Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 865
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Бургас
За МИНИ ДЕСЕРТЧЕТАТА да допълня и аз - има нови пакети, в които има от всички видове смесени и пише на опаковката че са поне 23 вътре! Мисля че бяха по 6лв за пакет.

# 1 126
  • София
Евтините ютии така текат. Имала съм на друга марка със същия проблем. Купи си скъпа ютия и ще забравиш всякакви грижи.
На същото мнение съм, евтините текат, моята е скъпа и не тече никога, въпреки че я изпусках на плочите, но  и разликата в цената е драстична, къде 30 лв къде 300 лв. Цената определя качеството в много пъти,  искам да ми служи години, а не два-три месеца. Но това съм си аз.  Peace Винаги към електроуредите подхождам много избирателно, именно поради горната причина да ми служат във времето напред. Да, зная че някои ще подскочат , че може да се случи грешка, но е в пъти по-рядко, когато залагам на марка и съответно на цена.

# 1 127
Ютиите ли ще си мерим сега ?

# 1 128
  • София
Ютиите ли ще си мерим сега ?
Не, не си мерих ютиите , а практичността. Това са неща които се купуват за години.

# 1 129
На внуците ли ще ги завещаваме?

# 1 130
  • София-Младост
Това мюсли с бял шоколад колко струва...имам чувството, че не съм го виждала до сега. Или съм го видяла, но е било скъпо...не намерих снимка на български на опаковката обаче.

# 1 131
  • Бургас
Не помня, ама бяха 2-3 вида и доста скъпо излизаха наистина. Kакто взех една кутия да я загледам, така и я върнах на рафта горе Grinning

# 1 132
  • Пеликания
Към 6 и нещо май бяха. Но аз от този вид не съм виждала, поне в нашия филиал. Имаше само 2 вида:
Това
Скрит текст:
и това
Скрит текст:

# 1 133
  • Варна
300 лева за ютия пък няма да дам никога, за тези пари трябва да може да сгъва и да прибира по шкафовете Joy

# 1 134
Някоя мила съфорумка с машинката за прозорци може ли да снима капачето на контейнерчето за мръсна вода. Извадих го и една част падна и остана в него; та да си ги сглобя☺

Да си повдигна пак питането:
Някой, ако може, да ми снима сглобени тези 2 части на капачето на контейнера за  мръсната вода.😶

# 1 135
Моята е стар модел и няма такива джаджи. Виж в книжката...видео няма ли на сайта или в тубата?

Ей...като купувате боклуци за 50 лева...тъй става...тц..тц..Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 136
  • Варна
Иванита,
ще погледна по-късно, още не съмя пробвала моята джаджа.

# 1 137
Момичета, някоя от вас купи ли детски слипчета с крокодили р-р 98/104?
Не откривам във втори Лидл вече, от всички други размери има, както и боксерки, започвам да си мисля, че от слипчетата не са пуснали в този размер.

# 1 138
  • до най-прекрасния мъж
Някоя мила съфорумка с машинката за прозорци може ли да снима капачето на контейнерчето за мръсна вода. Извадих го и една част падна и остана в него; та да си ги сглобя☺

Да си повдигна пак питането:
Някой, ако може, да ми снима сглобени тези 2 части на капачето на контейнера за  мръсната вода.😶
На дългата част има като жлебче, а на капачето - прорез. Едното влиза в другото. Даже и на снимката се виждат.

# 1 139
Е да де, ама и двата края влизат в жлебчето. На извития край, от вътрешната страна има като зъбче.

Общи условия

Активация на акаунт