Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 861
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Това ли е безкабелната ютия? Само 1 Мин. ли може да се глади без кабел? И така да е, ще следя за нея , че кабела понякога много ми се пречка. Иначе моята Тефал е вече на 12 години, та мога да се замисля за нещо ново, не че не глади, все още си върши работата.
Не, тази в момента не е безкабелна. На другата имаш опции с и без кабел.

# 1 156
  • Варна

Дани...а пише ли отвън бройките? Да знаем за друг път....
Не, пише само грамажа. Само на опаковката от 500 гр., която съдържа от всички видове десертчета, е посочена ориентировъчна бройка (може би беше 21-22,но забравих).

# 1 157
Дали са хубави,знаете ли  ? И дали върху пакачинки, ще се втвърдяват отново?

# 1 158
# 1 159
Благодаря за брошурата, кога стана четъртък. Rolling Eyes
Риба тон 3бр ще взема и някой дребни неща.
Показали са кремовете за мазане, като нов артукул...тук от кога ги коментираме. hahaha

# 1 160
Bubi99, хубави са, но според мен се втвърдяват само ако са върху нещо студено. Иначе щяха да се втвърдят в шишето и да стоят на буца.

От новата брошура ми хареса лавандулата в сандъче, но нещо се напълних с растения...
От кремовете за мазане рибата тон ми харесва повече от сьомгата, вчера доядох един Simple Smile

# 1 161
Как може да напълнят брошурата с най-евтините си продукти.
Преди в ХХЛ акция пускаха доста по-хубави неща, а сега... смотани безалкохолни, смотано веро, солети, локум, слънчо... Сериозно?!
Нищо няма да си купя, освен пушена сьомга, която преди май беше с цена 3,49лв., а сега е на 3,79лв.
Все по-рядко пазарувам в Лидл.

# 1 162
  • Козлодуй
Следващата седмица има блендер, робот и чопър и куп други полезни неща така, че има за какво да се похарчи в Лидл Simple Smile

# 1 163
Доста шарена брошура. Преди по- малко от месец пак имаше XxL седмица с други артикули, така че не може всеки път да са едни и същи. И тези не са чааак толкова лоши.

# 1 164
  • София
Знаете ли блендера дали става за майонеза? Пише за сметана,ама за майонеза,че тя е на друг принцип май?

# 1 165
Аз взех за разбиване на хайвер - не става.

# 1 166
Не мисля, че с блендер може да се разбие добре хайвер или майонеза. За тая цел си служа с пасатора.

# 1 167
  • Пловдив
Мерси за брошурата!

Кокосово масло цял литър Ill

Тримера от 12,99 някой да има?

# 1 168
  • София Младост 3
Сега бях в Лидъл, за гащи, ама много солени ми излязоха. Щях да платя с карта, сложих я, но се оказа уж, че има проблем. Поасле пак пробвах, но пак не стана. Нямах толкова пари в брой и върнах един продукт, за да платя така. Сега гледам, че сумата е изтеглена. Какво се прави в такъв случай? Сумата от касовата бележка не отговаря на изтеглената.
Звъниш в банката, колежка имаше подобен проблем в аптека, сумата не пристигна в аптеката, а пък реално и беше изтеглена. И някаква молба попълваш после в банката.

# 1 169
Гледам в новата брошура дъските за рязане - бяха пускали такива преди 2-3 месеца, как са, който ги е взел и ползвал, издържа ли на надраскване/нарязване пластмасата? Че имам едни от друго място понарязани, вече за смяна.
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-01-07-do-07-07-broshura/view/flyer/page/19
Под тях на тази страница са и ножчетата, от които се оплаквах, че не са ми достатъчно остри (комплекта от три ножчета, единият от които за домати- него почти не ползвам, имам по-добър, както се оказа вкъщи). Наточвам ги от време на време

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 09:59 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт