Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 520
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 2 085
Много е красива сестрата на йорданския крал. Защо, след като се развежда, иска убежище? На преследване ли е подложена?

# 2 086
  • Някъде там
За първи път я виждам тази жена,но е много красива. Децата и също.
Предполагам какъв ще е случая,но ще ми е интересно ако някой знае точната причина.

# 2 087
  • До сърцето...
Много е красива сестрата на йорданския крал. Защо, след като се развежда, иска убежище? На преследване ли е подложена?

Не се знае, те арабите са доста .... дискретни.
Просто са се влошили дипломатическите отношения между цитираните държави и така се е разбрало.

Добавям:
Шейх Мохамед е присъствал на Роял Аскот, без съпругата си, но не е присъствал на гонките в Епсом, за първи път от 28 години насам.

слух 1 - от Al-Hayat.
Шейха е искал чрез съпругата си да повлияе на крал Абдула ІІ за някаква сделка за много пари.

слух  2 - от туитъра на hassanalishaq73.
Принцеса Хайя е участвала в заговор за сваляне на Абдула ІІ и бягството й е за замитане на следите .
Божке!

Та представете си къде може да е истината , след като такива теории бродят из интернет Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 21:33 от Радика

# 2 088
Ама вярно са много грозни коленете на Мегън.

# 2 089
  • Бургас
Има нещо гнило в ...Дубай. Една от дъщерите на шейха, твърди че баща и я държал насила в болница ,упоена за да не избяга
https://www.outlookindia.com/website/story/dubai-rulers-tortured … ast-report/309464

# 2 090
  • София
Поне научих що са ми грозни коленете, висока съм. Ако някой знае как се оправя този дефект, да свирка.

# 2 091
Nature Zap Може да е свалила някой кгр. изглежда различно от последния път но може да е
заради пуснатата коса..но ми харесва усмивката и..роклята пак ли е GIVENCHY..

# 2 092
Пишеше, че е Стела Макартни роклята. Стои добре, но като рокля не е нищо особено.

# 2 093
Как не ви омръзна тая Мегън? Винаги съм била на страната на по-слабите или нападнатите, и затова без да съм й фенка, ми е жал като почнат да й търсят всевъзможни недостатъци. Ако е истина, че има текучество на персонал и че разделянето на фондациите е предизвикано от нея, ме кара да се замисля що за човек е. И въпреки това, намирам неоснователно да бъде наречена грозна. Те момичетата на късмета сигурно ги подбират кривокраки и дефектни тия тъпи американци, нищо не разбират. Пък и всички тези жени, и Летиция, и Кейт, и скандинавските дами, не са длъжни по служебна характеристика да са неземни красавици, а да са стилни и обрани. Аз почти всичките ги харесвам, по-скоро не одобрявам отделни тоалети. И ми е чудна цялата тази енергия, която се влага  в защита или нападение на някоя от тях ( но обикновено знаем коя Simple Smile).

# 2 094
  • София
Как не ви омръзна тая Мегън? ...
Мегън е проблем само на две-три дами тук, така че не им се връзвай.

# 2 095
Хари и Меган изглеждат добре.
Не знам къде ги виждате грозните колена на Меган и кривите крака на Летисия.😂😂😂 Според мен и на двете краката са си супер.
Още снимки на двамата:
https://www.instagram.com/p/BzTf_qLoPPO/?igshid=gqkwzy6nm0l3

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 22:10 от EsmeWeatherwax

# 2 096
Скрит текст:
Тук е голям цирк! JoyJoy
Сега за да избелим и извиним ММ подпукахме и Летисия. Тя Меган само може да си мечтае за краката на Летисия JoyJoy и къде са и пък толкова криви на нея краката, чак грозно криви.... някои с криви очила гледат, ама хайде....
Подпукали????
Изказвам си мнението за нея,да криви са и краката,така мисля,проблем ли имаш с това?
Тук определено става голям цирк,нямаш право да кажеш нищо лошо за никоя друга дама ,защото това е определено само за Меган.
И аз не виждам чак такова грозно тяло и колене при Меган,но друг вижда.

Мрази си я Летисия колкото си щеш, изобщо не ми пречи...JoyJoy 

Просто сравнението между двете е супер неадекватно и нелепо и ме досмеша от него и.... с право Joy.... може или не може....

И да, направено беше с цел да се покаже, че има и по-зле от ММ, винаги е така! Два три поста преди това пишеш, че е грозно да се коментират физически недостатъци, пък след няколко поста "грозните крака на Летисия". Е, сега  редно ли е, нередно ли е, или само когато се отнася до ММ не е редно!?

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 00:11 от bubanka

# 2 097
  • Някъде там
И какво ми е на тона?
Отговор адекватен на твоя получи.
Да грозно е да се коментират физическите недостатъци на всяка дама и да грозно е да напиша, че и са грозни краката, така е,не се гордея с това,но защо за едната да не може да се напише,а за другата да може.
Съжалявам че ви разочаровам, но не мразя никого,пък непозната жена съвсем.
Не я харесвам да и си го казвам,но да отсъждаш че мразя някого само защото съм казала че са му криви краката???
Тогава излиза, че всички които пишат,че не мразят Меган само не я харесват, я мразят,понеже и са грозни коленете...😃😃😃😃

Сравнението е такова каквото го виждам.
За мен тези крака са криви.

Защо не казах че краката на Кейт са криви и грозни,като тук винаги двете дукеси  се сравняват,ами защото не са и са красиви.

# 2 098
Ох, не исках да коментирам пак Мегън, ама сърце не трае. Коремът вече нали го няма - та пак е виснала на Харко за ръката. JoyТолкова не може да се отпусне и да покаже самочувствие тая жена, като сива мишка само се свива, чак се чудя как и ги приписват всички тия неща. Бая власт трябва да има, а като я погледнеш седи толкова несигурна...

# 2 099
Жената на шейха иска убежище, понеже вероятността да и вземат децата и роднини да и видят сметката е голяма.

Общи условия

Активация на акаунт