Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 282
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 210
Не двеста, а минимум 500 страници се обсъжда въпросният куфар. 500 е по-внушително число от 200, та като преувеличаваме да е по-впечатляващо поне. Иначе се върнах до 201 страница и обсъждането на куфара още не беше почнало.

Гледахте ли видеото на Марлена Стел?

# 3 211
  • София
Историята с куфара се превърна в нещо средно между мелодрама, колумбийска сапунка и турски сериал. Нали се е намерил, това е важното.
Относно връзката им с Филип. Няма лошо, ако са решили да си вземат почивка, нормално е. По-добре, ако има конфликт да не рефлектира върху децата. Няма нужда да ги гледат как се карат и не могат да се търпят. По-добре да си починат един от друг, да обмислят нещата ида решат как да продължат, така че да е най-добре за всички.
Имат две малки деца, колкото и да разчитат на бабите все пак не е много лесно и донякъде изнервящо. Ако едното се тръшка, другото се разреве, защото иска нещо друго. Не е лесно, но пък в случая не мога много да я оправдая, че е изморена млада майка, защото има огромна помощ от близките си, за която много хора си мечтаят. Има къде къде по натоварени в ежедневието си майки, които работят, гледат си децата, къщата и не се оплакват. Смятам, че всяка жена минала през майчинството и справила  се добре с възпитанието и отглеждането на дете е достойна за възхищение и уважение. Казвам го от гледната точка на неражадала и не искаща дете. Имам приятелки, които са майки и като гледам колко са всеотдайни, търпеливи и същевременно градят страхотна кариера мога само да им сваля шапка.

Нещо, което не е много по темата, но съм забелязала и ме дразни. Защо в повечето случаи на бащата не се "стоварва" отговорността на това да имаш дете? Някак все майките трябва да са грижовни, готови на всичко за децата, те трябва да стават нощем, те трябва да са до детето когато е болно и т. н. (Надявам се разбрахте какво имам предвид.) Родителството трябва да е споделено, според мен. Ако единия не го бива в нещо, то другият трябва да го замести.

# 3 212
За мен не е нормално хората да си взимат почивка от брака и не познавам такива двойки, а познавам много женени. Ако имаш проблем с човек до теб, с неговорене няма да си го решиш. В добро и лошо, нали така?
Според мен Филип е в Дания, за да не изпусне детските, които му дава държавата за двете деца.

# 3 213
Какво мислите за Зорница? На мен това ми е интересно да прочета. По-назад се каза за някакви дефицити и липси, та ми стана интересно според вас пишещите тук какви са“? Аз съм от харесващите я, но ми е интересно мнението като цяло.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 16:27 от Не се сърди, човече

# 3 214
Зорница е професор и всезнайко.И хипохиндричка.Постоянно от нещо се лекува,постоянно някакви витамини и добавки пие.Не е добре тая работа.Следях я редовно,но покрай няколко нейни изчезвания някак ми намаля интересаНе научавам нищо от нея,освен кви добавки пие.Единственото,за което ме инфлуенсна е кефира.Но не го купувам постоянно.
Напоследък с тия кърли гърл и кето много се е изпуснала.Преди беше свежа,красива млада жена.Сега е потресаваща.

# 3 215
  • Някъде там
Аз няколко пъти съм казвала какво ми е мнението.Преди Зорница беше любимата ми блогърка и според мен тя беше това което исках да виждам в един блогър.
Но тя се промени коренно,малко след като забременя с Катя.От лъчезарната усмихната жена,която правеше видеата си така все едно говори с приятелки и им споделя съвети и разказва приятни истории се превърна в "говорителка на новините".Освен, че се превърна в говорителка,нито за миг не допуска, че може чуждото мнение да е правилното и, че друг може да и даде по-правилен съвет.
Изключи всичко "топло и уютно",което я правеше различната,вече го нямаше това приятелско отношение.
Семейните моменти изчезнаха,изчезнаха закачките с хората във видеата,разнообразните неща които споделяше подробно.
Информацията която поднася е полезна и сега,но само това.
Вече пускам видеата и набързо и ако нещо ми хареса го изслушвам.
Дефицитите тя сама си открива.
Постоянно споделя че пие добавки за какво ли не и че има дефицит,затова някой попита дали пак си е открила някакъв дефицит.
Това е моето мнение.

# 3 216
Гледала съм няколко нейни влога и останах с усещането, че е хипохондрик.
Спомена, че е на кето заради Инсулинова резистентност, но нещо не ѝ вярвам.
Има някакъв проблем с косата си. Оставя я да изсъхне и май не я реши, но така не изглежда чиста. В последните седмици някъде беше пускала кадри от преди - хубава коса има, трябва да спре със сегашната практика.

При нея ми харесва това, че си има професия и показва нормални кадри, не задължително в розово.

# 3 217
Оставете Пепито, пореден готин клип от Поли Недкова за филмите, препокриват се до голяма част с моите любими

# 3 218
Глаголът почива, който съм използвала, е свързан с почивката, за която съм писала едно изречение по-рано. Въобще не става дума за една сватба, за оправяне на нещо си и пр. Мисля, че съм го написала напълно ясно, ако коментарът не ми се разглежда изречение по изречение, а в цялост. Аз никъде не съм коментирала ще се развеждат ли, няма ли.
Разбрах значението на глагола, но продължавам да не разбирам защо трябва да са до децата? Ако наистина има проблем, заедно или отделно, при всички случаи могат да го обмислят по-спокойно без ежедневните грижи по 2 деца.
Защото това тотално противоречи на изповядваната от нея философия - раждайте рано, следвайте мечтите си, децата стават лесно, не ми пречат, аз си правя каквото искам, водя си ги с мен, хем се грижа за тях, хем правя каквото ми харесва, забавлявам се и всичко е розово.

Изведнъж станаха неудобни за лЯйфстайла й на млада майка и ги тръсна на бабите. А тези дето ги зарибява да раждат ако няма кой да им помогне, тя ли ще им помага пак със съвети като тя самата не може да се справи. Много по-интересна щеше да е ако сподели нормално "децата вече не искат да стоят мирно с мен, затова не ги вземам, Филип е еди къде си, имаме/нямаме проблеми", малко повече за реалния им живот, а не за розовия им балон. Затова градим теории, щото тя замазва всичко с голямата баданарка, а отдолу дупки и хралупи.

# 3 219
На Зорница косата наистина е ужасна, зорлем се чуди как да я омърси и омазни.
Не си обяснявам как се харесва така...

# 3 220
Аз няколко пъти съм казвала какво ми е мнението.Преди Зорница беше любимата ми блогърка и според мен тя беше това което исках да виждам в един блогър.
Но тя се промени коренно,малко след като забременя с Катя.От лъчезарната усмихната жена,която правеше видеата си така все едно говори с приятелки и им споделя съвети и разказва приятни истории се превърна в "говорителка на новините".Освен, че се превърна в говорителка,нито за миг не допуска, че може чуждото мнение да е правилното и, че друг може да и даде по-правилен съвет.
Изключи всичко "топло и уютно",което я правеше различната,вече го нямаше това приятелско отношение.
Семейните моменти изчезнаха,изчезнаха закачките с хората във видеата,разнообразните неща които споделяше подробно.
Информацията която поднася е полезна и сега,но само това.
Вече пускам видеата и набързо и ако нещо ми хареса го изслушвам.
Дефицитите тя сама си открива.
Постоянно споделя че пие добавки за какво ли не и че има дефицит,затова някой попита дали пак си е открила някакъв дефицит.
Това е моето мнение.
Съгласна съм като цяло.
Понякога като я слушам как говори и се чувствам все едно съм на лекция в университета. На някои професори не можеш да им противоречиш и да дискутираш, защото те са професори. На Зорница също.
На мен не ми липсва, че не снима децата, но по-рано наистина беше по-приятелски настроена. Съгласна съм с не за някои неща. Хипохондрията и за мен е напълно обяснима и е в голяма степен плод на родната система. От всички семейни и майчински влогове, нейните ми харесват най-много. Аз съм една несемейна млада жена и не съм раждала, но на Зорница видеата се различават много от на останалите бременни, които само си галеха коремчетата, разголваха се и после си ползват бебетата за рекламни лица.
Косата и не прилича на нищо и се чудя тя не го ли вижда. Точно в момента, в който каза, че Настя много харесвала на мама къдриците, косата и висеше на клечки все едно и е направила маска с масло и трябва да я измие.
Все пак за мен тя и Боряна са най-полезните нишови влогърки - едната за грим, другата за майчинство и домакинство. Останалите са това, за което им платят да са.

# 3 221
Аз я подкрепям за решението да не качва децата в интернет.Никой не е длъжен да му се развяват кадри в цялото нет пространство,щото на нея й е скимнало да става звезда.

# 3 222
На мен Зорница ми харесва, всъщност аз гледам само нейни, на Милена и на Ели влогове...другите...изобщо...Пепета разни, Валерита, Ивани...толкова са ми плоски и безмислени,че чак се дразня, че тези хора изкарват явно добри с нищо правене, а има толкова много усърдни и компетентни хора в различни области, които не успяват да се реализират по една или друга причина....
Та за Зорница - споделя полезни неща за мен, обаче с интонациите си хич не ме радва - говори, говори, спре, после започне бавно, после бързо - все едно е в театъра, много смотано, сякаш съм ученичка, това много ме дразни...и аз мисля, че си пада малко хипохондричка, но в техния случай с обърканата диагноза на детето напълно я оправдавам...

# 3 223
Зорница ми беше любима влогърка. Гледах я с удоволствие и за много продукти ме е инфлуенснала.

Но откакто мъжът и и забрани да снима децата, защото ги преследвали по градинките и им оставяли подаръци до входната врата, се промени коренно. Първо децата и от Настя и Катя станаха Анастасия и Катерина, и това ми се стори странно, но в началото игнорирах промените.
Обаче тя самата се превърна една затворена и дръпната професорка по всичкознание, която не приема, че може да има хора с различно от нейното мнение. Опротивя ми с пасивно агресивните и отговори в трето лице - Зорница това, Зорница онова, Зорница не приема твоята критика.
Всякаквите дефицити, които сама си намира си говорят за чист хипохондризъм, което не е за присмиване, смятам, че го е развила след като Настя беше много болна и са щели да я изгубят. Хубаво е все пак да се лекува, за да не прерасне обсесията и в синдром на Мюнхаузен.
Последната и мания пък - делюзията за къдрав ген - е източник на искрено забавление.

# 3 224
  • София
"Тези мили момчета", които връщат почти всеки с реален проблем, но са се затърчали за лиглата на тате. Ай сиктир

На мен Зорница ми допада, но аз не обичам да гледам хахо хихи , а да получавам информация. Това, че не е дебела, не значи, че не е имала проблем със захарта. Има такива хора. А от там и дефицитите ѝ. Пасва си поведението ѝ на 30+ годишна жена. Така трябва според мен. Другите са изостанали. Затова и тя е тази, която работи, която купува апартамент и която не печели на гърба на децата си.

Общи условия

Активация на акаунт