СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 684
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз не можах да се включа, но тръгнах да върша една работа, която се проточи и стана късно. Наборката излезе и по-рано. Тя си отиде спокойна и още по-спокойна излезе.
Другия път се надявам да успея.

А резултатите утре по кое време излизат?

# 616
  • София
А резултатите утре по кое време излизат?

В програмата пише 12:00 ч. обявяване на резултатите и официално закриване в Актовата зала.

# 617
  • София
Сега едни почиват, други пак с приятелки... ама пералнята и прахосмукачката.
И аз изтрещях. Чета, мигам и мисля: "Пералните ясно кои са, но прахосмукачката на коя ли гимназия викат" Satisfied

# 618
  • София
Представяте ли си, в някое заведение на по бело и с лаптоп, чакаме да излязат резултатите. Все едно сме се събрали да гледаме световно по футбол Joy
Но предвид, че сигурно ще ги чакаме от сутринта, трябва още от предната вечер да зависнем.
Не знам защо, но бланките за отговорите ми приличат на изборна бюлетина. Спокойно може да сформирате социологическа агенция за предвиждане на резултатите от изборите, да поканите Дидева за почетен председател, а Кастрева за стажант--ученик на първата ви пресконференция. Пресконфернцията направете поне ден , преди официалното класиране, да се научат от РУО как се прави! Joy

# 619
  • София
Слънчева,викаш стажант-ученик... hahaha
Със сигурност има какво да научи.

# 620
  • Варна
Кастрева като начало да вземе да се яви на НВО, пък после ще видим става ли нещо от нея! Подозирам, че ще се омота още на пликовете. Joy

# 621
  • София
Кастрева като начало да вземе да се яви на НВО, пък после ще видим става ли нещо от нея! Подозирам, че ще се омота още на пликовете. Joy
Подкрепям горното с две ръце!

# 622
  • София
Беше много приятна срещата вчера. С хапване и раздумки бързо мина времето.
Момчетата се запознаха накрая 😉

Младежа е доволен,но да видим - днес е “денят Х” Joy

# 623
  • Sofia
Много положителни резултати пожелавам на непемегейчетата! Стискам палци за резултатите днес. Hands Plus1

# 624
  • София
Един тъп въпрос: ще се проверяват и черновите ли? Сега прочетох в Дневник. Досега как е било? Нали само беловите важаха?!

# 625
  • София
И сега ще важат само беловите, само те ще се оценяват. Казаното от Таня Михайлова на пресконференцията - "ще се проверяват и черновите" е в контекста на обясненията за уникалния баркод на всяка страница от изпитния комплект и "смислът му да не се разменят първа и втора част на изпита." /А как ще се разменят, при положение, че ще се сканират?.../ Но така се създава паника - когато човек не умее да се изказва прецизно Smirk

Хайде, да се хвалите с резултати от НПМГ! Simple Smile

# 626
  • София
Санака, благодаря за разяснението. И аз знам, че само беловите важат, но понеже и от класа на набора една майка го каза, а аз много компетентно я поправих, реших, че може и да греша.

Дали ще крашне на НПМГ сайта в 12ч., а? Grinning

# 627
  • София
За да не крашне, проверете ги сега:
https://npmg.org/2019/06/09/%d1%80%d0%b5%d0%b7%d1%83%d0%bb%d1%82 … 0%b0%d0%bd%d0%b8/

# 628
  • София
От броя на участниците съдя, че конкуренцията за биология и химия е най-жестока.

# 629
  • София
Тъкмо да пиша,че има резултати Stuck Out Tongue Winking Eye
Доволни сме от резултата и едно щастливо дете подскача вкъщи - 92.5т

Общи условия

Активация на акаунт