Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 849
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 185
И друга съфорумка писа скоро с такова оплакване в нашия филиал. Младите ни служители са поразредени, а при тях няма подобни простотии - дали са отпуск, дали са повишени, но са ни назначили втора бабичка (сега някой да не се засегне на възраст, но има защо да го казвам). Едната я знам що за стока е и я избягвам, дори на другите каси опашките да са големи, но ето сега и втората със същите номера. Просто спомени от бай тошово време, тогава продавачката колеше и бесеше. Тези на 30+ години ще знаят за какво говоря. Много ме издразни, а и забави излишно - както мен, така и цялата опашка. Пък и баркод на артикул не виждала, не можела и да го сканира, омрънка колко затруднения има в работата...въобще - всичко й криво, трябва да пазаруваш и да й се извиниш, че си я обезпокоил. 🙄

Кажете за потничетата от днес - добре ли са направени?

# 1 186
  • Асеновград
Здравейте! И аз се интересувам от дамската самобръсначка. Ще следя за мнения
Върши работа но не е УАУ. Ползвам я рядко на път, предпочитам приставката ,самобръсначка на епилатора тя е в пъти по добра. На тази предимството и е че на батерии.

# 1 187
Аз имам такива дъски от ИКЕА , и те се нарязват. А една за горещо се стопи.

# 1 188
Да, икейски са и моите понарязани вече. Затова питах дали тези са по-устойчиви. Имам и стъклена (от Метро), но не е най-удобното нещо.
За горещо ползвам само дървени дъски.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 12:30 от fenyx

# 1 189
  • Г. О.
Имаме такава прахосмукачка от няколко месеца и сме много доволни. Върши чудесна работа.

# 1 190
  • В полите на Витоша :)
И друга съфорумка писа скоро с такова оплакване в нашия филиал. Младите ни служители са поразредени, а при тях няма подобни простотии - дали са отпуск, дали са повишени, но са ни назначили втора бабичка (сега някой да не се засегне на възраст, но има защо да го казвам). Едната я знам що за стока е и я избягвам, дори на другите каси опашките да са големи, но ето сега и втората със същите номера. Просто спомени от бай тошово време, тогава продавачката колеше и бесеше. Тези на 30+ години ще знаят за какво говоря. Много ме издразни, а и забави излишно - както мен, така и цялата опашка. Пък и баркод на артикул не виждала, не можела и да го сканира, омрънка колко затруднения има в работата...въобще - всичко й криво, трябва да пазаруваш и да й се извиниш, че си я обезпокоил. 🙄

Кажете за потничетата от днес - добре ли са направени?
О, soul81, още една бабка в този магазин ще ми дойде в повече вече. Благодаря, че сподели, ще започна пак по-често да ходя в магазина на Луи Айер. Общо взето във всеки Лидл, който посещавам редовно, има поне по една служителка, на която нещо не ѝ е наред - или ще е супер мудна на касата, или ще прави проблеми при връщане, или не дава точки/стикита (когато има такива). Но най-много кофти служители има в магазина на ул. "Раковски". Имам чувството, че там са събрали издънките от всичките си магазини  Shocked

# 1 191
Айде сега - бабичка.
Ние пък си имаме дядо на бул. Черни връх. Външно е много представителен - строен, прошарен.
Като започне да маркира за всяко второ нещо пита или другата каса, или на слушалката. Няколко месеца е там, как не запомни кодовете.
Преди това си имахме друг дядо - нисък и пухкав. И той никаква работа не вършеше.

# 1 192
+1 против бабичките, като не е възрастта проблем а троскането на клиента. При нас вече има 2 такива персони, които избягвам.

# 1 193
  • Мадрид / София
Здравейте! И аз се интересувам от дамската самобръсначка. Ще следя за мнения
Върши работа но не е УАУ. Ползвам я рядко на път, предпочитам приставката ,самобръсначка на епилатора тя е в пъти по добра. На тази предимството и е че на батерии.
+1 за самобръсначката. Можеше да е и по-добра, но не е.

# 1 194
  • София
На сточна гара има робота за чистене и гащи.

# 1 195
Гащи имаше вчера и в Младост 2. Не бяха малко, сигурно все още има.

# 1 196
Какво означава "Прясно цяло пиле и две четвъртинки с бутчета"? Flushed
Едно цяло пиле и към него още две бутчета ли?

# 1 197
Да. Слагат още две цели бутчета с част от гърба-големите кълки, към цялото пиле.

# 1 198
  • София-Младост
Часовниците бива ли ги...за детето питам.

# 1 199
Дамски си бях взела преди време, добре работеше. Но беше бял със силиконова каишка и малко пожълтя. Предполагам детските са с подобен механизъм и ще са точни.

Общи условия

Активация на акаунт