Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 156
  • 938
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, казвайте какво да правя.
Поръчах тези дънки
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0400236004.html

А получих съвсем тъмносини, без нищо избелено.
На опаковката е същият арт. номер, но цветът изобщо не е такъв като в сайта.
Дъщеря ми има такива тъмносини от м.г. и няма смисъл от същите пак.
Да им пиша ли? Да се обадя ли?
Ще ги връщам със сигурност, но дали ще ми уважат разминаване в цвета?

Това като моя тюркоазен пуловер..помниш ли. Бях ви го снимала..нищо общо с тюркоаз. Уважиха ми рекламацията на мен.
Отбелязах на англ.ез в бланката, че цветът не е същият.

# 151
И аз тъй ще пиша, Тете.
Но снимах и скрийншот направих от сайта, за всеки случай. Peace

# 152
Това намаление май основно бански, къси панталонки и поли. Другите неща са единици.

# 153
Получих панталона, 100 % лиосел, както пише на сайта е, много тънък и лек, идеален за лято. И наистина вътрешен ръб на крачола е 64 см, но не ми пречи. https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0599713002.html
Кецовете на цветя в р-р 37 вече ми лепнаха точно.
Скрит текст:

Както досега нямах дори и един чифт кецове, набързо от НМ се снабдих с цели 3 чифта 😄. Тъкмо навреме, че маратонките ми (не от тук) нещо взеха да сдават багажа.
Обаче фаворит ми остават розовите с пухчето, те са ми най-удобните, още веднъж за тях благодаря за споделената информация от Armira 🤗

# 154
А аз не й благодаря...не ми станаха Joy

# 155
Получих панталона, 100 % лиосел, както пише на сайта е, много тънък и лек, идеален за лято. И наистина вътрешен ръб на крачола е 64 см, но не ми пречи. https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0599713002.html
Кецовете на цветя в р-р 37 вече ми лепнаха точно.
Скрит текст:

Както досега нямах дори и един чифт кецове, набързо от НМ се снабдих с цели 3 чифта 😄. Тъкмо навреме, че маратонките ми (не от тук) нещо взеха да сдават багажа.
Обаче фаворит ми остават розовите с пухчето, те са ми най-удобните, още веднъж за тях благодаря за споделената информация от Armira 🤗
Сега видях розовите гуменки аз нося  38 ,24см стелка,но няма ,дали 39 ще ми станат или ще са много големи.

# 156
Вероятно зависи от типа ходило. На мен обичайния ми размер ми лепна точно. Но Тета казва друго, май ѝ бяха тесни. Моят крак не е тесен, но не е и широк, ако е ориентир. След малко ще измеря стелката на 37 да видя дали е според таблицата им.
П.п. Отговаря на таблицата за 37, аз я меря 23.5 см, там пише 23.6.
Междувременно разхождам и белите на цветя, те също ще са ми доста удобни в точния вече размер. Черните на цветя ми бяха големи (38) и ги уплътних със стелки и също стават, но някак по-тежки ги усещам.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 15:55 от fenyx

# 157
Вероятно зависи от типа ходило. На мен обичайния ми размер ми лепна точно. Но Тета казва друго, май ѝ бяха тесни. Моят крак не е тесен, но не е и широк, ако е ориентир. След малко ще измеря стелката на 37 да видя дали е според таблицата им.
П.п. Отговаря на таблицата за 37, аз я меря 23.5 см, там пише 23.6.
Междувременно разхождам и белите на цветя, те също ще са ми доста удобни в точния вече размер. Черните на цветя ми бяха големи (38) и ги уплътних със стелки и също стават, но някак по-тежки ги усещам.
Благодаря

# 158
  • Сливен
Феникс,може ли размери на панталона и кой номер поръча.

# 159
Взех 38 р-р, мерих, за да проверя, само  вътрешния ръб на крачола(сега съм навън и после ще допълня талията) - 64 см, точно както е мярката в индийският сайт. И да допълня, стои по-свободно, долу в крачолите към глезените е по-широк от например този чино https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0454416002.html , този ми стои определено по-добре, пак 38, но пък материята на синия е много лека.

# 160
  • Сливен
Мерси,ще чакам за талия и аз нося 38

# 161
Взех 38 р-р, мерих, за да проверя, само  вътрешния ръб на крачола(сега съм навън и после ще допълня талията) - 64 см, точно както е мярката в индийският сайт. И да допълня, стои по-свободно, долу в крачолите към глезените е по-широк от например този чино https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0454416002.html , този ми стои определено по-добре, пак 38, но пък материята на синия е много лека.
A този черния панталон тънък ли е?

# 162
Като летен панталон, черният не е много плътен, но спрямо синия ми изглежда доста по- плътен. За не много топло време става. Сега както ме пече навън, ми се струва, че с него ако бях, щеше да ми е леко топло.
Допълвам мерките на синия от лиосел в р-р 38: талия 42 едностранно, обща дължина 92 см, вътрешен ръб на крачол 64 см, подгъването ако се махне могат да се добавят още 6-7 см към дължината. Малко се чудя дали да не го разшия, че на мен само това обръщане долу при глезените не ми харесва.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 18:42 от fenyx

# 163
  • Mostly in my mind
Пуснах ето тези сандали. Кодът за нова рег ми подейсгва и на втората поръчка. Blush

# 164
  • have faith and be patient ..
Може ли линк за играта с маргаритка, мерси

И дългуча беше? Забравих го Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 20:23 от С. Алекс

Общи условия

Активация на акаунт