Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 161 349
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 390
От къде идва нелепият прякор Пепелджийска, че нещо съм изпуснала и не виждам логика Rolling Eyes

# 3 391
  • София
Не мисля, че някой има намерение да вади стари коментари специално за завръщането ти. Joy

И аз така мисля (и се надявам), ама реших да покажа колко съм ларж и разговорлива Laughing

# 3 392
А това с аутизма е поредната заблуда и медийна/форумна/градска спекулация! Изключително ниско е нивото на здравна култура на българина, точно заради информирането от интернет. Дано този път има полза от тези репортажи/предавания за ваксините точно тук, на мястото, където се раждат най-много мъдрости. Ще поживеем, ще видим.

# 3 393
Скрит текст:
От къде идва нелепият прякор Пепелджийска, че нещо съм изпуснала и не виждам логика Rolling Eyes

Не е прякор това е фамилията ѝ по баща Wink

# 3 394
Адри,аз имам въпрос. Като водеща (и настоящ влогър) предаването е насочено към гости влогъри,блогъри или по-нататъка ще има и други лица от други области?

# 3 395

От баща и - известният Иван Пепелджийски.

# 3 396
  • София
Адри,аз имам въпрос. Като водеща (и настоящ влогър) предаването е насочено към гости влогъри,блогъри или по-нататъка ще има и други лица от други области?

В първите 10 епизода имаме общо над 30 гости. От тях само 3-ма са влогъри. Другите са основно лекари, специалисти в дадена област, артисти и обикновени хора. Всеки епизод от предаването е съставен от 3 теми, всяка по 10-15 минути. По телевизията се излъчва цял епизод и вече мина 6-ти. Тук се публикуват нарязани на малки части и още не е качена дори и една трета част от цял епизод, с изключение на пилотния. Няма как от каченото в BG-Mamma до момента да се добие каквато и да била представа от предаването все още. Да не говорим, че в първите няколко епизода бях още толкова вцепенена и неадекватна, че в 90% от екранното ми време само мигам и кимам Laughing
Последните 4 са доста по-раздвижени и различни, но с темпото, с което се качват тук, най-вероятно ще ги видим чак около Коледа Smile

# 3 397
Телевизията е готина и прави по-различни неща,ще видя и другите епизоди,мислех,че като влогър е насочена в тази тема изцяло предаването,но ти го поясни.

# 3 398
  • София
Телевизията е готина и прави по-различни неща,ще видя и другите епизоди,мислех,че като влогър е насочена в тази тема изцяло предаването,но ти го поясни.

Не, няма нищо общо с влогърството и всъщност когато ме поканиха за водеща нямаха никаква идея, че съм влогър. Предаването е основно с родителска насоченост, но през призмата, че все пак и родителите сме хора и ни вълнуват и други неща, освен децата. Има разговори със специалисти за ваксини, кърмене, сексуално възпитание, хранителни разтройства, очно здраве и други типични и сериозни теми, но има и за конна езда, въздушна йога, музика, готвене (снимахме с Лора и Стоян и са страхотно готини хора. Лора сподели, че преди време е имало бум на интерес към ютуб канала ѝ и ѝ казах, че вие сте виновни Grin), отношенията между мъжете и свекървите, кавалерството, изневярата и пр.
Като цяло концепцията е много интересна и ако имаше по-отракана и адекватна водеща, предаването щеше да е абсолютно без грешка Smile

# 3 399
Адри, не се сърди, че навлизаш в крайно горещи води. Ваксините са лекарства, не Urban Decay. Не намерих картинката в началото, но комбинацията " Адри, Полина + ваксини" на фона и на останалите бисери по темата не ми хареса и няма да се хареса на никого, който държи на тази тема. Видя го и по реакциите на момичетата тук. Изгледах ти картинката когато я намерих, както казах крайно ясно вчера, и ще следя ама точно за какво е ставало и ще стане дума, щото глупости не търпя - аз и колегите ми, по тоя въпрос. Надявам се да си намерила правилния човек за консултант, защото съм доста наясно, че колеги също разпространяват митове и легенди, а една безсмислена глупост дори е официално в календара ни за ваксинация. Не бих водила предаване на такава тема, ако  не разбирам от нея, за да преценя поне отчасти дали човекът разбира. Внимавай с компетентното ми мнение и не ме иронизирай, защото водите, в които нагазваш, са много дълбоки. Освен моето компетентно "мнение" (мнения по темата няма, има само истини и лъжи), ще осигуря информация директно от извора на преподаватели на тема ваксини в МУ-София, от Фармацевтичния, от Медицинския факултети - избери си. Те не са само медици, те учат медиците и все още се допитвам до тях. Те са с
най-новите знания по темата.
Моят съвет е да вземеш човек от НЦЗПБ или МУ, проф. Митев е болен, мога да ти осигуря проф. Момеков или проф. Спиро Константинов, ако желаеш. Напълно приятелски съвет е. Харесвам те, ти мене не, то ясно, но няма да позволя да се руши повече каквото е останало от тия наши професии. Ако предаването е ОК, ще пратя и линк където мога, включително на моята платформа. И ще го кажа и тук. Моята дума е желязна и който ме познава, го знае. Няма да отварям повече темата и ще помоля да не я разводняваме.
В момента не си права изобщо да ми се обиждаш, а да говори за компетентността ми може само човек с необходимата академична титла, одобрена от ВАК в България и действащ преподавател на мед. специалисти. Не ми е да се правя на интересна. Тази тема боли и е извор на фрустрация за всички ни.
Това е последният ми пост по темата. Поживем, увидим.

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 06:21 от Cherry Lady

# 3 400
Не разбирам защо епизодите не могат да се качват веднага. Все пак не всеки може да гледа дадено предаване в определения му час, затова и повечето такива имат записи онлайн, достъпни за всеки.

# 3 401
Пепелджийска й е фамилията по баща.Но блога на Антоанета е на английски,затова го е съкратила Pepe.

# 3 402

Да не припуснете лЯйф коуч съветите от Константина и любовния психолог(???!!!)
Еееее да ама само готЕни мамчета, тия с мусаката НЕ!

# 3 403
Пепелджийска, трябва да влиза всяка сутрин и да благодари на този форум и тази тема.
Ако не беше постояното и обследване, коментиране на всяко движение и дума, тя никога не би постигнало толкова кликове и гледане.
А това от своя страна и носи рекламни приходи и известност всичко, което може да се желае.
Форумът е голяма сила:)

# 3 404
Антоанета си имаше много последователи и партньорства още преди темата тук.

Общи условия

Активация на акаунт