Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 440
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 940
Защото най-вероятно първо се е обадила на тати и той веднага, като истински милиционер,  заподозрял похищение на куфара на детето!!!

# 2 941
Сега момичето ще се успокои с един педикюр в Коко и всичко ще е наред.

# 2 942
Според мен ще ни каже на живо в предаването какво точно се е случило с куфара, пълен с пасти за зъби. Laughing

На бас, че таксиджията е потеглил с мръсна газ, опитвайки се да се спаси от известната майка, влогър и блогър и е забравил, че кара и куфар в багажника. Разбирам го напълно, човещинка е да искаш да избягаш от това чудо Пепе.

# 2 943
  • София
Рофл, тая пепа всеки път като мръдне от България- я куфара и "краднали", я не й направили път на летището, я не знам си какво. Само да се отдалечи от бермудския триъгълник дома- коко- мола, където явно акълът потъва безследно, вижда, че никой е не й цепи басма и животът си тече. А тя е толкова учудена и самовлюбена, че намира за нормално да го сподели като специална случка.

# 2 944
Направете път,Пепонка минава.

# 2 945
  • Пеликания
"ВЕЛИКА" пратка Joy

# 2 946
... за ВЕЛИКА патка

(допуснала е правописна грешка във възторга си)

# 2 947
От кога богаташите живеят в апартамент с общ басейн. Смешничка.

# 2 948
Гледам Пепе се върнала в БГ ама децата й разбраха ли?
Цял ден се шматка по улиците, явно го е ударила на живот.
Това всъщност е много кофти ситуация - когато единия родител си бие камшика и втория реши да си отмъщава като направи същото. Децата горките, само страдат.

# 2 949
Имаше снимка със Сиена преди брънча.

# 2 950
Нещо не успя да провокира завист този пост. Апартаментен комплекс с общ басейн? Кое му е ВИП? В Испания имаме апартамент в такъв комплекс, съвсем нормални хора живеят там. Или се смята за ВИП в България?

# 2 951
Голям лукс, голямо чудо...

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c153026417243253

ЗавидяФ! Сън няма да ме лови сега...

P.S. Един път се забих с колелото в Иваняне, обърках пътя. Общо взето ми се видя пълна дупка. Банкя, която е наблизо е съвсем друга бира.

# 2 952
Нещо не успя да провокира завист този пост. Апартаментен комплекс с общ басейн? Кое му е ВИП? В Испания имаме апартамент в такъв комплекс, съвсем нормални хора живеят там. Или се смята за ВИП в България?

Да!Мега гъзария е..Венета за това все снимаше от басейна " й" 😂😁

# 2 953
  • Варна
А Антоанета нещо за Филип споменавала ли е? Наистина се притеснявам вече.. това без грам сарказъм.. Изглежда някак тъжна.

# 2 954
Голям лукс, голямо чудо...

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c153026417243253

ЗавидяФ! Сън няма да ме лови сега...

P.S. Един път се забих с колелото в Иваняне, обърках пътя. Общо взето ми се видя пълна дупка. Банкя, която е наблизо е съвсем друга бира.

И пари да ми дават, не бих живяла на това място. Толкова депресиращо вътре, толкова безвкусен дизайн. А за жълтия цвят на сградата да не говорим.

МайПлейс, благодаря за разяснението.

И аз се чудя какво става между Филип и Антоанета. Макар че е в Дания, тя поне да го споменава понякога.

Общи условия

Активация на акаунт