Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 031
  • 938
  •   1
Отговори
# 570
Това е коментирано неведнъж - НМските калъфки 50/60 см спокойно стават на възглавници 50/70 см. Това го четох като инфо и в сайта им.

# 571
Това е коментирано неведнъж - НМските калъфки 50/60 см спокойно стават на възглавници 50/70 см. Това го четох като инфо и в сайта им.

Знам, че е коментирано. Самата аз съм коментирала. Но докато сама не се уверя, не вярвам. Wink

# 572
Моите впечатления са от три различни комплекта, иначе , да, разбирам съмненията.

# 573
  • Варна
Т.е. размерът на калъфките е по-голям от 60/50, така ли? На дребния новата възглавница от мемори пяна уж е 60/40, че даже май с някой сантиметър по-малка и не влиза в 2 от трите му калъфки 60/40.

# 574
  • ново
Моите калъфки от ХМ не стават за някои от възглавниците ни, но свеки е добра шивачка и ми ги преработи.

# 575
  • have faith and be patient ..
И аз така.. И се чудя как на всички им стават, само на мен не..

# 576
  • Mostly in my mind
Размерът на калъфките си е 50 на 60. Просто си пасват на възглавница 50 на 70.

# 577
Да, и аз успявам да напъхам нашите възглавници (50 на 70 са)Може да има значение материала им , нашите са Магнифлекс и се свикват достатъчно, че да ги напъхам. На децата обаче са някакви от Икеа, които също се вместват.

# 578
  • Варна
Е как става тоя номер? Освен ако не се спихне възглавницата, ама аз като съм си купила възглавница дълга 70 сантиметра искам да спя на толкова, а не зорлем да я спихвам да влезе в по-малка калъфка... С възглавниците от мемори пяна пък изобщо не е възможно това. Значи права съм била да не ги ща тез калъфки.

# 579
При мен става, възлгавниците са си ок след като ги сложа. Може би съвсем леко свити, но няма никакъв проблем с мемори пяната им. Ето петролената калъфа с възглавница на Магнифлекс - може и да изглежда леко смачкана, но няма промяна в усещането, като легнеш на самата възглавница
Скрит текст:

А и не съм си играла особено да я намествам, че да стои красиво.

# 580
  • Варна
Добре де, ако възглавницата е 70 , а калъфката 60 как се събира първото във второто? Това просто е физически невъзможно, освен ако не се спихне. И няма как да не се отрази на крайния размер на възглавницата, 10 сантиметра изобщо не са малко.

# 581
Ами горе съм показала на снимката как. Не съм мерила калъфката точно 50 на 60 ли е, обаче...

# 582
  • Варна
Добре де, нали разбираш, че не е възможно? Спихва се възглавницата, така се побира. Изпъната просто няма как да влезе. А аз не искам да се променя дължината, искам да си остане 70 сантиметра. Ако калъфката не е разтегаема очевидно крайният продукт не е 70 сантиметра, което мен не ме устройва! Спирам дотук, много спам стана.

# 583
За да е точно тогава, измерих - зелената калъфка е 62-3 см дълга, 53 см широка, шита е както дойде явно. Възглавницата ни е точно 70 см, но явно не помня добре ширината-  с 2-3 см под 50 е, но отдавна съм я вземала ( и изглежда съм проверявала основно дължината ѝ , когато съм поръчвала). За материала- нашият явно се свива... не се налагат никакви усилия, че да ги напъхам.
На някой може и да му свърши работа, когато поръчвах с този размер се чудех, но после видях че при нас се получава и с него.

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 10:00 от fenyx

# 584
Две възглавници от мемори имам...нищо не спихвам и не ги натискам...влизат си спокойно. Явно са си такъв размер...мънички.

Месечината ще си ушие и калъфки Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт