Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 863
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Пловдив
Аз сутринта рано-рано ходих да видя панталоните. Не ми харесаха, много плътна материя Sad
И рекламация за слушалките пуснах, ще чакам Simple Smile

# 1 171
И аз съм разочарован от следващата седмица. Точно преди 2-3 седмици имаше ХХЛ неща, защо пак? Кухненските/домакински неща са добре, но за ядене пак нищо хубаво.

# 1 172
  • 1st floor
Аз имам дъските, но при предишната промоция по спомен бяха по-скъпи и имаха поставка. Поставката не я ползвам, така че се чувствам прецакана... Laughing Дъските веднага се нарязаха, но не много, като тези евтините от левчетата. Ползвам си ги няколко месеца вече и не ме дразнят. Пак бих си купила.

Имам стара версия на робота. Някъде на 7 години е може би. Режа в него лук, моркови, чушки за всички манджи, пасирам домати и сосове, даже смес за палачинки съм разбивала, че ме мързеше да вадя миксера. Рендосвам и тиквички и праз лук с приставките за кюфтенца. Върши ми страшна работа и даже се чудя дали да не си го подновя, защото се загледах, че леко е започнала да се пука пластмасата на перката. newsm78 Гледах подобни в Технополис - еми , цифромания са си.

Чопър подарих на майка ми. Става за рязане на зеленчуци, но в по-малки количества от робота и ме дразни. Аз имам от старите лидлски, меля ядки обикновено в него. Майонеза и хайвер не съм правила. Но веднъж се пробвах от фъстъци да направя фъстъчено масло и стана. Само, че доста ги млях и оставях да почине чопъра по пет минутки...

# 1 173
А, защо да няма нищо хубаво за ядене? Факличките, които предлагат намалени от следващия петък, на мен ми харесаха, когато вземах предния път.

# 1 174
Под тях на тази страница са и ножчетата, от които се оплаквах, че не са ми достатъчно остри (комплекта от три ножчета, единият от които за домати- него почти не ползвам, имам по-добър, както се оказа вкъщи). Наточвам ги от време на време

Аз имам комплект от 3 еднакви ножчета. Незаменими са ми. Не съм ги точила. Много са ми удобни.

# 1 175
Аз ползвам само тези дъски. Нарязват се, но с времето. То няма дъска от подобен материал която да не се нарязва. Периодично си ги сменям, но все от тях взимам

# 1 176
Някой има ли отзиви за дамската самобръсначка? Акумулаторната прахосмукачка съм я набелязала от предния път, помня че имаше добри отзиви за нея. И още един въпрос имам:  Мога ли да върна стока в друг техен магазин или трябва там от където е закупена.

# 1 177
Мисля, че може в който и да е магазин Лидл да се връща.
За самобръсначката на батерии, ако не се лъжа беше коментирано преди време - по спомен, дамата казваше, че не я ползва или я ползва рядко.
Относно ножчетата - може и така да е, а аз просто да съм свикнала да режа с много остро наточени.
Вчера взех с -30% пуешко филе, поне в нашия магазин беше намалено.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 11:21 от fenyx

# 1 178
Лидл много ме зарадваха с продуктите от новата седмица, а още не съм доразгледала цялата брошура. Тази т.х. Фамилия направо не повярвах, че ще я има при тях, само заради нея биех път до Кауфланд.

Обаче после в магазина попаднах на някаква безумна касиерка. Връщах текстил, купен преди 7 дни, с дефект. Направи му щателна проверка ръб по ръб, гънка по гънка, даже пита от какво били гънките. Тя да не мисли, че ще гладя дрехата преди да я върна?! Както е била в кутията, така й я връщам, даже етикета бях оставила, макар че дрехата е за бракуване. Ами няма да стане така..Лидл ако печели с нещо пред другите, то е с отношение. Но не такова.

# 1 179
  • Пловдив
 soul81...сефте чета за такава проверка  newsm78
Аз все си мисля как дори без да отворят кутията и връщат пари?Ако липсва нещо...?

# 1 180
Някой се е престарал или кой знае какво.
Върнах блуза, която беше без кутия също, когато я купувах, но си е с етикета. Дори не ме и питаха защо я връщам.

# 1 181
  • софия
Дините хубави ли са? Аз купих, но да си знам преди довечера.

# 1 182
Ако иска и един час да я гледа, ако иска и да я измери с шивашкия метър....накрая пак ще ми върне парите, няма къде да ходи.
Така че....хич не им обръщам внимание на номерата....

Дините ги хвалят.

# 1 183
Мнение за тези 2 продукта

# 1 184
Здравейте! И аз се интересувам от дамската самобръсначка. Ще следя за мнения

Общи условия

Активация на акаунт