Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 021
  • 938
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, поръчах си едно лятно чанте, но после видях, че пише цвят Розова пудра. 🙄 Някой да я е виждал наживо, наистина ли  е розова? Гледам мацките на снимките по_долу, ми не е Розова...
https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0553069008.html

# 616
  • Карлово
Ами то и на картинката е цвят розова пудра .

# 617
И на телефона, и на лаптопа гледах - все не виждам розово. Sad

# 618
  • Варна
На мен на компютъра ми розовее. Което не значи бонбонено розово, а точно пудра, т.е. лек нюанс.

# 619
Тази чанта я имаше и в бежов цвят, но е изчерпана. Дамите от снимките са с нея. Показаната от линка е точно розова пудра.

# 620
Има лек розов нюанс чантата.
Преди време си поръчвам бежова по описание риза, която е розова и пристига розова. Е, след всяко пране тя ставаше все по-бежова. Към момента е жълто-бежова.

# 621
Момичета, още ли може да се пускат поръчки с дългия код и  ако да, кажете как беше, защото не съм пускала поръчка с него от миналата година Simple Smile мерси

# 622
Розовата пудра е много варираща. Имам различни неща с този цвят и са от почти бежово до леко лилаво. Сутиенът от 8 лв. е точно лилавеещ.
Тази чанта ми изглежда повече към бежово, но си има розов отенък.
Сутринта в полусън поръчах едно килимче, сребристите сандали, дето ми ги объркаха, и една розова тениска. Crazy

# 623
В хм съм...отидох да търся чантата, но няма от този модел. Виждала съм я на живо....жълта слама си беше.
Сега...ако има и друга разцветка...при нас нямаше.

Пълен потрес с намалението в реала. Боклуци на кило.
Момчешкото до 14г.....па-ро-дия. Грозни широки дънки сомо са намалени. Ни блузи...ни къси гащи.....отвратителен мениджмънт.

# 624
  • Mostly in my mind
Розова пудра я виждам и аз. Simple Smile

# 625
  • sofia
Здравейте! За първи път съм направила поръчка онлайн, проследих я, мисля че в понеделник ще я получа, вече е в офис на Еконт. Подозирам, че една от  ризите, които поръчах ще ми е голяма. Видях я на живо в магазин, не я мерих, че беше лудница, но бая широчка идваше поръчания от мен размер. Някой да е правил опит да смени доставен продукт в магазин за друг размер?

# 626
  • Варна
Не може. Връщаш и поръчваш нова. Или връщаш и си купуваш нова от реален магазин.

# 627
Ходих в ХМ, ама до дамското не се добрах, че трябваше да се прибираме да храня зверовете. От детското взех бебешки чорапи 5 чифта за 4 лева, ръкавици за 4-годишното плетени с полар вътре с пръсти за 5 лева, анцуг с мъхесто вътре за 6 лева, блуза с мотив с двулицеви пайети за 4 лева и най-скъпото...един суичър за 16 лева.

# 628
  • Mostly in my mind
Може в следващата тема да се напише, че до този момент всичко закупено онлайн се връща по куриер обратно.
 Не може да се замени, върне и т.н. във физически магазин. Simple Smile

# 629
Горната чанта имам аз, в този цвят . Супер е за този сезон!
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0553069002.html

Тази от снимката не ми розовее, по-скоро изглежда по-светла.

Получих и аз вълненко одеялце за мама, чудно е за зимата. И рокличка от лиосел, тип дънкова, р.170. Става и за мен ))). Благодарности на споделили в темата.

Общи условия

Активация на акаунт