Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 450
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 2 115
    Ръката в джоба, толкова да не знае какво да прави с ръцете си
    Тук колената са потресаващи
    Тук е като сумистка и има някаква много странна, крива издутина под колана

# 2 116
    На мен пък ми харесва жената.

# 2 117
    Не харесвам прегъването през кръста на Меган, като израз на голяма изненада или смях, трябва да се отучи от него.
    Не харесвам и зяпането на Кайт по същия повод, и тя трябва да го коригира.
    И двете вече не са обикновени момичета, трябва да се научат да бъдат по-сдържани пред публика и камери, да изразяват емоциите си с по-малко мимики, хилене до уши, размахване на ръце и въобще преувеличени жестове и физиономии.
    В един от филмите за Даяна помня показаха на какъв тормоз е била подлагана по време на "обучението" й на кралски етикет. Връщаха я по 100 пъти, докато се научи как да ходи, да маха с ръка, да говори със случайни хора или пред публика от трибуна! Тези двете са ги упущили направо... И монархията не е това, което е била, мдааа Joy

За наскоро родила жена, много добре си изглежда Мегън, стига и вие сте търсили под вола теле Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 23:30 от птица

# 2 118
    Роклята наистина е ужасна и материята, от която е, изглежда една груба, не подхожда на сезона изобщо ииии естествено...отново в черно, коя е предвидимата и скучната всъщност.

Най-забавно е това, че тя реагира около 4-5 секунди след като извадиха блузката, лоша актриса е!

Реагира чак когато видя името на Арчи върху фанелката. Преди това явно беше решила че просто му подаряват блузка с цветовете на отбора.
    Цялото й поведение е типично американско - с тяхното пресилено инфантилно позитивно държане. А за висенето й на ръката на Хари и кравешки  ококорения демонстративно обожаващ поглед направо нямам думи. Винаги съм се чудила как популярните личности издържат очеизваждащо подмазваческото отношение към себе си без да им се доповръща.
    Ако Мегън продължава по тоя начин бързо ще му доскучее на Хари. Макар, че знае ли човек - мъжет по принцип са нерационални и никога не им е в повече женското обожание.

# 2 119
    Тя Мегън и преди си беше така - голям торс, без талия, с тънки ръце и крака. Структура какво да правиш. Другият вариант е слаб и малък торс с едри крайници или като Кейт - правоъгълник. Ако на Кейт краката бяха други щеше да е кофти фигурата и също. Макар, че и там пък дългият торс е неприятен, но както казах - структура, човек не може да я промени. Не виждам обаче защо да не коментираме структурите на величията, в крайна сметка и те са живи хора, като останалите, не са тъй перфектни, както им се иска, а и както голяма част си вярват. Нормално е да отнасят доза хейт. Затова ми харесва Максима, според мен не се взима твърде на сериозно и си носи фигурата с кеф, а тя е далеч от перфектна.

# 2 120
    • Чужбина
    Цялото й поведение е типично американско - с тяхното пресилено инфантилно позитивно държане.
    Аз на това поведение му викам "Прозак усмивка" и също "Усмивката на Опра" ...

За протокола - моите крака са криви и се съобразявам какво нося, въпреки че не ме гледа целият свят.

# 2 121
    • София
    Мегън има хубави крака, ако не ги съотнасяме към останалата част от тялото й (къс торс, липса на талия и т.н.). Не може да се отрече, че беше секси мацка, преди да роди, и не съм учудена, че бързо е завъртяла главата на Хари. Бременността обаче й се отрази зле - изключвам напълняването, което е поправимо. Лицето й някак си се окръгли и погрозня, все още личат тежките последни месеци на бременността и тежкото раждане, за което й съчувствам. Струва ми се, че трудно ще се реши на втора бременност, а и предполагам, че дълго време ще бъде обсебена от Арчи.

Елизабет е някакъв феномен, Господ да й дава здраве и още години живот! Такава кондиция и свежо излъчване за 93--годишна жена! Истинско чудо на природата!

# 2 122
    Този клип с реакциите е наистина уникален. Гледах предаването на сватбата пряко и си помислих същото - какво прави този пастор там и защо по такъв нелеп начин поамериканчва сватбата? Не беше екзотично, беше тъпо и не пасваше на случая.

Мегън Маркъл изглежда съвсем различно сега, отколкото преди Арчи. Явно бременност и раждане са й оправили фигурата от жилава с остри черти в по-закръглена и женствена. Сега ми харесва повече на външност. И излъчването й е омекнало. Явно майчинството й се отразява добре.

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 23:59 от Fenris

# 2 123
    Nature Zap А защо е с балеринки а не с токчета след като роди..нали уж протокола ги задължавал
    затова през цялата бременност ходеше с обувки с висок ток..че и един номер по-големи Smile

# 2 124
    Кеймбриджови ще посетят само Пакистан през есента. https://www.instagram.com/p/BzTw6JvlrN9/?hl=bg

# 2 125
    Nature Zap Те пък намерили къде да ходят..в Пакистан!?

# 2 126
    • Sydney
    Ето го целият аут фит на Мегън:

https://www.instagram.com/p/BzTr9pDC9JT/?igshid=1uohgq42s0jwf

Роклята ми харесва без коланът, на нея не й подхожда много, бих избрала нещо по-свободно и веднага се сещам за един модел. Без колани и блабла, дължината е добре иначе...

Баба:

https://www.instagram.com/p/BzTuY0fAztH/?igshid=14cseby2ogdnj

# 2 127
    • София
    Меган има още да сваля кг,но си е прекрасна!

# 2 128
    Балеринките са страхотни, но скъсяват силуета.
    Да си оправим настроението с една красавица, която притежава вродена класа 💖.

Боже, кое е това създание? Направо е прелест.
    От нея лъха класа, независимо дали е от кралско потекло, или не. Така си представям да изглежда кралицата или някоя херцогиня напред в списъка. Кейт е прекалено кокалеста и невзрачна пред това неземно същество, а за мургавелката по-добре да не се отваря дума. Mr. Green

# 2 129
    Кресида Бонас е на снимката. Една от бившите на Хари. Според мен от всичките му предишни тя е най - красивата. Много е нежна.

Общи условия

Активация на акаунт