За тези, които четат любовни романи № 33

• 55 869
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • София
В първи пост има линкове.
В първия пост на темата за ел. книги – също.

# 631
  • близо под тепетата
Благодаря,но не успях да ги намеря, затова попитах тук. Ще се поразровя още из други сайтове.

# 632
magito1986,  виж https://www.rulit.me/ или https://vk.com/docs. Рядко ми се случва да я няма някоя книга там.

Иначе стигнах до 5-ти книга за Кейт Д., но реших да разнообразя с нещо по-различно. Взех, че и аз прочетох The Fixer, но ми се стори постна. Не усетих химия между главните герои. Сега започнах Жената на воина на Джоана Линдзи, но на български. В Читанката се усетих, че може и да са я превели. За сега е интересна.

# 633
Прочетох и Да изгубиш Хоуп. Според мен въобще нямаше нужда от тази книга, първата от поредицата си беше напълно достатъчна. Реших малко да си почина от Хувър, че прочетох 6-7 книги една след друга и ми дойдоха много. Сега започнах Миг преди никога на Джесика Редмерски. Нямам идея кой ми я е препоръчал. За момента съм на 20 страница, така че още нямам идея как ще е.

# 634
Прочетох Героите са моята слабост на СЕФ, която в началото доста мудно ми започна, но после се пооправи и като цяло съм доволна Simple Smile

# 635
  • Бургас
Здравейте момичета, Вчера започнах "Дом в Каролина" на Вирджиния Кантра. Много ми харесва. Чете се леко, интересна семейна сага е. Препоръчвам. Издава се от Арт плюс - издателството, което разпространява книгите си в Лидл. Книгата е 6 лв и за цената си е повече от добра. Има само един два израза, които не зная чии са на преводача или на автора, които малко ме дразнят, но всичко останало ми харесва. Започнах я вчера след работа и прочетох 200 от всичко 300 страници. Аз чета бързо, но .... тази книга наистина много ми хареса. От издателството казаха, че и втора книга вече е на пазара, но не съм я видяла. Дано не я изтърва, че от както не им работи сайта нямам никаква друга алтернатива да си я купя.
Скрит текст:

🌴 Остров Деър е дом на сем. Флетчър поколения наред. Сега рибарското селце и неговите жители са подложени на изпитание – времената се променят, а традициите не са това, което бяха. Старите порядки се изплъзват между пръстите като пясъка по крайбрежието на Северна Каролина ☀️

👀 Алисън Картър пристига на острова в опит да се освободи от задушаващите окови на заможното си семейство. Решена е да изгради уседнал и пълноценен живот, работейки като учителка. Последното, което желае, е да бъде поредното име в дългия списък с жени, осъществили мимолетна връзка с Мат Флетчър. Да мечтае да бъде нещо повече за него е едновременно опасно и изкушаващо, но...

# 636
  • варненка от София
Защо бях чула, че издателсвото било фалирало? Може и да не съм разбрала нещо.

# 637
  • Бургас
Ами ... имат някакви затруднения. Сайта им не работи от лятото, закриха всички книжарници /всъщност скоро отвориха една в София/. Надявам се вече да се измъкват от дупката в която бяха пропаднали. Желя им успех.

Момичета, аз пък се чудя какво се случва при издателство Ергон и поредицата "Рейвънел" на Лайза Клейпас. "Дъщеря на дявола" излезе преди 8 месеца, а още не са я издали. Надявам се да преведат всички книги, че лично аз нямам търпение за последната, която ще излезе следващия февруари.

# 638
Ами ... имат някакви затруднения. Сайта им не работи от лятото, закриха всички книжарници /всъщност скоро отвориха една в София/. Надявам се вече да се измъкват от дупката в която бяха пропаднали. Желя им успех.

Момичета, аз пък се чудя какво се случва при издателство Ергон и поредицата "Рейвънел" на Лайза Клейпас. "Дъщеря на дявола" излезе преди 8 месеца, а още не са я издали. Надявам се да преведат всички книги, че лично аз нямам търпение за последната, която ще излезе следващия февруари.

На алеята на книгата във Варна през август говорих с тях и ми казаха, че книгата била в процес на превод. Надявам се за панаира през декември да могат да я пуснат, така че чакаме. Simple Smile

# 639
  • Бургас
О mi666i, благодаря за чудесната новина!
Моя приятелка вчера ми купи от Лидл "Момиче в Каролина" - кн. 2 от поредицата за която ви споделих вчера. Много се радвам!

# 640
  • Плевен / София
О mi666i, благодаря за чудесната новина!
Моя приятелка вчера ми купи от Лидл "Момиче в Каролина" - кн. 2 от поредицата за която ви споделих вчера. Много се радвам!
На мен книгата ми хареса...Добра поредица е. Дано скоро издадат и третата книга за Люк.

# 641
  • Euskal Herria
Цитат
🎃👻 Разкриваме първата книга, която ще излезе през месец ноември (спойлер, ще има още 3 Wink )
❄ ОЧАКВАЙТЕ НА 5 НОЕМВРИ ❄
️⛸️ ️🏒 Холанд Делвис иска да бъде известна с това, че е талантлив хокеен играч, а не с факта, че е момиче, играещо хокей. Но когато нейният училищен отбор е избран да бъде представен по телевизията като част от ежегодния „Хокейфест“, именно статусът ѝ на единственото момиче в момчешки отбор я превръща във водещата новина. Не всички са въодушевени от новата слава на Холанд, но има едно момче, което я подкрепя с всички сили, въпреки че това е последният човек, от когото тя го очаква (и определено последното момче, по което би следвало да си пада) – Уес, капитанът на нейния отбор. Това, което Холанд определено не очаква, е да открие, че харесва наперения капитан, а тя си има правило: не излиза с момчета от отбора. Хокеят, музиката и мечтата да стане журналистка са всичко, което е искала досега, но понякога сърцето има други планове...
„Емоционална история, която хвърля светлина върху това, с което жените спортистки трябва да се справят. Задължителна книга за всеки, на когото се налага да се бори с очакванията към него.“–БУКЛИСТ

Ще съм благодарна, ако някой има впечатления от авторката и книгата и сподели.

# 642
  • В къщурката на хълма на феите
и аз съм в дилема да купя ли книгата и ще се радвам на отзив Simple Smile

# 643
  • Бургас
За "Студен слънчев ден" ли питаш? Тя още не е излязла и едва ли би могъл някой да напише отзив, а и не съм срещала отзив за авторката от англичетащите дами, но все пак.... И на мен ми звучи интригуващо, но едва ли бих я купила.

# 644
  • В къщурката на хълма на феите
За "Студен слънчев ден" ли питаш? Тя още не е излязла и едва ли би могъл някой да напише отзив, а и не съм срещала отзив за авторката от англичетащите дами, но все пак.... И на мен ми звучи интригуващо, но едва ли бих я купила.
да, аз знам, че не е излезнала на български, но в групата има момичета, които четат на английски и е възможно да са попадали на книги на авторката и да имат впечатления Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт