907
Нищо не разбирам от пластични операции, затова се чудя Преса не можеше ли просто да оправи дамо гърбицата на носа си, вместо да го променя изцяло?

# 1 908
# 1 909
Браво на Патрашкова.
Тялото ѝ изглежда чудесно, а е на 57г.

# 1 910
Колко готина изглежда Патрашкова без да е излишно натруфена с характерните очила, тоалети и перли.

Сиа пее госпел на неделно служение, дадено от Кание:
https://www.youtube.com/watch?v=l1jSv4GBjww

# 1 911
  • София
Тамара мис стана с нейния нос, Преслава хукна по хирурзи. Носът й при даваше индивидуалност и ако тя сама през годините не акцентира на това, че не го харесва, нямаше да е толкова коментиран. Мисля, че при началната й визия по-скоро големият бюст беше проблем, защото оптически я правеше да изглежда по-пълна, а тя е нисичка. Катя от Ритон и тя така ми изглежда, хем е по-висока.

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 13:21 от malina_smile

# 1 912
  • София
Патрашката изглежда много добре. Браво на нея.
Ето и кака ви Никол Ш. по бански. Готина е.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 913
На мен пък, Патраша хич не ми харесва! Тяло! Ми, то  и на 70 години повечето жени са с хубави тела!
Да не би да се е затормозила за нещо, само кисне по студията и философства!
Е, аз съм предубедена към тази жена, противна си ми е и това е!

# 1 914
Бях сигурна, че е към 65годишна с нейните тежки визии. Но тук изглежда чудесно.

# 1 915
Страхотна Патрашкова. Наистина се впечатлих, изглежда много добре.
Той и Люси Иларионов е само по студиа и прави някой друг клип на година, но...

# 1 916
Wow, сериозно ли е на толкова години Патрашкова?? Чудесно изглежда, българската Джейн Фонда, че и сигуно няма 100 пластични операции, браво на нея.

Сия е прекрасна, жалко, че няма микрофон, за мен е един от най-талантливите вокалисти в момента, от жените, но и доста подценявана. Не я знам какво общо има с Кание, но току виж помогнало на кариерата й.

# 1 917
Страхотна Патрашкова. Наистина се впечатлих, изглежда много добре.
Той и Люси Иларионов е само по студиа и прави някой друг клип на година, но...
Съгласна, но Люси не ме дразни, а таз особа - много! Няма да я нападам, нека си е жива и здрава жената!

# 1 918
Готина Никол Ш.

# 1 919

На Патрашкова тази снимка не ми се вярва да е от сега.Косата й не е ли по къса в момента.И е по сбръчкана при Гала.

Общи условия

Активация на акаунт