Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 464
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 865
Нямам идея позитивно настроения й мозък какво е мислил, когато е отишла да направи тоя грозен и абсурден татус, но аз пък друго се чудя, като е в леглото с мъжа й той не се ли притеснява, че има втора жена с тях???

# 2 866
Ох , знаех си , че ще има такива коментари , падам от смях, особено със сливенския затвор . Grinning Но точно това зеленото ми прилича на пеньоара на баба , дето едно време го слагаше сутрин като стане да прави закуска и да чисти Grinning Само се чудя тоя парцаляк къде го побира.

# 2 867
Това че Фичу е споделил стори с детето на сестра му и аз го видях.Май си почива добре от камерите у дома.😊

Ххахаха 😃
много му е зле на Здравей 😜

По принцип никога не съм харесвала цветни татуировки, а тези на Ивана пък са ужасни.
Облеклото й е пълна трагедия.

# 2 868
На мястото на Фичо и аз нямаше да искам да се връщам. Лежи си човекът на тиферич в градината, не го гонят с телефон с включена камера в ръка, не го мъкнат на места, на които не иска да бъде.....
Хюге, както е написал. На български - айляк

# 2 869
На Ивана татусът е добре направен( изключвам отдолу червилата и каквото още има), но цветен татус в съчетание с тия кичозни дрехи е ужас. Разбира се съм пристастна, тъй като съм фен на татуси, следя доста тату артисти, та май само той не ме дразни Grinning

# 2 870
  • Варна
Ивана отдавна я отследвах , защото нещо ми е анти и този татус най-вече 😀
Тези дрехи са просто ужасни , това БГ сайт с китайски неща ли е ?

# 2 871
На ВалериЕ пикае ли й се не мога да схвана 🤣

# 2 872
Ивана ако чете тук й слагам линк да се информира относно храненето при вегани и протеина:
https://farmhopping.com/b/blog/2019/05/31/16-%D0%B2%D0%B5%D0%B3% … SZtg92vsZWgXmMIiU

# 2 873
Ама естествено, че чете и тя и колежките й.
Темата са я закачили на бързи връзки.

# 2 874
Има и гивалеееееей!!! Joy

# 2 875

Бързичко да й пишете 😂
То бива мода, ама тази се оля, то жълта ли храна не беше, само в икеа ядеше, авера й казваше какво да яде...Като и отворите канала всеки втори клип е така, сериозно ли на хората им е толкова интересно това. Разбирам като е за неща от ежедневието, някоя идея да дават...

# 2 876
Коя е Мария Андреева - изпуснала съм?

# 2 877
  • На правилното място в правилния момент
Мария Андреева съвсем случайно открих преди време. Момичето е на 19-20 мисля и учи в чужбина. Много възпитана, премерена и интелигентна ми изглежда. Клиповете й са хубави, предимно за начин на живот, хранене, природа и красиви гледки, стил. Не съм веган, но ми харесват темите, които засяга и затова я следя.

https://www.youtube.com/channel/UCZSLYa_WkQuVZCWnPKpdUHw

Линк към каналът й.

# 2 878
Оставям това тук Joy

# 2 879
Мария Андреева за първи път я виждам. Симпатично момиче е, говори доста по-спокойно и нормално от другите, а ми се струва, че има и по-различно съдържание. Има някакъв специфичен маниер на говоре, а "ииии да" се чува честичко във видеото за модата. Но ще и дам шанс, гледа ми се нещо различно.
Гръмпи, искам гивалей с това чудесно златно червило! Плс плс.
Валери и Ивана са същински карикатурки.
Пепе, младата майка, какво има да не се е наживяла? Идеална възраст за деца, за работа, за дом, за мъж. Мен ме кефи рокличката и аз бих носила такава. Simple Smile Дънковото яке дори в супер-дупер модерна комбинация не е дреха за сватба. Това даже и моднит не-гурута го знаем.

Общи условия

Активация на акаунт