Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 161 259
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 510
https://youtu.be/EJYrY5UX178

Готин влог, хареса ми.

Поля ме е блокирала /единствената причина, която се сещам, е че преди няколко дни и гледах сторито/ ахахааха Поле, Поле, толкова си злобно и залюхано:)

# 3 511
  • София
Апартамент в кеш преди 30 може да се купи само от програмисти или балалайки като Пепа и подобни измислени професии, които са високо платени, но ниско интелектуални.
Погледнете темата за имотите. Хората са с хубави професии на по 40 и пак изплащат кредит. Вярно, че не е представителна извадка, но само идиоти да са се събрали- не ми се вярва.
Много ме дразнят хора, които изкривяват нещата и казват "аз се справих сам", а нещата са коренно различни. Или наследствен имот имат, който са продали, или мама и тате имат бизнес и те го наследяват и много други НЕсамостоятелни сценарии.

# 3 512
Аз не знаех, че mint stories има и канал. На каква тема е, да знам дали да го отварям щото за ремонти не ми е интересно.

# 3 513
Зумвах, зумвах и зърно при Полина не открих. Нещо явно в моя телевизор куца днес - не видях нито много грим при Валери, нито гнусна пошлост в снимката на Полина със слинг.

# 3 514
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз също не виждам зърно.

# 3 515
И аз не виждам, ок ми е снимката, макар да не ми е симпатична Полина.

# 3 516
Първоначално и аз видях зърно, но е сянка от ръчичката на детето като се загледаш повече.

# 3 517
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Доколкото разбрах в част 1,апартамента,който продадоха е бил нейн наследствен,защото казваше,че живота й е минал там й е много скъп.
Дуо са - тя е модела,а съпруга й е фотограф и фотошопджия.Според мен и двамата са от софийски семейства с възможности и работят това,което им е кеф.Няма да се захванат със "стандартни" професии,защото бъдещето им е подплатено от наследствени имоти и заможни родители.Поне за нея оставам с такова впечатление.Свежари са,млади хора,които изглеждат щастливи.

# 3 518
  • София
Аз също съм съгласна, че някои неща трябва да си остават лични, както снимките с бебета и тяхното раждане, така и home tour-овете, които се правят масово напоследък.
Също така забелязвам една тенденция да се говори преди да сме видели как наистина стоят нещата. Сега изгледах всичките видеа на mint.stories и не чух някъде да казват, че с парите от продажбата да са си позволили ремонта на жилището, а съдейки от сторитата й забелязвам, че по-скоро тя живее при момчето, което всъщност си има място за живеене, в което си живеят и са си събрали пари, за да го оправят и обзаведат него конкретно. Ще видим де...

# 3 519
Аз също съм съгласна, че някои неща трябва да си остават лични, както снимките с бебета и тяхното раждане, така и home tour-овете, които се правят масово напоследък.
Също така забелязвам една тенденция да се говори преди да сме видели как наистина стоят нещата. Сега изгледах всичките видеа на mint.stories и не чух някъде да казват, че с парите от продажбата да са си позволили ремонта на жилището, а съдейки от сторитата й забелязвам, че по-скоро тя живее при момчето, което всъщност си има място за живеене, в което си живеят и са си събрали пари, за да го оправят и обзаведат него конкретно. Ще видим де...
Казват, че са сбъднали мечтата за дом, събирайки паритите съвсем сами за неговите 26 и нейните 25. Това се обсъждаше и тук.

# 3 520
  • София
На Полина снимката е хубава. Показва колко е щастлива 😊. Определено ми харесва. Само бебето не е в оптимална позиция, но има време да се научи как да го нагласи в слинга.

# 3 521
  • София
Казват, че са сбъднали мечтата за дом, събирайки паритите съвсем сами за неговите 26 и нейните 25. Това се обсъждаше и тук.

Да, проследих всичко до тук, но мечтата за дом може да включва преобразяването на вече наличния им дом, за който са събирали пари последните години, за да го направят така, както им харесва, без да искат наготово пари от родителите си. Поне аз така разбирам нещата и не смятам, че е нещо невъзможно. Ние със съпруга ми живеем в моя апартамент, а спестихме пари от сватба и от големи почивки през последните години и успяхме да направим нашия си желан ремонт... Не виждам нещо скандално. Наистина ще ми е интересно да видя следващото им видео за бюджета и предполагам ще се разбере коя е истината накрая.

# 3 522
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен пък ремонти и home tour са ми най-любимите клипове на ютубърите.Интересно е и черпя идеи за бъдещ дом.Показването на децата и ежедневието е дори по-лично от това,да си покажеш кухнята.

Всъщност Пепе направи голям удар с видеото за раждането на Сиена(а точно такъв тип видеа американките публикуват всеки ден на килограм,но Пепе беше първата в България).Събра 300к гледания и тогава всъщност литна в небесата на инфлуенсърската кариера.Може съдържанието й е да е пълна нула,но си направи пътечка в бизнеса и сега ще се възползва,докато дават.Можем ли да я виним? Намерила е ниша и си я ровичка.

# 3 523
Бамбина, често съм съгласна с теб, ама и ти трябва да слезеш от облаците. Не всички работят в кол-центрове и технически съпорт в София. Има и други професии с много различно заплащане. Класически пример са медицинските специалности - много висока квалификация, много години учене и... в колцентър ли да работят?
Мммда.... мога да потвърдя. Вчера официално след като си взех държавните си подписах новият трудов договор... за крупната сума от 699.59 лв... и това за работа в операционна, че и в частна болница....  не ми се мисли, ако исках да работя в отделение....Sweat Smile ама освен да се преориентирам и аз към янякой кол център Grinning
Ооо, добре си, аз за 12 г. трудов стаж без прекъсване( изключвам едно майчинство), междувременно минах през още едно висше образование и магистратура, имало е моменти и на две места  да работя, вече съм изцяло в частния сектор и получавам по-ниска заплата от теб. Но съм в провинцията и аз, макар и в голям град.

# 3 524
Новият влог на Ели от изненадата за рожденния ден на Майкъл мноого ми хареса. Вложила е толкова старание и любов в подготовката, много мило ми стана. Relaxed Майкъл е голям късметлия. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 19:50 от rudip

Общи условия

Активация на акаунт