Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 161 373
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 330
Не е от качеството, според мен, а тя явно много ги замазва.

# 3 331
  • Някъде там
Ооо моята любимка Пиринка..
Тя изобщо виждала ли е истински спазъм, при който детето си гълта езика от жестоката кашлица,че написала нашата визия за справяне с болно дете?Дано не и се налага да разбере от моите визии за справяне с болни деца.Пише, че е бил болен, но все пак отишли на почивка...🙉
  Какво е отворил в???🧐

# 3 332
Запомни едно, визията ми е много по-добра от визията ти Joy

# 3 333

Николчето ще ме убие с качеството си на снимки. Хем за реклама и все едно снима с нокиа 3310 всеки път
Снимката не е от сега ...Тази снимка е стара Simple Smile Има я във фейсбук, отдавна...Тя постоянно качва , и трие едни и същи  снимки от инстаграм ..Не разбирам целта на занятието ..
https://www.facebook.com/NicoleStankulova%20/photos/a.1262789508 … ype=3&theater

# 3 334
Само да спомена, че Матей се беше разболял преди Пирина да заминат за Копривщица. Тоест е имало как да си останат у дома и да отложат пътуването, но все пак тя е инстамайка и не прави такива неща.

# 3 335
И на мен ми прави впечатление, че на Николчето снимките все едно са снимани с калкулатор повечето. Ще кажеш, че не може да си купи сносен телефон. Но повечето са адски омазани и разфокусирани или тъмни.
Елица много ме съмнява да отиде в МШ, това си е ангажимент минимум за няколко седмици, а ако продължи до края отиват и месеци снимки. Ще трябва са спре да работи и да остави Майкълчо на самотек

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 16:58 от tuali

# 3 336

Николчето ще ме убие с качеството си на снимки. Хем за реклама и все едно снима с нокиа 3310 всеки път
И качва стари снимки по няколко пъти, то май повечето са стари.

# 3 337
Никога не съм харесвала Никол. Не знам защо. Една такава ми е лигава, надута, с такова излъчване.Чудя се сега кой нормален човек ще си кръсти детето Пирина? Не я знам коя е тази. Детенцето й е сладко. Но Пирина, за Бога? Защо?! Не ми го побира главата. И то за момиче, жена, що за грубо име?

# 3 338
Никога не съм харесвала Никол. Не знам защо. Една такава ми е лигава, надута, с такова излъчване.Чудя се сега кой нормален човек ще си кръсти детето Пирина? Не я знам коя е тази. Детенцето й е сладко. Но Пирина, за Бога? Защо?! Не ми го побира главата. И то за момиче, жена, що за грубо име?

Вероятно е на някоя баба Пиринка.
Аз съм от този край и често се срещат имена като Рилка и Пиринка при по-възрастните.

# 3 339
  • Някъде там
Пирина е от Благоевград.
Там много жени се казват Пирина,Македонка и тн,да се отбележи че е от онзи край явно.
Накратко-Пирина беше обикновено земно момиче,различаващо се от останалите до момента в който се превърна в по-лошото им копие.
Детето и е вундеркинд,а и тя разбира от всичко и даже ни се кара да не забравяме разни неща чрез истории.

# 3 340
Пирина е от Банско. Премести се да учи в Благоевград като беше на 14 /8ми клас/ и май в 9ти клас се запозна със сегашния ѝ мъж. И да, беше свежа, истински положителна и различна - сега обаче е ултраинстамайка, която мисли, че с нещо е по-специална от другите (не виждам с какво), а детето ѝ е невероятно и е едно малко чудо - интересува се от букви, цифри, музика - малко стил Пепа, ама още по-дразнещо според мен. Като цяло ми е много странна, в момента го удря на тип "модерна" майка-кифла, а мъжа ѝ е много против тези неща. Не знам как се разбират и как я оставя да качва детето навсякъде. Отделно тя се промени дотолкова, че вече почти не излиза с хора от "простолюдието", ами само в/блогърки или някой, от когото има някаква изгода или полза.

# 3 341
  • София
Много се радвах когато открих блога на Пирина. Усетих я някак близка, темите, които засягаше ме интересуваха, не беше комерсиална, различаваше се, с мъжа й много ми харесваха като двойка и изведнъж...настъпи коренна промяна. Превърна се в нещо средно между Пепе и Зорница. Като й гледам сторитата имам чувството, че ще излезе от екрана и ще ми се накара едно хубаво.

# 3 342
Пирина го играе малко псевдо-интелектуалка и набляга на такива теми. Пепа пък не си хвали и превъзнася децата така, а само ги показва. Тя разчита най-вече на външния вид, което също е малко кофти. Тези деца все едно нямат личност, а само сладки физиономийки.

# 3 343
Полина, аджеба от какъв зор ще говори за ваксините? Току що родила. Правят се на компетентни, чакайте малко, още нямаш опит къде сте тръгнали. Иначе едни сериозни физиономии. Някоя майка с повече опит разбирам да коментира.

# 3 344
Полина, аджеба от какъв зор ще говори за ваксините? Току що родила. Правят се на компетентни, чакайте малко, още нямаш опит къде сте тръгнали. Иначе едни сериозни физиономии. Някоя майка с повече опит разбирам да коментира.

Е, как, те като станат майки и веднага придобиват поне по една докторантура и стават компетентни по всички въпроси.
Предаването на Адри ми е малко излишно, честно да си кажа, предусещам скорошния му крах.

Общи условия

Активация на акаунт