Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 781
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 825
Защо, и при нас бързо върви. Вероятно ще се употреби.

# 826
  • на Мелмак
Амии, то си е цяла половин година!
Мисля, че ще Grinning
По-скоро въпросът е дали ще ме мързи да ходя до Лидъл, дали ако отида ще има, че бяха няколко бройки днес Stuck Out Tongue Winking Eye
Но верно не съм погледнала срока на годност!
Няма и да го гледам, имам ви пълно доверие!

# 827
Ами и аз мислех да се запася...но ми се вижда много. 6 месеца - 12 литра...не знам. Аз само еднимка си взех, че имам и 2 бутилки.

Но зависи и колко хора ще го ползват.

Просто обърнах внимание...може да не го е видяла.☺

# 828
  • have faith and be patient ..
Момичета, взех мента, обаче освен на чай и алкохол на друго не ми върви.. Като подправка слага ли се на някакво ястие?

# 829
Тета ми обогати речника, "обарбаляска" не я знаех Joy

# 830
  • Враца
Ох, колко спешно ми трябва ментааа, а колко ми е далече Лидл..  ooooh!

# 831
  • София
Момичета, взех мента, обаче освен на чай и алкохол на друго не ми върви.. Като подправка слага ли се на някакво ястие?
Може да замести джоджен. Боб, дроб сърма.

# 832
Пиша се доволна от робота.

# 833
Аз правя лимонада на децата. И я слагам в лимонадата. Децата изпиват по 2 литра на ден. ( За прясната мента говоря - листенца).

# 834
Роботите в нашия Лидл са се разграбили като топъл хляб.Не очаквах такъв голям интерес, Обиколих два пъти магазина - няма. Издирих една служителка , провери...Ама те заредили 10 броя, за кой по-напред ...

# 835
Аз правя ментова вода. На литър вода - два резена лимон и стрък мента. Винаги имам една такава бутилка в хладилника.
Иначе в десерти пасва чудесно. Маскарпоне с мента и ягоди например.

# 836
  • на Мелмак
В турската кухня я има ментата, на салати, печени чушки, патладжани.
Аз за лимонада я ползвам Grinning

# 837
Мнение за стелките от утре.

# 838
  • Враца
Пиша се доволна от робота.

Какви са четките му отдолу? Дългите? Една или две? Гумени или с косми?

# 839
Здравейте момичета,
моля за мнение за тези кухненски смесители с изтеглящ душ :

В нашият Лидл е останал само един разопакован, но помолихме да ни изтеглят един от друг магазин и до седмица щял да дойде.
Ако някой има нещо лошо да каже за него, сега е момента, да откажа поръчката.
Ще бъда много благодарна за мнение. Става въпрос за задния с извитата "шия".

Имам кухненски смесител с подобна врътка от "Лидъл" и съм мега недоволна. Грам не може да се контролира и всичко хвърчи. Човек си мисли, че пести едни пари от смесител, а дава същите, че и повече за водата, която разхищава. После си взехме "Грое". Разлика от Земята до небето, поне според мен. Та в този случай "Евтиното излиза скъпо" си е съвсем на място.

Общи условия

Активация на акаунт