Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 808
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 795
Момичета, аз си взех електрическата стъклочистачка, но ми остават линии, които трябва да чистя с кърпа. Така си губи смисъла. Къде бъркам?

# 796
  • вятърничава
Кафето на зърна от итал.седмица хубаво ли е?
Търсих мнения за него,нищо не намерих.

# 797
  • Варна
Електрическата стъклочистачка по моему идеята й е да подсушава прозорците след като са измити. Т.е. тя самата не мие. Иначе в комплекта има една празна бутилка-спрей с две кърпи - първо измиваш прозорците с този спрей и след това обираш водата с електрическата чистачка.„
Поне така разгадах функционирането й аз.
Някой друг нещо различно да намери?

𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈 да не са ти били по-сухи повърхностите и затова да са останали следи? Мисля,че трябва да са доста мокри, за да има ефект.

# 798
Аз размазвам много хубаво по целия прозорец препарат като си пръскам със спрея. После обирам с ел. стъклочистачка и ми остават черти. В инструкцията пише, ако остават черти да се избърше заоблената част. Коя е тази част един Господ знае Sad

# 799
  • до едно тепе
И при моята остават съвсем тънички следи, които избърсвам с едно минаване с кухненска хартия. Няма търкане, няма бавене. За 2-3 мин съм приключила с прозореца. Преди ми отнемше в пъти повече време. Протича ми от време на време, ако препарата за почистване на прозорци се пени повече. С вода не ми протича. Ползвам я вече 3г. За мен е много полезна вещ. Не съм пробвала да обирам водата от плочките в банята, но мисля че за душкабина ще е също много полезна.

# 800
  • Пловдив
Аз съм супер доволна от мопа.

# 801
  • Русе / Банско
здравейте  дали този шампоан люти на очите

# 802
  • Асеновград

Не, няма оплаквания за лютене.

# 803
Ако е същия като стария само в променена опаковка шампоана, не люти.

# 804

На щерката ѝ люти. Два пъти пищя от него, сега не иска да се къпе с него вече. Имаме този с кукис лилавия 🤷🏻♀

# 805
  • вкъщи
Аз чакам още отзиви за робота и се изстрелвам ...

# 806
  • Ст Загора
Робота двама съфорумци го взеха, до колкото следя това разбрах. И аз ми се иска ама нямам възможност сега.

# 807
  • Бургас
Моля съфорумката, закупила робота, да сподели какво време за работа с едно зареждане е посочено в инструкциите, понеже в брошурата не виждам. Благодаря предварително!

# 808
  • Ст Загора
90 мин пишеше на опаковката.

# 809

На щерката ѝ люти. Два пъти пищя от него, сега не иска да се къпе с него вече. Имаме този с кукис лилавия 🤷🏻♀
Къпя малкия с червения /малина/ харесва ми и не му люти на очите.

Общи условия

Активация на акаунт