Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 864
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Някой да снима сглобено и тя ще си го оправи!

# 1 141
Така тече когато е настроена на ниска температура - за коприна или лен.

Моята ютия е на Тефал и лен е почти най-високата температура. Малко след него са максималните градуси.

# 1 142
  • Варна
Давам отчет за десертчетата. В зелената опаковка (тип Марс) има 16 бр., а в синята (Милки уей) - цели 21 бр. Като грамаж и двете опаковки са по 350 гр. Явно в синята опаковка десертчетата са по-малки. Отново благодаря на тези, които се включите Hug

# 1 143
Найлон и коприна..сега гледах. Извинявам се. Linen е до максимума...не знам лен ли е що ли...с него се обърках.

Дани...а пише ли отвън бройките? Да знаем за друг път....

# 1 144
Памук и лен се гладят на най-висока Т, да. Ютията ми от Лидл е перфектна. Преди това ползвах скъпа ютия, която течеше, но не защото беше лоша, а защото ме мързеше да прочета инструкциите как се ползва правилно. 😁 И с лидлските е същото - ако човек не нацели интуитивно как се ползва, с всичките бутончета и т.н., чете и едва след това може да предположи, че нещо не й е наред.

# 1 145
  • Mostly in my mind
Моята също не е от евтините, хубава марка е. След няколко месеца взе да тече. Кабелът се увива ужасно, не пръска вода. Абе ще я сменям. Чакам с нетърпение безкабелните.

# 1 146
Сега бях в Лидъл, за гащи, ама много солени ми излязоха. Щях да платя с карта, сложих я, но се оказа уж, че има проблем. Поасле пак пробвах, но пак не стана. Нямах толкова пари в брой и върнах един продукт, за да платя така. Сега гледам, че сумата е изтеглена. Какво се прави в такъв случай? Сумата от касовата бележка не отговаря на изтеглената.

# 1 147
  • София
Сега бях в Лидъл, за гащи, ама много солени ми излязоха. Щях да платя с карта, сложих я, но се оказа уж, че има проблем. Поасле пак пробвах, но пак не стана. Нямах толкова пари в брой и върнах един продукт, за да платя така. Сега гледам, че сумата е изтеглена. Какво се прави в такъв случай? Сумата от касовата бележка не отговаря на изтеглената.
Обаждаш се в банката и молиш да я отблокират, те могат да видят че е правен опит да се изтегли 2 пъти еднаква сума, обясняваш че си платила с налични след 2-та опита.
На мен така ми се случи веднъж , даже нищо не правих и парите се възстановиха след 2 дни. Но моите беха малка сума. Даже се обади веднага, имат кол центове които са денонощни, обикновено на картата има посочен телефон.

# 1 148
В нашия Лидл нямаше абсолютно никакви гащи - явно много се търсят))
Взех си топинг, и сладоледи, и едно много голямо сандъче за цветя, намалено на 5лв. А също мента и един клематис - миналата седмица съжалих, че не взех...

# 1 149
  • до най-прекрасния мъж
Е да де, ама и двата края влизат в жлебчето. На извития край, от вътрешната страна има като зъбче.

Дано се ориентираш. Пътувах и нямаше как да ти кача снимка Simple Smile

# 1 150
Благодаря. 😊 Запазих си и снимката ако пак се измъкне. Утре ще пробвам дали всичко е ок.☺

# 1 151
Купих си лимонови бисквитки. Страхотни са

# 1 152
Да се включа и аз за ютиите!Имам парогенератор за 300лв и ютия лидълска,но от модела,който е с поставка и можеш да гладиш без кабел 1 мин!Понеже при мен гладенето е болестно състояние,гладя обсолютно всичко, мога категорично да се откажа от парогенератора,от лидълската ми ютия не!Глезя си я с течност за пречистване от котлен камък,функцията самопочистване почти през ден два.Така,че не съм съгласна с това ,че цената определя качеството и функционалността Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 153
Това ли е безкабелната ютия? Само 1 Мин. ли може да се глади без кабел? И така да е, ще следя за нея , че кабела понякога много ми се пречка. Иначе моята Тефал е вече на 12 години, та мога да се замисля за нещо ново, не че не глади, все още си върши работата.

# 1 154
Може с кабел и без!Утре ще ви я снимам!За бикините,взех си М,черно,сиво и бяло.След като ги изпрах сивите нещо много лабавки ми се видяха,др.4 чифта са ОК ,но определено сивите са някак разпуснати в ластика.

Общи условия

Активация на акаунт