Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 461
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 895
Пепа е намерила багажа - дишайте спокойно Wink
Не разбирам как ти крадат куфара от таксито. Представям си сцена от "Да изчезнеш за 60 секунди"

# 2 896
На Деси цялата покъщнина мога да я събера в багажника на корсата ми.Малко ми е екстремна в минимализма,но всеки си има различно разбиране за него.
На Зорница какви са й текущите дефицити,още не съм стигнала да я изгледам?

# 2 897
Ивана каквото и да облече, различно от семпъл, едноцветен тоалет с класическа кройка, ми изглежда кичозно именно заради цветните големи татуировки, разхвърляни по цялото ѝ тяло.

# 2 898
Колко са прозрачни всичките - Лактацид - сега всички са накичили интимен гел Лактацид та и Ели в Дания.Приемам съвети и реклама само ако нагледно заснемат как го ползват............

# 2 899
На Ели на видеото излиза поне, че има платена реклама в него.

# 2 900
На Деси цялата покъщнина мога да я събера в багажника на корсата ми.Малко ми е екстремна в минимализма,но всеки си има различно разбиране за него.
Вече се чудя дали е минимализъм или безпаричие. Аз и в предната тема казах, че след видеото с новата квартира, изглежда като преследван номад, готов във всеки един момент да събере живота си в 2 сака.

# 2 901
Голям комерс,голяма мода,голямо нещо са повечето жени в днешно време..Дай им ютуб,социална мрежа и ще отгледаш децата им,макар и виртуално..:Д Анелия,мислех че е по умна , но и тя е облъчена от "страхотната" мода ...
Ивана,има хубаво тяло ,но начина й на обличане е потресаващ..Може би заради татусите,всичко стои много по грубо и някак "тежко" ...Дори и рокля да сложи,резултата е същият...

# 2 902
Явно са много модерни пердетата на Ивана и разни нощници ( + маратонки )

# 2 903
Колко са прозрачни всичките - Лактацид - сега всички са накичили интимен гел Лактацид та и Ели в Дания.Приемам съвети и реклама само ако нагледно заснемат как го ползват............

Тъкмо се чудих снощи дали са инфлуенснали някого бързо да си измие ..... с Лактацид.  Grinning

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 10:20 от sippy

# 2 904
  • София
Добре бе хора,толкова ли е трудно да седнеш да почетеш малко преди да родиш бебето???Гледам сладкишката,пуснала е видео от погачата на бебето й.Топи биберона в купичка МЕД и го тика в устата на горкото дете.Меда е толкова силен алерген,що си прави бъзик с тия неща...

не е единствена за съжаление, на една погача, бабата е хем лекарка, натопи бибероната в мед и я набута в устата. Ти мани алергиите, по-опасното е ботулизъм.

Деската кърти пак! Flushed

# 2 905
Ох сега видях на Деси поста с елегантно поставената фиба в кафето 😂😅😅😂😅😂

Чакам видео от Пепе "как ми откраднаха куфара" 🤣

То аз хубаво се възмутих от Сладкиша ама те дори пушеха до главата и до последно меда ли ще ги уплаши.

# 2 906
Пепе като си гледа последната снимка в стори дали още мисли, че някой я смята за 15-годишна... Смешно е да се буташ с тийнейджърките като имаш две деца и си почти на 30. За нейната възраст изглеждаща добре, ама на 15...

# 2 907
  • Някъде там
Вече се чудя дали е минимализъм или безпаричие. Аз и в предната тема казах, че след видеото с новата квартира, изглежда като преследван номад, готов във всеки един момент да събере живота си в 2 сака.
Деси и преди беше заела нисък старт,готова да полети всеки момент.
Винаги живота и може да бъде събран в два куфара,което няма да е проблем ако не рефлектираше и върху живота на децата и.

# 2 908
Как е изгубила куфара? Сложила го е в багажника и таксито е отпрашило ли? Или е забравила да си го вземе и се е сетила след като таксито е тръгнало? На последната й снимка с Филип в Инстаграм, където са с двете деца, тя защо стои на пръсти до него? Пак е доста по-ниска, но изглежда много неестествена поза.

# 2 909
  • Варна
Стигаааа бееее, коя е тая с меда и биберона ???
 Дайте да видя и да хейтна !

Общи условия

Активация на акаунт