Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 47 980
  • 938
  •   1
Отговори
# 810
Мда, наистина има ново "намаление". Исках да поръчам тези панталони https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0619884001.html
в черно на 19,99лв., но ги изпуснах, а сега са на 27лв.

# 811
И търсачката им се срина

Ами значи ... продължават да ни губят 😄

# 812
Чета ви от известно време, но досега не съм писала. Последните 3 поръчки върнах изцяло. Едната от тях бяха разделили на 2 части и при връщането ми удържаха два пъти 4.90. Обаждах им се преди 2 седмици, обясниха ми, че грешката е моя, защото не съм ги върнала в една пратка. Уж обещаха, че ще ми върнат по карта 4.90, но все още няма нищо. Нямаше и адекватен отговор защо във всяка от пратките няма бланка за връщане на цялата поръчка, а само бланка за съдържанието на пратката. Днес върнах и скъсана пола заедно с цялата осталата част от пратката. Реших, че не съм мазохист, за да пазарувам от х и м.

# 813
Издънка след издънка...що така....навремето как ги чаках...а и вис един надпис Buy onlive, return in store, но не и за нас Confused
В реала нищо не харесах, може би само за малки момиченца има добри попадения, но на мен не ми трябва нищо момичешко

# 814
Дойдоха ми гащите Grinning Хубави са, стават ми, по-къси са от колкото очаквах Joy

# 815
И аз днес си взех панталона на цветя от офиса на Еконт.Чудесен е!поръчах го намален на 19,99лв,сега още са го намалили,гледам…. на 24,99лв.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0714996001.html

# 816
На мен пък ми пристигна роклята... Пробвах я с нетърпение, ми тя ми е неудобна... Сега се чудя да отида за стотен път до магазина и да пробвам пак същия размер, защото определено не ми придърпваше така в горната част.

А, Еконт са "оптимизирали" чудно разходите, само че е в ущърб на клиентите. Вече не пращат смс за получена пратка или наложен платеж. За сметка на това, пращат мейли Rolling Eyes Все пак вероятността мейлът да стигне навреме до заинтересования е къде-къде по-голяма... На всичкото отгоре, торбичките вече се заплащат по 23 ст. А може и винаги да е било така, а едва сега да съм забелязала сега.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 15:34 от Dark_Chocolate

# 817
  • sofia
Аз явно съм ударила някакъв луд късмет - направих поръчка за първи път, дойде точно навреме след 4 работни дни, всеки артикул беше опаковано в отделен плик, получих смс от Еконт и не са ми взимали пари за общия плик, в който бяха артикулите. Но уточнявам, че поръчката ми беше направена 3 дни преди "великото" намаление.

# 818
  • Mostly in my mind
Дойдоха ми гащите Grinning Хубави са, стават ми, по-къси са от колкото очаквах Joy
За днес ли ти трябваха или вчера беше?

# 819
За днес сутринта ми трябваха, но нищо ще влязат в употреба пак Joy

# 820
Колко къси са...даН са тип колан Joy

# 821
И аз днес си взех панталона на цветя от офиса на Еконт.Чудесен е!поръчах го намален на 19,99лв,сега още са го намалили,гледам…. на 24,99лв.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0714996001.html
Става ли за над 170 см? Чудих му се ама имам лош опит с едни цигари, които ми бяха малко по-дълги от 7/8

# 822
Колко къси са...даН са тип колан Joy
Е чак толкова не са Grinning

# 823
  • при моите деца .....
има ли друг код сега, освен 0405?

# 824
  • Mostly in my mind
Тц.

Общи условия

Активация на акаунт