Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 528
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 2 070
Е, Мегито не е обикновена жена, тя е дукеса със синя кръв.

# 2 071
Ами така е то, за Златното яйце не може кой да е.
Мисля, че Мегън ще вложи много повече в Арчи, отколкото в баща му, понеже и тя знае, че само единият е сигурен до живот. Другия може да го стегне шапката във всеки един момент.

# 2 072
  • Някъде там
Ееее супер е.Харесва ми обикновената Меган.Свежа,поотслабнала е.
Има какво да се желае още,но си е в рамките на нормалното.

# 2 073
О, да, готини са и двамата.
Отивам да търся още снимки.

# 2 074
  • Чужбина
Е, Мегито не е обикновена жена, тя е дукеса със синя кръв.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Да, отстлабнала е ММ, но има ужасно грозно тяло.

# 2 075
  • Някъде там
Е не всички може да са с хубави тела Елеонора.Това е дар от съдбата.Никой не избира как да се роди.Има неща които могат да се поправят но има и други които няма как.
Все пак усещам промяна в поведението и към добро.Поне аз.Не очаквам тези които не я долюбват да го забележат,но аз го забелязах.

# 2 076
  • Чужбина
Давиз, не е много трудно да имаш по-хубаво тяло от това на ММ.

Но аз пък, точно щото имам нейния проблем с коленете, съм толкова критична - слаб прасец и изпъкнало масивно коляно. Повечето жени с моя ръст (над 175 см) имат такава конструкция.

Не нося никога такава дължина. С такива колене се носят или много дълги, или много къси поли.

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 20:25 от Eleonora_27

# 2 077
  • София
Мегън за някжлко седмици бая е свалила. Сега не мога да преценя от шапката ли изглеждаше така окръглена в лицето или сега косата скрива, но изглежда добре.
Моите колена са кошмарни. Не съм носила къса пола рокля без стегнат чорапогащник от ученичка. Какво ли не правех през годините и стои ужасно. Поне за мен. Та, това го разбирам.

Коленете на Мегън не са такива. Явно сега като е качила и са се наляли и те. Ще ги оправи, сигурна съм.

# 2 078
  • Някъде там
Е тя пък може да се харесва и така.Защо да не е много трудно,виждала съм къде къде по грозно изглеждащи известни дами,които се харесват и не се срамуват от себе си?
Тя и Летито оправи грозното лице, ама кривите крака не успя,и тя също носи къси рокли, а краката и са криви и грозно изглеждащи от изкривяването.

# 2 079
Тук е голям цирк! JoyJoy
Сега за да избелим и извиним ММ подпукахме и Летисия. Тя Меган само може да си мечтае за краката на Летисия JoyJoy и къде са и пък толкова криви на нея краката, чак грозно криви.... някои с криви очила гледат, ама хайде....

# 2 080
Арчи е получил тениска на Ред Сокс.

Ето тук се вижда, че се е поприбрала Меган.

Скрит текст:
Много ли е трудно да се допусне, че някой може просто да не харесва Летисия? Или е позволено да не се харесват само някои. Откъде накъде ще давате тон в усещанията на хората?

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 20:44 от Анонимен

# 2 081
  • Някъде там
Тук е голям цирк! JoyJoy
Сега за да избелим и извиним ММ подпукахме и Летисия. Тя Меган само може да си мечтае за краката на Летисия JoyJoy и къде са и пък толкова криви на нея краката, чак грозно криви.... някои с криви очила гледат, ама хайде....
Подпукали????
Изказвам си мнението за нея,да криви са и краката,така мисля,проблем ли имаш с това?
Тук определено става голям цирк,нямаш право да кажеш нищо лошо за никоя друга дама ,защото това е определено само за Меган.
И аз не виждам чак такова грозно тяло и колене при Меган,но друг вижда.

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 22:29 от Не се сърди, човече

# 2 082
Защо ли няма критики от лудите фенки на Меган, че се е препасала с това коланче като сумист и какво още беше...
Ама то зависи кой е с коланчето...
И Летисия какво общо има с Меган, че я намесвате?

# 2 083
  • Някъде там
Тино, по принцип казах, че ще подминавам постовете ти,за да не каже пак някой че имам нещо лично против теб, и ти, че съм длъжна да ти опонирам,но понеже въпроса ти е към моето мнение ще ти отговоря.
Няма нищо общо,както нямат общо и нито една от другите кралски особи,но се говореше за грозното тяло на Меган,затова дадох пример, че не всичко може да се промени в тялото и че и други дами имат проблеми с част от телата си, но не им пречи да обличат всичко и да се харесват.
Не ми харесват кривото в краката на Летисия, затова дадох пример точно с нея.
Мога да дам и пример с други дами,като Виктория. Изглежда като лелка от пазара с зализаната си коса, но се харесва и се носи така.Още примери мода да дам,но не виждам смисъл.

# 2 084
  • До сърцето...
Много сладък подарък за Арчи Kissing Heart

Елизабет в Шотландия, слънчева е

Скрит текст:

Това е сестрата на краля на Йордания и най-младата жена на Дубайския емир, която иска убежище в Европа (Англия, Германия)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт