Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 161 382
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 300
  • Някъде там

мхм 😃

# 3 301
Харесвам Ида, четях я преди години с интерес, но нещо ми изглежда завоалирано гневно това стори. Тя откъде знае със сигурност, че към нея са се обърнали първо, и като не може тя, какво значение има кой, но определено за нея няма логика да е Пепе. За тези от нас, които следим блогърите от 6-7 години, наистина е учудващо защо пък Пепе, а не Снежана или Боряна, или Стефи, но това е, сега са новите, познати повече от ют, ако беше до четене на блоговете, щеше да е друго, но вече кой има това време или желание да чете блог с пет снимки, когато може да види Пепе усмихната и сресaнa, че и с две красиви деца, някак си друг е фокусът вече и определено старите блогърки ще ги дразни това.

# 3 302
Хич не ме учудва, че са поканили Пепе като експерт. Не ги ли виждаме по новините като има някакво събитие в чужбина и кореспондентът е просто някъв гражданин, който няма нищо общо със случката. Веднага се сещам за изборите с САЩ 2016, кралската сватба, атентатите в Париж. Разбира се има и току някой журналист изпратен, но в повечето случаи гледаме размазания Скайп екран с пряко излъчване от дневната на Джордж Ivanoff, който с три прекачвания на метрото може да стигне да хване влака до града, в който се развива действието.

# 3 303
Вие вярвате ли, че Елито ще остави Майкъл, за да се състезава в МШ Simple Smile Щото аз не го вярвам, дори и за кратък период от време да е.

# 3 304
  • Русе

Ilin AZMANOV
преди 1 ден
Youtube се напълни с предизвикателства свързани храна! Хората оцеляват с толкова малко пари, покажете реалността! Какво яде 90% от българският народ с 5 лв. на ден за 4 членно семейство!

Яница Антонова
преди 2 часа
Толкова си прав. За съжаление обаче в YouTube няма да намериш нищо, което да е свързано с реалния живот.  Тук са важни изисканите храни, за които обикновените хора дори не са чували, палитрите за 100 лв., безмислените събития, кой какво си купил, какъв цвят храна ял... Красиви опаковки, с празно съдържание...

Ivana Alexandrova
преди 1 час (редактиран)
Ilin AZMANOV благодаря ти за коментара! Прав си, нещата не при всички са розови и всеки прави и дава най-доброто от себе си, за да се грижи за семейството си. Всъщност, ако обърнеш внимание, ще видиш, че повечето неща, които ядох са нормални и евтини. Тук изключвам скъпата салата за 13 лева. Вечерята о обядът ми са прости, лесни за приготвяне и евтини.

Ivana Alexandrova
преди 1 час
Яница Антонова разбирам гледната ти точка, но не съм напълно съгласна с теб. Разгледай и останалите ми видеа и ще видиш, че през повечето време готвим вкъщи и често залагаме на традиционни неща. Но явно видеата, в които ям леща си ги пропуснала? Мога да ти дам линк. Също така освен “празно съдържание” (което за друг може да е полезно, забавно, разтоварващо), често снимам и видеа по теми, които намирам за важни и значими. Моят съвет е да се опитаме да се фокусираме върху положителните неща и да ги търсим, а не да се чудим кой и с какво да заклеймим. Все пак хора много, интереси всякакви

Gabriela Draganova
преди 10 минути
Ивана на мен ми хрумна идея да ядеш от храната на Лорито ,ако е сурова-Шегувам се.Много сте сладки и красиви.😘🥰❤️😋🧸🎈🌷🍭👒

kameliq todorova
преди 1 ден (редактиран)
Ужас Ивана отписвам се от канала ти самочувствието ти е до небето! Нямаш покритие до преди една година беше страхотна вече се превърна в скумрия та на утибе

Ivana Alexandrova
преди 1 ден
kameliq todorova здравей! Може ли да ми кажеш какво във видето те разстрои/разочарова? Ще ми бъде полезно, благодаря

kameliq todorova
преди 1 ден
@Ivana Alexandrova да бъди различна, никой тук, не иска да знае каква сурова храна приемаш, различавай се... Това ти харесваме,не следвай тъпите тенденция бъди себе си....

# 3 305
Вие вярвате ли, че Елито ще остави Майкъл, за да се състезава в МШ Simple Smile Щото аз не го вярвам, дори и за кратък период от време да е.

И аз не го вярвам, честно да си кажа. Може и да ни изненада, но не мисля, че с умение в печивата ще стигне далеч.

# 3 306

Хаха, Цуро ги разби 🤣

# 3 307
Тази Шеф Силвена защо я троли така Елито 😁
Да, хубави неща показва. Сигурно я бива, в това, в което се е специализирала да готви, ама чак такива възгласи и подкани.. Ще кажеш, че е някакъв невероятен виртуоз, а тя прави съвсем простички неща в повечето случаи.

# 3 308
Ели не е за такъв формат, готвенето е едно, но там трябва и характер, който си мисля, че тя няма (не че безхарактерна, просто няма спортна злоба). Би ѝ донесло някакви дивиденти, но така или иначе не живее в България може би няма за какво. Страхотен комплимент си е обаче да те поканят, дано да ѝ вдигне самочувствието малко и да поспре с мяукането.

Ивана тук ми хареса, но много добре я е затапила и жената накрая. Тя разбира се няма да я чуе, прекалено е далече вече от реалността.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 13:43 от Emiliana V55

# 3 309
  • На правилното място в правилния момент
Привет, момичета! Пепа фурорно е запечатана в 24816865 страници от групата ни виждам. Ако чете тук, сигурно си мисли, че много й завиждаме на персоната. Joy

Ели за Мастер Шеф не е. И други сте го казали. Там напрежението очевидно е голямо, постоянно някой ти е над главата и следи строго какво приготвяш, журито е повече от строго, а конкуренцията е убийствена. Ели е мил човек, с прекалено благ и хрисим характер, на който нервите няма да му издържат в този формат. Но виж, за Черешката на тортата ще е перфектна. По-скоро там да я поканят, ще се впише на място.

# 3 310
Нещо ми подсказва, че Ели се амбицира изкуствено, за да се докара пред Майкъл.
Или той я кара да се развива, знам ли, но не ми изглежда на човек, който да понесе този стрес в мастър шеф. А Силвена е уникална жена, която се интересува от веган Меган десерти и може затова да я подкрепя.

# 3 311
Ивана май си вкара автогол с това видео "ям едисикакво за 24 часа".

А шеф Силвена го прави, защото набира кандидати за кастинга...мисля. Видяла е хубави снимки, изглежда интересно(готвенето), защо да не покани момичето? Не я познава.

# 3 312
Не знам дали Елица е за МШ, но не ми прилича на хрисима и блага. Лигава, добра актриса, която говори бавно и обмисля всяка своя реплика. За мен това е образ - перфектната жена.

# 3 313
Сега да не стане така, че Филипчо да бъде заменен от Филяка? 😆 Тя е даже казвала, че и бившето ѝ датско гадже преди Йепсон пак се е казвал Филип. Явно ѝ върви на това име.

# 3 314
Хайлайт, веждаци Grinning като след събитие....

Общи условия

Активация на акаунт