Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 150
  • 938
  •   1
Отговори
# 300
Вълненото одеяло е изгодно докато не влезе в кошницата, там става на 139, някой да не го поръча без да забележи тая лека разлика в цената😁

# 301
Сега видях, че одеялото е поскъпнало. До преди 3-4 часа и в кошницата беше 19 лв.
Явно са оправили бъга.

# 302
Па аз си го поръчах
Да видим ще дойде ли
Би било отвратително да го откажат

# 303
  • при моите деца .....
Ех, все се изкушавам от намаления....

# 304
Хепи, дано ти изпратят одеалцето. Peace

# 305
  • In transit
И аз го поръчах вчера на 19лв и вече пътува.

# 306
Браво на вас! bouquet
Аз му се чудех, но имам много одеяла и се въздържах.

# 307
  • Варна
Не е ли много малко това одеяло, то някакъв детски размер, сега се върнах пак да го видя. Аз обичам големи одеяла, пък и плетено нещо не мога да си го представя.

# 308
Малко е. Мен и размерът ме спря.
Само за намятане става. Simple Smile
Върху грейката/елека. Laughing

# 309
Къде разменят ейч емски покукпи?
Че едни детски сандалки ми идват големи 23 номер, пък съм ги купувала зимата.Търся 20-21.

# 310
  • have faith and be patient ..
Я ги метни тук, че моята малката мина на 23..

# 311
Ние на дивана се завиваме... обичам вълна...дано дойде...

# 312
Жълти сандали, ще ги снимам утре, не са и пробвани дори, но не помня за колко съм ги купувала, та за това предлагах някакво разменяне.

# 313
Ето точния текст за връщането на дрехи в НМ:

"Оставете ненужните си дрехи в кутиите за събиране в най-близкия магазин на H&M. Приемат се всякакви текстилни изделия – независимо от марката и независимо от състоянието им – дори единични чорапи, износени тениски и стари чаршафи. След това текстилните изделия се изпращат до най-близкия обект за рециклиране, където се сортират ръчно. За всяка чанта текстилни изделия, която оставите, ще получите ваучер, който можете да използвате при следващата си вълнуваща покупка."

# 314
  • have faith and be patient ..
Жълти сандали, ще ги снимам утре, не са и пробвани дори, но не помня за колко съм ги купувала, та за това предлагах някакво разменяне.

ако имат етикет с приложението ще се намерят , също може да търси по снимка .. ще ги открием Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт