Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 456
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Пеликания
Стигаааа бееее, коя е тая с меда и биберона ???
 Дайте да видя и да хейтна !

Е как коя, Сладкиша бе Grinning
Но бебока ми е много сладък Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=eHEKUlLFLGA

# 2 911
Как е изгубила куфара? Сложила го е в багажника и таксито е отпрашило ли? Или е забравила да си го вземе и се е сетила след като таксито е тръгнало?

И аз исках да попитам същото. Явно ще ни държи в напрежение и ще спуска информацията на час по лъжичка. Laughing
Иначе с какво ще си запълни сторито?

# 2 912
Сега видях на Ели новото видео в ютуб. Като изключим частта с рекламата, ми хареса. Винаги е естествена. Но ми харесва също, че не крие рекламата като някои нейни колежки, а я показва открито.

Фалон фалон, история с продължение явно.

# 2 913
Ох, а само на мен ли Анелия Михова вече ми идва в повече? Преди я харесвах, защото изглеждаше нормално и скромно момиче, но с тази бременност направо се оля. В последното видео 10 минути разказва как преминал прегледът, на който им казали пола. Дори Полина според мен беше по-умерена. Тя си "бетонира" там няколко бременни влога и това е. Тук девойката дори обещава отделни видеа за това как казала на Красимир, на този, на онзи. Ама чакайте, в друг влог ще е, не в този.

Също друга моя доскорошна любимка е LinaStyle, която май обърна влоговете си на телепазар. Във Валенсия е, има не много абонати, но явно там има практика да се изпращат доста пиар пратки на влогърите и тя получава бая неща. Лошо няма, но явно държи да ги показва винаги, дори когато тепърва са пристигнали. Съответно няма изградено мнение за тях от употребата им, просто показва колко е хубаво и прогнозира, че ще й хареса. И за тия пратки отделя една голяма част от всеки влог.

Да кажа също, че в последното си видео Живот със Синдром на Даун имаха кадър с това как децата си слагат коланите в автомобила. Не знам дали четат тук, но ми направи впечатление, нека дават добър пример Simple Smile

# 2 914
Таксиджията е гледал сторитата на Пепе, разбрал е, че носи пасти за зъби от Англия. Явно са скъпи - казва си той. Слиза тя от таксито и той отпрашва. Обаче не е гледал, че баща й е бивш милиционер. Звъни тя на тате и погват таксиджията. Не искам да знам какво е станало с бакшиша, но дано поне е успял да си имие зъбите с пастата.

# 2 915
Голяма драма с тоя куфар, та чак натъртва, че са и го откраднали.
Гаранция, че таксиджията просто е забравил, че в багажника има куфар и е тръгнал.
Кате82 в десятката Joy

# 2 916
  • София
Тези моми вярно дават мед на бебето.

# 2 917
Представям си Пепенцето сладко младолико след години, когато Сиена и София пораснат.. Ще ходи с къси гащета с тях на дискотеки и барове и ще качва бумеранг от дансинга 😍Ще качи още един, на който е с двете щерки и ще напише, че са ги помислили за сестри Wink
След това ще  качи стори, че таксиджията й е откраднал чантата, в която е имало розички от салфетки.. После може реклама на водата, която е изпила, за да успокои нервите си, че чантата липсва и накрая всичко ще завърши с хепи енд на цялото семейство и върнатата чанта!!

# 2 918
  • Пеликания
По принцип по традиция е само с парчето за бебето да се потопи в мед (дори не е задължително) и да се намажат устните на бебето, а не да му топят беберона. Но от незнание така става.

# 2 919
Представям си Пепенцето сладко младолико след години, когато Сиена и София пораснат.. Ще ходи с къси гащета с тях на дискотеки и барове и ще качва бумеранг от дансинга 😍Ще качи още един, на който е с двете щерки и ще напише, че са ги помислили за сестри Wink
Като sensen и нейните щерки. Joy

# 2 920
  • Пловдив
Сега като се сетя ...Свекърва ми направи същото с биберона когато ме изписаха от родилното...

# 2 921
# 2 922
Е не е истина!
Не остана телевизия, в която не се е изявявала тази. Според вас къде ще има свое предаване след 6 месеца?

# 2 923
Пепа сигурно ще говори за това как са и откраднали куфара и последвалия среднощен екшън. Все пак трябва да се издои това събитие.

# 2 924

Бързичко да й пишете 😂
То бива мода, ама тази се оля, то жълта ли храна не беше, само в икеа ядеше, авера й казваше какво да яде...Като и отворите канала всеки втори клип е така, сериозно ли на хората им е толкова интересно това. Разбирам като е за неща от ежедневието, някоя идея да дават...

Как да й пишем, като ни изпоблoкира всички наред?! 🤣
Мен другата Гери ме блокира 😂 Изпуснала съм, че и тази е направила така.

Общи условия

Активация на акаунт