Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 284
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 225
За мен Зорница е досаден дървен философ, изглежда ми асоциална и нетърпяща чуждо мнение. Такъв човек не мога да изтърпя в обкръжението ми Определено изглежда в пъти по-добре в старите влогове. Имам чувството, че живее на хранителни добавки. И не мисля, че се храни здравословно - кое му хубавото на яйчен белтък в бутилка и на сушени люспи от лук?! При положение, че готви и има 2 малки деца, как изобщо изобщо купува точно такива продукти. Толкова ли няма време да нареже глава лук или да счупи яйце?!

# 3 226
Старите й видеа на Зори бяха по-земни. За хипохондрията не мога нищо да кажа, не мога да я съдя, защото аз самата съм такава. Не ми допада в нея това, че категорично не приема за меродавно нечие друго мнение или просто така ми изглежда. Натъртването на някои думи не ми пречи, има го наистина, но мен не ме дразни.
Говоренето в трето лице ми е смешно и някак все едно много си си повярвал. Вманиячена е на тема здраве, на здравословни храни и прочие, телевизия не гледала, тези неща са ми малко крайни. Не са моето нещо, но намирам,че щом са удачни за нея и семейството й и щом това е избрала като начин на живот, това й харесва, това я устройва. Още не мога да разбера дали това й е философия за живота, или е някаква моментна мания-с кето, фанатичното избягване и следена на съставки и експеримента с множество продукти и добавки.
Аз също гледам само нея. Другите много рядко, от време навреме, да не кажа почти никога. Това с косата и къдриците не го разбирам. Няколко пъти се пробвах да поддържам чупливата си коса без ресане, по тоя метод горе-долу, да се запазват чупките,но не става, то си седи като мръсна. Този метод е за наистина къдрави коси, силно чупливи може би.
Не знам как наистина не се вижда, че е не е добре така косата й. Писала съм си с нея в соц.мрежи, отговаряла ми е. Но пак така без никакво съмнение, че нейното мнение е задължително вярното. Разказва свой опит, нещата както са при нея, споделя по подходящ начин полезни неща. Което ми хареса възприемам, другото отсявам и така. Адекватна е и е по-различна от масовката лигли.
Иначе ми допада как поднася информацията, приятна ми е да я слушам.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 17:46 от Мис Каролин Бингли

# 3 227
  • Пеликания
Зорница не ми е от любимките, но поне е на светлинни години по интересна от уж "модерните" влогърки, които само рекламират нещо без да са го ползвали, да се снима по събития и да пуска някакви тъпи сторита постоянно. И най-важното не се опитва да печели от децата си.
При нея има от всичко за всеки, и има доста полезни неща. Не е фалшифа и представя, това което е в действителност.

# 3 228
И аз мисля, че е добра идея да се пусне отделна тема за Пепелджийска, щом е толкова обсъждана. Тъкмо да се освободи място за обсъждане на други тук Simple Smile

# 3 229
Не мога да разбера, кой ви спира да обсъждaте нещо или някого? Какво значи да се освободи място? Ние не сме седнали на масата в хола, че за останалите обсъждащи да няма достатъчно столове.

# 3 230
Какво мислите за Зорница? На мен това ми е интересно да прочета. По-назад се каза за някакви дефицити и липси, та ми стана интересно според вас пишещите тук какви са“? Аз съм от харесващите я, но ми е интересно мнението като цяло.

Чак я съжалявам с тези къдрици, дето много иска да ги има, а всъщност липсват.

# 3 231
Става дума, че вече не знам колко страници се обсъжда само Пепелджийска и куфара й. Явно има нужда от отделна тема за нея щом поражда такава висока активност. Коментари за други ми се губят сред куфарните премеждия.

# 3 232
Аз съм го писала в предишна тема,на Зорето й липсва акъл и критично мислене,не витамини.Къдриците са един път.Съсипва си косата и цялостния външен вид заради някакви измислени къдрици.
И на Зорница и на Десислава Пеева косите са ужасни,къде начин на хранене,къде начин на живот и хигиена.Абе...потрес.Между другото съм сигурна,че един свестен,добър мъж може да направи чудеса с Деси.На нея й влияят мъжете,с които е.С малко търпение и добра дума тази жена може да се върне в нормалния начин на живот,пълноценна храна и грижа за себе си и децата.

# 3 233
Айде БГ направиха видео с жълта храна и може би ще са единствените, които са изразили мнение защо е интересно според тях да се прави това предизвикателство и дадоха интересни факти за жълтия цвят

# 3 234
  • Бургас
Какво мислите за Зорница? На мен това ми е интересно да прочета. По-назад се каза за някакви дефицити и липси, та ми стана интересно според вас пишещите тук какви са“? Аз съм от харесващите я, но ми е интересно мнението като цяло.

Супер неприятна особа ми е,леко налудничава ми се струва.

# 3 235
Аз на историите на Зорница много, много не вярвам. Доста често всичко свързано с дефицити, заболявания, та дори и в последното за ендометриозата се изкарва по-доктор от докторите. Трябвало да се търси 2,3,10 мнение, докато на пациента не му хареса едва ли не....Е, айде стига... Не може да си компетентна във всяка сфера. Тя и в кърли гърл метода се смята за компетентна, но ходи като неизмита мокра патка, тааа... Така и с компетентността й в медицината  и с дефицитите. В общи линии е супер-дупер мега-гига мама, която е спец във всичко - от ремонти до дефицити

# 3 236
Аз и друг път съм го казвала за Зорница. Има полезни видеа (това за кухнята от ИКЕА), но ми е абсолютна control freak.  Затова ако не ми е важна темата, не я гледам.  
Айде да спрем да даваме уклон кой какво да пише в темата?

# 3 237
Помня, че критикувахме нашенките за показване на мръсни четки и палитри. Вчерашното видео на Тати много ми харесва и ми беше наистина интересно, обаче някои палитри имаха направо потресаващ вид.

# 3 238
За куфара на Пепе... не се издрозних на нея,ако трябва да съм честна,а на полицаите. Моя приятелка беше тормозена от луд,който не си пиеше лекарствата на работното й място (в аптека),а от районите и казват,че нищо не могат да направят,защото е освидетелстван. И точния израз от полицай в районното "Ще се молим да не те нападне"...... е извинявам се....
Значи,за да ти обърнат внимание трябва да си полицейска щерка?? 

# 3 239
  • Някъде там
Аз я подкрепям за решението да не качва децата в интернет.Никой не е длъжен да му се развяват кадри в цялото нет пространство,щото на нея й е скимнало да става звезда.
Аз не говорех за децата конкретно.Тя така или иначе преди ги качваше редовно и изведнъж реши че няма.
Под семейни моменти имах предвид че преди ако пътуваха разказваше за пътуването,показваше кадри,какво им харесало,какво не им харесало.Като правеше интересни неща с децата като куклен театър и подобни разказваше подробни и някак я чустваш близка.Това имах предвид като казах семейно.

Общи условия

Активация на акаунт