Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 500
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 2 100
https://twitter.com/M_Marakovits/status/1145006514354212864

Има нещо в нея, което не мога да си обясня. Едновременно контролираща и несигурна. И целият този цирк за американската публика...

# 2 101
  • На топло
Само ще кажа, че днес в Лондон е повече от 30 градуса и тя се е навлякала с тази черна и безвкусна рокля 😳.
И коланчето на щангист 😂

# 2 102
https://twitter.com/M_Marakovits/status/1145006514354212864

Има нещо в нея, което не мога да си обясня. Едновременно контролираща и несигурна. И целият този цирк за американската публика...
Хич не я бива в правенето на изненадана относно подаръка. Преигра.
Отзад се вижда и американската им  ПР-ка. Тази, която снима с телефона.

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 22:56 от TinoTino

# 2 103
Е, тя сигурно не обикаля по улиците на Лондон Simple Smile, а се вози в кола с климатик и се появява в климатизирани помещения.

# 2 104
Моментът с преиграването.

Тая никаква рокля, която и селската шивачка ще ушие- 1000 паунда.

# 2 105
Не знам. Сега погледнах и снимките в Дейли мейл. Роклята е отвратителна. Грозна и неподходяща за фигурата й. Коментарите както винаги са изпълнени с любов.
Един от играчите бил далечен емнайсти братовчед. И се прегръща с него.
Дългата ръка на Сара Латъм си личи.

# 2 106
Само ще кажа, че тази жена изглежда наистина ниска, а за сметка на това има някак странно голяма глава. Hushed

# 2 107
Не виждам Мегън да е отслабнала. Просто прическата и е друга и е много по - хубава от предишната. Роклята ми  харесва,  но на ММ не и стои добре.  Летисия с криви крака???
Ето туй са криви крака

# 2 108
Не ми харесва с тази рокля, не стои добре.
Особено краката не изглеждат добре.

# 2 109
  • Чужбина
Тази рокля струва 1000 паунда?

Майко мила ...

# 2 110
  • На топло
Балеринките са страхотни, но скъсяват силуета.
Да си оправим настроението с една красавица, която притежава вродена класа 💖.

# 2 111
Пантофките много ми харесват.

# 2 112
  • Чужбина
Прелест ...

# 2 113
  • София
Добре си е Мегън. Изглежда добре. И да не беше отслабнала-голям праз. Ако иска ще отслабва, ако не-не. И минижуп може да си сложи ако и харесва. Не знам защо още върлуват тези "правила" кой какви поли може са носи и подобни. В цял свят тенденцията е всеки да приема вида си, да се обича и да си носи, каквото му е на душата. Не това, което някой си казал.
На мен ми е безразлична, не ми е любимка, но от жалките коментари на някои, направо ти става симпатична, защото виждаш очевидната разлика между думите им и реалността.
Не мисля, че са им криви краката и на двете-Мегън или Летисия. Различни структури имат. 

# 2 114
Роклята наистина е ужасна и материята, от която е, изглежда една груба, не подхожда на сезона изобщо ииии естествено...отново в черно, коя е предвидимата и скучната всъщност.

Най-забавно е това, че тя реагира около 4-5 секунди след като извадиха блузката, лоша актриса е!

Скрит текст:
Не виждам Мегън да е отслабнала. Просто прическата и е друга и е много по - хубава от предишната. Роклята ми  харесва,  но на ММ не и стои добре.  Летисия с криви крака???
Ето туй са криви крака
Точно! Криви крака има тогава,когато някоя от трите точки не се допират ( бедра, колена и глезен) най-общо казано.

Общи условия

Активация на акаунт