Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 142
  • 938
  •   1
Отговори
# 210
  • русе
За старите дрехи имат изисквания- без кожа и чорапи. Винаги това са ме питали преди да ми вземат 2 торби.

# 211
# 212
За старите дрехи имат изисквания- без кожа и чорапи. Винаги това са ме питали преди да ми вземат 2 торби.

За кожата не знам да не може. Връщала съм 2 рокерски якета.
Знам, че гащи не искат, за чорапи изрично даже съм чела, че ако един чорап ви липсва, не е проблем, ще го върнете, нещо такова беше.Т.е. може чорапи.
Торбите са до 2 на ден, размер Билла/Кауфланд.
Дрехите може и скъсани да са, но чисти.

# 213
  • Варна
Никога не са ме питали има или няма гащи и чорапи, вземат торбата без проблем или ми посочват направо контейнера да я пусна там.

# 214
Да ви се оплача малко от дамските им джапанки - много се пързалят на мокри плочки 😓.
Иначе от офертата им сега за -25% все още се удържам нищо да не поръчвам 😁

# 215
Те и мен не са ме питали, но още когато стартира кампанията съм ги чела някъде тези неща.

# 216
  • На погрешната планета
Много ви благодаря Gift Heart

# 217
То пък остава някой да сложи в торбите и гащи hahaha

# 218
  • Варна
Че колко му е Grinning  Мисълта ми беше, че никой в нашия ХМ не се интересува какво има в торбата, колко е голяма и т.н. Много са либерални, хахах

# 219
И аз намерих рокля с клипче от НМ. Вече май така ще се опитат да направят и ми харесва. Преди някой беше пуснал линк и си мислех, че е случайно някакъв опит, ама и тук сега виждам. Аз си купих от зебрата (пак да спомена)) Материята на зебрата е по-добра от жълтата, видях и двете.
Ето линка на роклята и по-надолу е клипчето
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0775482001.html

# 220
Момичета, здравейте! Опитвам се да си въведа айбан на сметката, пиша  валиден титуляр, име и фамилия, айбан, давам запази, и после полетата с лично име и фамилия остават празни. Виждам, че има титуляр и айбан скрит, без последните 4 цифри. Така ли трябва да е, или всичко да бъде попълнато. Днес върнах една пратка за първи път, само номер на сметка ми остана да въведа...

# 221
Скрита остава сметката, когато съм въвеждала само последните цифри се виждат. Не се тревожи, важното е точно да си я въвела.

# 222
Така си е, споко. Скриват се данните и остават само последните 4 цифри. При редактиране може да видиш отново всички данни.

# 223
На тази блузка двулицевите пайети ми се струва, че ще излязат читави, след пране не са променили, засега
https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0757782002.html

# 224
Благодаря ви! Притесних се дащото имената не се виждат, а само титуляр на сметката. Преди време се коментираше проблем с номер на сметка, затова реших да питам.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт