Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 150
  • 938
  •   1
Отговори
# 180
Мерси)) Ама нещо не мога да се докарам, накланям телефона и не се харесвам. Иначе е по-добре, не че е особена разликата, ама да кажа де))
Купих и една бяла тениска с някакви мъниста, още една рокля на 12 лева, ама мерих друг цвят. Л-ка беше ми голяма и нямаше М-ка, та взех едно отровно зелено, ама за тези пари..иначе добре стоеше.Офф не мога да ги махна тез любовни дръжки са ме нападнали и не знам, ама си хапвам, бе.. лоша работа, минавам на диета.

# 181
Може ли някой да пусне линк на розовите кецове с пух, че не ги намирам? Simple Smile

# 182
Еййй...научи се и ти фотоси да качваш ☺ бравос...

И честито!!! Феерична е...😊

# 183

Браво, Фани! Heart Eyes
Супер си с роклята, със здраве да я носиш! bouquet

# 184

Ама се измъчих значи((
То моя телефон един смотан, бе нещо не ме снима хубаво хич))
Обаче за идеята...
малко ми голяма роклята, особено в бюста, аз съм плоска малко, ама на коремче вече го докарвам добре. 2 номера надолу, ако някой реши да я взима е модела според мен.
Мерси Дева и на теб, бе не съм добре, ама за 20 лева викам да не изпусна.

# 185
  • София
Мерси)) Ама нещо не мога да се докарам, накланям телефона и не се харесвам.
Много добре ти стои! Може ли да споделиш от кой Мол пазарува и има ли още от роклята?

# 186
В Мол България бях. Роклята беше само една и то 42 номер. Може и да изкарат, гледах слагаха по нещо. Има блузки бели с едни пайети аз взех М и е добре има още една.Ще видя за линк. Летни рокли за море на 12 лева взех има и в по-хубав цвят, ще потърся след малко да покажа. Няма нещо кой знае какво, ама ...ааа имаше сака на 25 лв , черни с хастар, не бяха лоши. Мерих 44 номер, точен ми беше, ама нещо не се харесах, а и се поохарчих и бял панталон взех от кикито, сметки имам да плащам и се въздържах.

# 187
  • София
В Мол България бях. Роклята беше само една. Може и да изкарат, гледах слагаха по нещо. Летни рокли за море на 12 лева взех има и в по-хубав цвят
Благодаря! Като като те чета... почнали ли са намаления та?

# 188
Може ли някой да пусне линк на розовите кецове с пух, че не ги намирам? Simple Smile
Заповядай 😊 https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0546260001.html

Фанфанито, честито, чудно ти стои роклята!

# 189
Мерси, ама Тета е казала да се фотаме и аз кво да правя, мъчих се , мъчих и те ме на)) Бе и на оназ рокля имам снимка, ама с по-големия номер. Още не мога да се снимам, ту наляво, ту надясно, па главата да махна, па не знам кво си, ама мъка ви казвам. Обаче ще свикна, още се уча))
Не са почнали намаленията, ама може нещо да се избере. Не виждам тази бялата тениска с надпис от пайети или мъниста не знам какво е, ама ми харесва, намалена от 17 на 10 лв. Има и други рокли, не са много, но може и да се харесате. Сака има хубави, не е само черното (аз него мерих) но има и други леко летни с хастар са и хубава материя на 25лв. Няма иначе нещо особено. Тази моя рокля зебра я има още, ама гледам много зебри нещо се мотат, май ще са модерни, не знам. Та роклята зебра на 34лв с презрамки с копченце и надолу свободно с волан накрая препоръчвам. Много е лека, не е нещо  елегантно , ама за море и за пазар, бе на мен ми харесва много и ми е приятна на тялото, затова я препоръчвам.

# 190
  • на земята
Здравейте,пише,че има 25% на избрани артикули,слагам от тях в кошницата,но намалението не се отразява в кошница както пише?
Нещо бъркам ли или ?
Благодаря

# 191
Лаленце, аз вчера същото питах. После си разбрах грешката. Трябва само от намалението да гледаш, те са общо май около 300 артикула. Аз натиснах на него, но после встрани на рокли, защото исках тях да разгледам и избрах, но не ми се отрази.
Значи, само от намалението на жени натискаш и нищо друго в страни. Не знам дали се разбра. Ако не ти излиза пак, не знам вече. Виж на следващата стъпка при финализиране на поръчката дали няма да покаже намалението.

# 192
Ето ги намалените неща с 25%. Има си символ долу вляво 25%. - https://www2.hm.com/bg_bg/jeni/deals/summer-picks-25-off.html Само че аз много си харесах ей тази рокля - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0766440004.html Heart Eyes и си поръчах нея с дългуча. Grin
Само не помня дали скоро имаше намаление на рокли.  И да е имало може пак да са били избрани модели, а тази уж е от новите.

# 193
Най-после я намерих тази тениска. Има още една М размер в Мол България на 10.99 лв
на мен ми хареса, хубава е материята
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0632982021.html

и тази рокля М размер взех на 12 лв. Исках с палмовите листа, но Л ми беше голяма и нямаше М, иначе има от тях още не помня кои номера. Прехвърлянето е добро, няма да се отваря, в деколтето е също добре (малко секси е, ама..) и на мен ми е почти до коляното. Добре стои като цяло рокличката и много е удобна, а най-вече май и прохладно ще е с нея. За морето е супер.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0685448001.html

# 194
Много е хубава роклята, Фани! Peace
Тениската също.

Поръчах едни розови дънки и кецовете с пухче за дъщеря ми.
Благодаря, за линка, Феникс. bouquet
Онези черните не мога да ги чакам, не излиза голям номер.

Общи условия

Активация на акаунт