Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 058
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Моя фризер е пълен догоре, но въпреки това съм хвърлила око на кутията с шам фъстък и шафран. Grinning Ще си я занеса на работа да имам. Преди предлагали ли са ги тези три вида или сега за пръв път и отзиви?

# 331
  • Бургас / UK
Моя фризер е пълен догоре, но въпреки това съм хвърлила око на кутията с шам фъстък и шафран. Grinning Ще си я занеса на работа да имам. Преди предлагали ли са ги тези три вида или сега за пръв път и отзиви?

Аз си харесах с мента и зелен чай ,както и лимонадата Улуда  Crazy

# 332
  • русе
Много паянтово ми изглежда ,но за 50 лв какво да е!

# 333
Яйцеварката от утре как е като качество и опции сравнение с другата от предишното пускане.

# 334
  • София
При нас се беше свършил сладоледа със солен карамел. Исках да го пробвам. Взех този с Тофифи и за децата мини сладоледи с плодове.

# 335
Днес ме чакаше една пъстра, дълга рокля, XS размер. Laughing
Много приятна материя, но аз съм лев и шейсет и малко ще трябва да я скъса.
От другата седмица съм набелязала чая,и двата вида ми харесват. Мисля да пробвам Адана кебапа, някой го похвали предния път. Мисля си и за дълга пола,но сякаш ми стигат толкова дрехи.  Thinking

# 336
  • 1st floor
Моля, някой да хвърли едно око на микрофибърните кърпи. Ще мога да отида чак след десет евентуално и не ми се разкарва, ако са гадни... Simple Smile

# 337
  • Асеновград
Взех от дългите поли М в зелено и черно .Зелената е плътна тежка материя и пада много добре М ми е леко хлабава, а черната е някак по тънка / лигава/ и доста по широка. Някой който има от миналата година да сподели дали се отпускат след време, не искам да са ми тесни но ако се разширят ще ми падат. Надявам се на мнения до обед за да има време да сменя.

# 338
панталоните как бяха? довечера ще тествам новия лидл на сточна гара.

# 339
  • Асеновград
Аз замених полите за S определено са ми по добре.В последно време имам усещането че дамските дрехи са много уголемени щом почнах да купувам S размер.

# 340
Някой да има някъкво мнение за яйцеварката? Чудя се от Делимано или Лидл.

# 341

В предни теми имаше доста мнения. като цяло хората са доволни. Аз ако трябва да избирам между 2 магазина - винаги предпочитам Лидл. Ако не съм доволна - връщам без проблеми. В Делимано едва ли.

# 342
  • София
Утре ще я тествам, чак тогава от мен мнение. На дъното има в средата кръгла метална част, другото е пластмаса.
В Лидл може да върнеш до 3 месеца нещо което не одобряваш и до 3 години има гаранция.
В Делимано може да връщаш само онлайн покупка, и ако е използван уред не знам дали става.

# 343
  • велико търново
Утре ще я тествам, чак тогава от мен мнение. На дъното има в средата кръгла метална част, другото е пластмаса.
В Лидл може да върнеш до 3 месеца нещо което не одобряваш и до 3 години има гаранция.
В Делимано може да връщаш само онлайн покупка, и ако е използван уред не знам дали става.

Това сигурно ли е? Искам да върна едни сиви кецове на дъщеря ми. За 2 месеца се разпадат нацепиха се  разлепиха се.

# 344
Да, връщай смело. Вземат скъсани обувки без мрънкане.

Общи условия

Активация на акаунт