Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 475
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Пеликания
Дано да е в някоя кабеларка, която се излъчва само в Рударци Grinning
И за какво ще говори в предаването? Как "млада" майка на 2 деца може да бъде блогър, влогър, инфлуенсър и колко е лесно да се гледат деца. Да се оплаква как няма време за нищо, но навсякъде ни показва как всяка седмица е на маникюр, педикюр и събития. И във всеки епизод сигурно ще измисля нова версия на живота си. Как с упражнения и "здравословно хранене" се е върнала към перфектната форма Grinning Много полезно ще е Grinning

# 2 926

Сто процента, този Жоро Георгиев води рубриката "На твоя страна" и ресорът му е такъв.

Е не е истина!
Не остана телевизия, в която не се е изявявала тази. Според вас къде ще има свое предаване след 6 месеца?

Преди си мислех, че има шанс да пробие в телевизията, вече не го вярвам. Петкановица е доста по-възможно.

Пеперон я виждам как ще се бута като лайвкоуч и ще зарибява глупаци.

# 2 927
# 2 928
Скрит текст:

Бързичко да й пишете 😂
То бива мода, ама тази се оля, то жълта ли храна не беше, само в икеа ядеше, авера й казваше какво да яде...Като и отворите канала всеки втори клип е така, сериозно ли на хората им е толкова интересно това. Разбирам като е за неща от ежедневието, някоя идея да дават...
Как да й пишем, като ни изпоблoкира всички наред?! 🤣

Мен другата Гери ме блокира 😂 Изпуснала съм, че и тази е направила така.
[/quote]

Тази не е, аз не знаех, че са две Гергани 😂

# 2 929
Ох ЗлатитУ е мега зле..
#модерноедасечете е хаш таг за четене😂кое е общото с нейните  комплекси?Басейн..градина..ама общи.Тц тц..

# 2 930
По принцип ползвам Лактацид от доста години, обаче това почна да ми писва - на всяка влогърка, на всеки рафт, във всяко чекмедже, шкафче и гардеробче изскача по едно шише различен вид Лактацид. Защо така с тези реклами!? Разбирам, че имат нов продукт, ама аз пък напук няма да си го купя. Аман!

# 2 931
Орева орталъка с тоя багаж, аман се рече. Сигурно Нова ТВ се е самосезирала и са направили репортаж "Георги Георгиев на ваша страна при откраднат багаж с Антоанет Пепе, ляйфстайл влогър, блогър, майка на две деца и съпруга на датчанин". И какво значи "грим с подръчни материали", звучи ми като клипчетата на five minute crafts, дето извивачката за мигли я ползват във всеки елемент от грима. Друг път нищо няма да каже за гримът си, сега трябваше да поясни, че е такъв, щото ѝ е изгубен багажа.
Ако някой не е разбрал, на Пепе ѝ откраднаха багажа снощи!!! Голяма драма, още на сутринта се беше намерил... Да се спре малко вече, еее, пък много почна да дразни! Толкова хора губят членове на семейството си, приятели и познати от живота си, и не мрънкосват толкоз, колкото тя за един багаж.

# 2 932
Очаквайте скоро Пепа със собствено ток шоу по някоя национална ТВ., конкуренция на Гала, че тя доста жълта стана и няма кой да дава съвети за ляйфстайл и перфектно майчинство.
Няма отърване от това нахално миньонче!

# 2 933
Аз не разбрах..тоя куфат в Бг ли е "открадна"..чв така бързо се намери?

# 2 934
Да, в България. Във/от/по време на/не е ясно - при возенето с таксито.

# 2 935
  • На правилното място в правилния момент
Пропуснах Пепините вълнения, за което и не съжалявам. Не стига, че като пусна телевизията и тя е навсякъде, отворя Ютуб и тя изскача.

Мима Сладкиша има нормално, средностатистическо българско ежедневие. Нищо ново под слънцето. Да им е жив и здрав бебокът!

Анелия, защо, бе, мила! Наслаждавай се на бременността, почивай си. Дано не стане като масовката!

# 2 936
Иии отидохме на педикюр заради стреса.Ще се блъсна в някоя стена  , стрес било...Тая наиситна си живее в розовия балон и няма да излезе от там.

# 2 937
Да, в България. Във/от/по време на/не е ясно - при возенето с таксито.

Подозирам, че на таксиджията не му се е понравило нейното жлембене и вльогване и просто е бързал да я разтовари, без да се сети за куфара й и въобще не е имал намерение да го краде 🤣

# 2 938
Подозирам, че на таксиджията не му се е понравило нейното жлембене и вльогване и просто е бързал да я разтовари, без да се сети за куфара й и въобще не е имал намерение да го краде 🤣
Напълно е възможно.
Ако е така, се чудя защо е обикаляла по РПУ-та цяла нощ, вместо просто да се обади в таксиметровата компания...ама на.

# 2 939
Миии.... аз не си представям полицейско чадо цяла нощ да виси по районните за един куфар.
А пък днес няма руж горката, каква драма!

Общи условия

Активация на акаунт