Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 161 362
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 360
Пепа в сторитатата - нещо и се било случило и много искала да ни го покаже (!?), но така и нищо не казва, само се смеят истерично в стил "трети клас, голямото междучасие". Имала Пепе само един проблем и това бил Филяка. Пак истеричен смях. (това според мен е препратка към обвиненията за фамилиартечене).
Извинявам се, но тази жена не се държи като майка на две деца. Не казвам, че трябва да е някакъв сухар, но това не е просто инфантилно, това е делюзионно (съжалявам, не ми идва друга дума). Валери изглежда зряла и улегнала пред подобно поведение.
Много ми харесва как си държи Банкята със скрит етикет Joy Така е като не плащат...

# 3 361
  • Някъде там
Аз наистина нищо не разбрах от думите в последните сторита,шума беше ужасен и като прибавим някакъв шантав смях от тяхна страна чух само че взела някакво решение..всички щели да са щастливи.Ама нищичко не схванах...

# 3 362
Днес и аз най-накрая да видя инфлуенсър.

В кварталния супермаркет засякох К. Живова и Брадата. Абсолютно неугледни ми се сториха, загледах бебето, чак тогава загрях кои са родителите му.

Поне разбрах кой брадатко набедихте за шавлив. Убедена бях, че е другият. Nerd

# 3 363
Хайде безработните дойде и петъка Grinning

# 3 364
Пепето тотално я е ударил хормона. Не може да приеме,че остарява. Остарява според нейните думи за мен на 30+ да си изобщо не си стар.Както казва моята зълва,която е та 35 "След 35 трябва да внимаваш с облеклото".
На Петканова и е забавно с бебе щото тя ходи май само да му се радва. Децата са благословия,но ако нямаш пари и няма и кой да ти помага и са ти 100 неща на главата хич не е забавно.

# 3 365

Петък не беше ли деня за измиване на косата?

# 3 366
Пепелджийска очила с диоптър ли носи или така за красота? Този модел е ужасен за нейното лице. Изглежда като строга учителка на средна възраст, с малка усмивчица пред разразяваща се буря, а-ха да схроса поредния ученик. Такива асоциации ми навява.

# 3 367
Пепелджийска очила с диоптър ли носи или така за красота? Този модел е ужасен за нейното лице. Изглежда като строга учителка на средна възраст, с малка усмивчица пред разразяваща се буря, а-ха да схроса поредния ученик. Такива асоциации ми навява.
За да изглежа по-Ентелигентна.
Скрит текст:
Петък не беше ли деня за измиване на косата?
Даа, след работно време.

# 3 368
Мхм, изгледах така коментираното видео включване от Бургас на работещата майка А. Пепе. Възхитена съм, разбира се. Вие не сте ли?

Моля ви се, косата се мие в неделя, тогава е банята. Петък е работен ден.

# 3 369
Гледам А.Пепе "жената" която опищя света че е майка на две деца и се чудя какво прави  в бургас държейки се като дете в компанията на други деца,не ми се връзват образите които пресъздава..най много да я видим в някой скеч на "типично"

# 3 370
  • София
Гледам А.Пепе "жената" която опищя света че е майка на две деца и се чудя какво прави  в бургас държейки се като дете в компанията на други деца,не ми се връзват образите които пресъздава..най много да я видим в някой скеч на "типично"
Да, това е уникалната изненада, която ни готви. 😐

# 3 371
  • Някъде там
И се "замъкна" до Бургас да снима скеч? 🙄.Май започвам да харесвам Валерито,тя поне не претендира че е умна и компетентна по всичко 😄
И после защо сме я коментирали..

# 3 372
Поздрав за Пепе с песента на Ивана - Като на 17 😜

# 3 373

Да не припуснете лЯйф коуч съветите от Константина и любовния психолог(???!!!)

# 3 374
  • София
Сериозно ли на майките им е нужно събитие, което да ги учи как да обичат децата си? Тези съвсем изтрещяха. 😮😐 Любовен психолог?! WTF! 🤦‍♀️До колкото разбрах от клюките, тя и мъжът и имат нужда от подобен психолог. Ако трябва да ги учат сега как да обичат децата си защо изобщо да ги направили?

Общи условия

Активация на акаунт