Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 320
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 255
Е, ако искаме да сме обективни, тя спомена, че един от плюсовете на това да станеш майка млада е, че има млади баби, които да отгледат внуците Smirk То и това беше част от страхотните съвети - родете си бебе, пък то все някак ще се отгледа (може с баби).

Ми не е баш така, защото младите баби работят. 😃

Дори и конкретно в нейния случай предимно казва, че баба й гледа Сиена през деня, а майка й и баща й взимат София вечер, предполагам поради тази причина.

# 3 256
Е, ако искаме да сме обективни, тя спомена, че един от плюсовете на това да станеш майка млада е, че има млади баби, които да отгледат внуците Smirk То и това беше част от страхотните съвети - родете си бебе, пък то все някак ще се отгледа (може с баби).

Дори и конкретно в нейния случай предимно казва, че баба й гледа Сиена през деня, а майка й и баща й взимат София вечер, предполагам поради тази причина.

Именно за това казвам, че това е поредното малоумно нещо, което изтъкна. Мисля, че още тогава го изкоментирахме.
Но е факт, че тя има млада прабаба на разположение Joy

# 3 257
Мен това, което ме дразни, е общото впечатление, което създава - колко е лесно, колко е просто и приятно. Ето, че има и живот само по къси панталони. И то в България.
Пък то може и така да е - весело и безгрижно. Дали?
(Мисля, че е време някой да пусне една реклама)

# 3 258
Я раздуйте за Джаклин? Скандалът за червилата ясно, ама какво е станало сега? 🤔 Това видео на Марлена го почнах, ама приключих на 30тата мин, много дълго, може ли синтез?

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 23:26 от Emiliana V55

# 3 259

Именно за това казвам, че това е поредното малоумно нещо, което изтъкна. Мисля, че още тогава го изкоментирахме.
Но е факт, че тя има млада прабаба на разположение Joy

Това за младите баби го изтъкна докторката, с която беше снимала видеото.

# 3 260
Аз изгледах цялото видео на Марлена, че нямам какво да правя... 🤰Е, на 2-3 пъти, но ми хареса, честно казано. Не съм гледала много нейни видеа, но някакси ѝ вярвам 🤷♀ Знам, че тя е наистина една от първите в тази професия. Яд ме е само, че сега ще се наспамят едни видеа заради нейното... както след Тати и Джеймс... Впрочем бих си купила MUG с удоволствие, но в Европа май само в beautybay ги има, а аз от тях съм се зарекла да не купувам повече.

# 3 261
На тези, верно не им е лесно хич ... И верно май ще се окаже,че тази професия е адски трудна 😯.Хората и пълноценно, не могат да си се насладят на почивката.Постоянно са отдадени към спонсорите си. Взех да им съчувствам,да нямаш и един почивен деннн по време на почивка ... Мъка си е ... Ще пусна сълза !

# 3 262
Абе, тоя Джеймс Чарлс, **** лекето гнусно...леле, до средата на клипа на Марлена съм, ужас! Малко му беше Тати. Нагъл боклук.

Марлена няма никакво основание да лъже. Няма да си продаде продуктите по такъв начин, те са си добри и без това. Аз имам нейни неща и наистина изпипва всичко. За разлика от други.

"Я раздуйте за Джаклин? Скандала за червилата ясно, ама какво е станало сега? 🤔 Това видео на Марлена го почнах, ама приключих на 30тата мин, много дълго, може ли синтез?"

Ами изтипоса ги всичките какви са злета, интриганти и използвачи. Пази си логове с разни истории за това кой какво й е казал и как е постъпил.
За Джаклин Хил в общи линии каза, че е лъжкиня и че лабораторията, която е избрала за червилата е известна с това, че произвежда замърсени боклуци.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 23:20 от Breedlove

# 3 263
Аз за Джеймс разбрах от Тати... хем уж я следя, ама явно съм пропуснала когато е бил в канала ѝ Simple Smile Пуснах си 2-3 мин след като гледах видеото ѝ и бях потресена 😬 Та не се учудвам...

# 3 264
Доста малоумна логика, ако така я е изразила. Точно младите майки нямат баби на разположение, защото бабите все още не са в пенсионна възраст. (Слава Богу, родителите ни си отиват от този свят доста след като на нас ни е дошло (и заминало) времето за деца.)
И си работят, и си живеят живота, и не държат непременно да им се натрапват деца.
Аз ще трябва да изчакам кажи-речи до критическата с детето, ако искам да имам баба на разположение.
Немладите майки определено са с предимство в това направление.

Номерът е да си толкова млада майка, че баба ТИ да ти гледа децата. Пък майка ти, когато може, нали.
Аз като една проста стара майка живи баби нямам, пък и да имам, не знам дали бих им причинила такъв тежък физически труд на техните години като бавене на бебе. Но майка ми поне има възможност да ми помага Simple Smile

# 3 265

Тия млади баби също работят. Пепе обаче има на разположение и млада прабаба, която да гледа децата.

# 3 266
Да ви кажа - с млади баби не е добре, щото работят. Стари баби още по-зле щото са изкукали. Няма угодия.
Фичо да не е изревнувал Пепа от учителя по танци?

# 3 267
  • София
Ей тук сбито за Марлена https://youtu.be/BcSX0lIUxSM

# 3 268
Пепе си е единствена и неповторима, никога, никога няма да каже, че нещо е сгафила, ами от забравен в таксито куфар, ще стигнем и до криминалната хроника. Коя друга звезда знаете, да е така обгрижвана от баби, дядовци, прабаби, млади всичките. Едната прави манджи всекидневно и баси малкото бебе, другата взема голямото за уикендите и от дг, и го гледа повече от майката. Ми при това положение си е било грях Пепе да не роди едно две, даже закъснява с третото.
Майка ми и майка му на мм са ни казали отначало още, ние бебета не гледаме, оправяйте се, да си знае всеки периметъра. Моята колежка роди, хвърли го на майка си и баба си и се справя с живота, много е лесно да каже на някоя друга майка, абе раждай го докато си млада, че ще съжаляваш после, че и съвети да дава да си гледа човек кариерата без да пречи детето и т.н.
Аз такова нахално и несъобразително същество като Пепе рядко срещам, пък тръгнала и да възпитава другите хаха. Нз как няма да я разкостим тук, явно сама си го е направила, не е сложно да се види.

# 3 269
  • Стара Загора
Преди малко изгледах едно видео, в което се преразказва сбито за лъжите на Джаклин и в края на видеото лекииичко са вкарали, че една известна бюти блогърка Temptalia e открила преди години същите косъмчета в червило на Makeup Geek.
И малко извън темата - скоро имаше безплатна доставка на всички поръчки в сайта на Makeup Geek, та се възползвах. Нещата пристигнаха отдавна, но все още не съм ги пробвала. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт