Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 933
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 660
Някой питаше за дъждобрани - имаше в петък в новия Лидл на Сточна гара /Сф/.
За шишенцата за спрей - в Джъмбо има евтина алтернатива. Е, формата е е малко "камбанеста", но ползвам такова вече година и все още пръска олио "на широко". Като се запуши, за 2 лева ще си купя друго.

п.п.Допълвам се, че рядко го ползвам, но не съм имала проблем със запушване, т.е. явно съм попаднала на добра дюза...

# 661
  • Мадрид / София
Някой с мнение за този комплект?

Купих ги на предното пускане. Единия спрей потече, резбата се беше счупила и нямаше как да се направи. Другия е все още здрав, но в него стои оцетът, който много рядко ползваме, та сигурно затова. Не стават за интензивна употреба.
+ 1 олиото се запуши и го хвърлих, оцетът си стои.

Някой има ли тази везна за багаж? Претегля ли правилно?
Миналата година си купих везната за багаж и съм доволна. Отчете ми точно килограмите.

# 662
  • Асеновград
Аз имам везна за багаж, не мери вярно.Визуално е същата но черна. Не я ползвам.

# 663
  • Мадрид / София
На мен ми трябваше миналата година за багажа и можах да сравня с тази на летището. Затова казвам, че мойта отчете точно.

# 664
  • София-Младост
Миналогодишната купих и за дъщеря ми, мери точно.

# 665
Още един глас "ЗА" стъклочистачката  Peace
Първата, която купих (беше от първото предлагане в лидл изобщо) ѝ се прецака бутона за вкл/изкл. Върнах я, предоставиха ми чисто нова; май и с новата имаше същия кахър - пак я върнах (явно им беше слабо място), но поредната вече е ок и е много по-лесно, бързо и удобно почистването на стъкла с нея. Струва си всяка стотинка.

# 666
  • Бургас
Да добавя за нея отново, че е незаменима (за мен) при наличие на конденз по прозорците през зимата, както и за подсушаване на стените в банята Wink

# 667
Ох, навихте ме за тази стъклочистачка. Мненията ви бяха много полезни. Особено за конденза. Отивам да купя. Още довечера ще я пробвам. Имам много голями прозорци с прекрасна гледка и си заслужава да са чисти. Бях се навила почти да дам 400лв. за стъклочистачка робот, ама нещо ми се свидят.

# 668
  • Варна
О, конденз имаме в изобилие. Купих я и аз, към края на седмицата ще я тествам.

# 669
Ооо, аз съм за робот. 😀 Дано Лидл пуснат на половин цена. След като имат за под, защо да не разширят и с такъв за прозорци. 😇

Интересно ми е дали щората с вакуумчетата ще удържи. Не съм попадала на такива, които издържат. Може след дни да е, но падат. 

# 670
  • Асеновград
Ооо, аз съм за робот. 😀 Дано Лидл пуснат на половин цена. След като имат за под, защо да не разширят и с такъв за прозорци. 😇

Интересно ми е дали щората с вакуумчетата ще удържи. Не съм попадала на такива, които издържат. Може след дни да е, но падат. 
Щората беше паднала, когато се прибрах на обед.Ядосах се и изобщо не се катерих на стълбата за да я закачам пак, ще я връщам.Жалко защото на терасата друг тип няма как да закача освен ако не дупча тавана / така са ми закачени в офиса но не ми се занимава. Освен това като материя е по скоро хартия а не текстил, много по тънка е от текстилните в Jusk .

# 671
М..даа. Само лепене е спасението - силикон, нещо...да не ти давам налудничави идеи. 😃

# 672
  • софия

Щората беше паднала, когато се прибрах на обед.Ядосах се и изобщо не се катерих на стълбата за да я закачам пак, ще я връщам.Жалко защото на терасата друг тип няма как да закача освен ако не дупча тавана / така са ми закачени в офиса но не ми се занимава. Освен това като материя е по скоро хартия а не текстил, много по тънка е от текстилните в Jusk .
В ИКЕА има еднократни щори, за които не е нужна да се дупчи. Прикрепят се с велро. Аз слагам лятото на балкона и съм много доволна, сменям ги за 5 минути всяка година.

# 673
Какви са тези еднократни щори?

# 674
  • Варна
И на мен ми стана интересно, може ли линк някакъв? Искам и аз нещо за терасата, защото става зверска жега през лятото.

Общи условия

Активация на акаунт