Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 282
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 240
Оффф, това ми е любимото - стига обсъждате темата X, обаче като им кажеш да дадат предложение какво да се коментира 🤐

Мен, ако нещо ме впечатли и искам да го споделя в дадена тема, ще го направя без да ме интересува дали в момента се обсъща нещо друго. Ако някой друг го вълнува, ще се включи с коментар и ще се заформи разговор.
Ето, нагледен пример е в момента обсъждането на Зорница.
Но само да влезеш и да кажеш стига коментирате Х е супер инфантилно.

# 3 241
  • София
Така е. Хората ги пребиват и тормозят и онези си бъркат в носа, ама ако си някое разлигавено момиченце, дъщеря на полицайче с провинения, си с приоритет.
Боже, на хората децата им умират, а тая занимава всички с куфара с промоционални пасти цяла седмица

# 3 242
  • софия
За мен Зорница е с тежка хипохондрия, измисля си болести за нея и децата.

# 3 243
Не, обективно аз Пепе за драмата с куфара я разбирам. Значи...представям си пътувала съм, изморена съм и вместо да се прибера, да взема душ и да си легна, о, изненада, куфарът ми липсва 😣 Дрехи, гримове, заменими неща, но бих съжалявала доста, още повече,  че когато пътувам слагам в багажа си нещата фаворити, както си ги наричам...ами гадничко би ми станало ако изчезнат. Разликата е, че аз нямам последователи ами щях да включа в групов чат най-близките си приятели и да им надуя главите за тъжната съдба, която ме е сполетяла.
Това, което ме смущава, че тя не каза ясно какво точно се е случило и смятам, че представя една злободневна случка като забравен багаж в такси, като най-планираният банков обир на века....дори започвам да подозирам групировка от бг мами, замесени в този криминален случай...забелязах, че доста от вас хвърлиха око на рокличката 😁 Чувам тропот на глигански копита в розов тюл 😘
По-смешното е следното, тя казва че поради липсата на куфара си слага червило вместо руж, а на следващия ден участва в репортаж, коментирайки козметика, нелепото е, че хайде на Валери да и изчезне пътният несесер, ще замести просто с друг от 5000 си ружа в шкафчето.
Иначе твърдо смятам, че независимо от размера на материалната загуба, човек има право да подаде оплакване, оттам вече какво ще бъде развитието е друг въпрос. Въпреки, че Пепе не ни е фаворитка да не правим сравнение с това, че винаги ще има друг по-тежък случай, по тази логика и тройно убийство ще неглижира двойно, защото е по-тежко.✌

# 3 244
# 3 245
Чак пък с приоритет?! 🤔😜😁
Най - вероятно един единствен полицай е звъннал на таксиметровата компания, шофьора му е донесъл куфара и край с драмата. Едва ли са вдигнали цялата полиция на крак да обсади цяла София посред нощ, за да издирва "крадеца". 😂

# 3 246
Офф, да се изкажа и аз за тоя куфар (всъщност за ръчен багаж ли става дума, така и не разбрах?).
Губили са ми на летището куфар заради отменен полет, с който си пренущувах на летището. Беше Коледната ваканция/ голямото прибиране, когато носех учебници, тетрадки и зимни дрехи. Всичко си замина. За сесия съм учила от хвърчащи листове гадно ксерокопирани от колежка. Обезпечиха ме с пари, но кел файда. Отделно два пъти са ми чупили куфар, единият път на едно колело мъкнах 30 кила в проливен дъжд по баир, другият куфарът беше спукан и ми излизаха вещите от него. И двата пъти не получиш обезщетение и бяха чисто нови куфарите.

Някакси не мога да я възприема Пепината драма за пасти и спирали.

# 3 247
  • София
Ми, Диди, никой не е казал, че цялата полиция е била на крак, а че са се отзовали бързо. Не като на пребиваните от мъжете си жени, не като на окрадените на улицата хора, не като на тормозените по телефона или от съседи и т.н.

# 3 248
Според Пепе са се озовали бързо. 😉
Чудо голямо да набереш един телефонен номер на таксиметровата компания и да кажеш, че собственика на куфара е при тях. Та, ако може и куфара там да се озове. И точно, защото не са я приели веднага, си е отвисяла в районното. 😜

# 3 249
Тъкмо обсъждахме как Ели не става за Мастър шеф, защото е вегетарианка, и тя пусна стори, че готвила пилешко. Чудя се за кого го е готвила.

# 3 250
Хайдееее, Пепон пак кръстосва. Сега е в Бургас.

Захвърлила си е децата при мама и бабите и хей, живот, здравей, здравей!

Иначе, дава акъл за ранно раждане и как тия неща ставали между другото...

# 3 251
Е, ако искаме да сме обективни, тя спомена, че един от плюсовете на това да станеш майка млада е, че има млади баби, които да отгледат внуците Smirk То и това беше част от страхотните съвети - родете си бебе, пък то все някак ще се отгледа (може с баби).

# 3 252
Хайдееее, Пепон пак кръстосва. Сега е в Бургас.

Захвърлила си е децата при мама и бабите и хей, живот, здравей, здравей!

Иначе, дава акъл за ранно раждане и как тия неща ставали между другото...
Да си поживее момичето, докато е младо. Че то над 30, нали знаете Smiling Imp

# 3 253
Доста малоумна логика, ако така я е изразила. Точно младите майки нямат баби на разположение, защото бабите все още не са в пенсионна възраст. (Слава Богу, родителите ни си отиват от този свят доста след като на нас ни е дошло (и заминало) времето за деца.)
И си работят, и си живеят живота, и не държат непременно да им се натрапват деца.
Аз ще трябва да изчакам кажи-речи до критическата с детето, ако искам да имам баба на разположение.
Немладите майки определено са с предимство в това направление.

# 3 254
Пепелджийска и превземките й си постигнаха ефкт на кликбейт отвсякъде. Някви ненормални (сори нот сори) разсъждават и гледат на час по лъжичка развитието на историята на тая лаладжийка, която разду собствената си безотговорност до поредното ултимативно ниво на абсурдност. Толкова е бутафорна, че не знам как изобщо някой се занимава с нея и семейството й и багажите й, които сама не може да управлява. Камо ли да се говори за наказателна отговорност, като "кражба" в общия случай се отнася за присвояване, а не за на тая залухава блейка забравения куфар. И да, докато са се занимавали с нея, вероятно някъде някой го е отнесъл сериозно.
Зорница може да е с мазна коса, хипохондричка и всякаква, но в абсолютно никакъв случай не е "без акъл". Вероятно има повече от повечето хора.
Аз я започнах Марлена, но стигнах до Джаклин Хил (жива ли е тя изобщо?!) и после не го догледах. Марлена знае за какво говори.

BTW, Джаклин Хил си е изтрила социалните мрежи!??! Какво става, някъв невъобразим скандал е явно

Общи условия

Активация на акаунт