Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 960
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 570
Олиото от гроздови семки хубаво ли е? Имате ли идея медитеранеото как е ароматизирано?

# 571
Дано босилекът този път да е нареден както трябва, защото предният път в нашия магазин бяха нахвърляни саксиите в една щайга и почти всичкия се беше изпочупил. Имах чувството, че някой го е било яд на магазина, за да ги "подреди" по този начин.

Следващата седмица си харесах доста неща, но за съжаление няма да ни има.

Някой по-напред похвали сладоледа-сандвич, на нас ни е фаворит и го взимаме редовно. От италианските сладоледи бях взимала от всичките видове, но нещо не се одобриха. Предната седмица бях взела от мини сладоледите - ментов и с кокос и ги добавям към списък "любими".

# 572
  • In transit
Оф, ще ме разори новата брошура. 😫

Този петък има в брошурата ликьор с аромат на шам фъстък. Моля някой алкохолик 😃 да сподели мнение за него.
Имам такъв на Ботега...хубав е, но е много сладък.

Лъки,
Скрит текст:
тези кантучини са най-хубавите, от тези, които се продават в БГ. Като състав са супер. Има ги с постоянния асортимент на К.

# 573
  • София
Лавандулата дава фантастичен аромат при приготвяне на сладкиши, но трябва да е стрита, и се добавя, разкошна е. Ползвам я.
Кантучините много ги харесвам, и ако не ме домързи да ги приготвя ги купувам.

# 574
И листенца, и цвят, нали? Имам един пакет лавандулов цвят, купуван преди години от Франция. Само го подмятам, дали мога да го сготвя 😃, не изглежда променен.

Купих лавандула. И тя ли е с гаранция 3 месеца...ако я уморя нещо. 😜 (някой да не помисли вярно да си замъкне изтормозените саксии обратно в Л, те каквито са душици, ще ги приемат..щом сдъвкан кашкавал приемат 🤐).

# 575
Олиото от гроздови семки хубаво ли е? Имате ли идея медитеранеото как е ароматизирано?
Гроздовото е супер. Няма мирис и специфичен вкус.

# 576
  • София
И листенца, и цвят, нали? Имам един пакет лавандулов цвят, купуван преди години от Франция. Само го подмятам, дали мога да го сготвя 😃, не изглежда променен.

Скрит текст:
Купих лавандула. И тя ли е с гаранция 3 месеца...ако я уморя нещо. 😜 (някой да не помисли вярно да си замъкне изтормозените саксии обратно в Л, те каквито са душици, ще ги приемат..щом сдъвкан кашкавал приемат 🤐).
Скрит текст:
Много хубаво, и нищо им няма те са сухи, прибери ги в бурканче и ще имаш за години напред. Стриваш ги до прах и ги прибавяш към даден сладкиш.
Не съм убедена, а и разгледах италианските си подправки, че  в тях лавандула няма, в моите има всичко друго без лавандула.  Peace
За насаждане на лавандула трябва да са в голяма дълбока саксия и обичат сянка.
Олиото от гроздови семена е много хубаво.

# 577
  • Варна - Черна гора
Здравейте, Момичета,
в издирване съм на дъждобраните, които бяха на брошура преди 3 седмици. Случайно да сте забелязали, дали все още има и къде?

Благодаря, предварително!

# 578
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мами,помагайте.Имам кухнеска везна Силвъркрест,но незнам къде съм бутнала упътването.Нещо е станало и са се променили мерните единици.Не тегли в грамове.Помагайте!!!

# 579
  • русе
Взех снощи едни в синя опаковка превръзки,те пък без крила😡Ама кой да гледа,все бързам.
Кои са с крила и Какъв цвят са опаковките?

# 580
Крилати са и четирите цвята...сгънатите.
Ти си взела от 1.60 ли едни...

С крила са тези и другите 3 цвята като тях..

# 581
  • русе
Тези са ,то нарисувано, че нямат крилца,ама..

# 582
Видях сега твоите...не съм вземала от тях. Вземам от онези които съм показала горе.

Тези

..са също БЕЗ..но са само за вкъщи...бая са дебелички.

# 583
  • русе
Е нямат крила

# 584
Аз идвам да похваля ликьора от шамфъстък. Много приятен. Не е много сладък. Като Бейлис е. И има много лек дъх на амарето.

Общи условия

Активация на акаунт