СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 737
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • непостоянно
Русалке, искрено ти се възхищавам! Това си е един вид “поезиотерапия” за нас 💐

Мартеа, направо не мога да си представя ужаса, който си изживяла. Дано никога не се повтаря! И детенце бързо да се оправя ✌

# 391
  • София
Ако съдя по пишещите тук, то в събота в Лозенец ще има голямо движение Sweat Smile
А точките от олимпиадите как се приравняват към 100 - пропорционално или по скала?

# 392
Имам питане записването в училището, в което е приет ученика лично ли става или може друг да го запише с необходимите документи?
[/quote

С документите може всеки да го запише.

# 393
  • Sofia
Ali97, на Веди беше "Урок" от Иван Вазов, а на Бултест го имам само преразказан. Казва се "Приятели" и е за момче, което отива на море и там намира куче. Кучето го следва навсякъде по време на почивката... (дано някой публикува точния текст).

# 394
Кои точно са новите произведения, включени в програмата от тази година? Имам чувството, че тезата ще е от тях ...

# 395
В минала тема беше обсъждано, но от коя школа ПИ е най - близък до НВО? Мисля, че в СМГ бяха най- трудни ПИ . Някоя мама от миналата година да се вкючи по темата, че нещо се притесних.

# 396
Шшшшт за Прогресивното - това е план Б при нас. Изобщо не става училището, какво се захласвате по него?! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ц, и по наше време не ставаше Wink
Ужасно неприятно преживяване беше 5 години там.

# 397
Щом заявленията ще се подават само електронно, ако объркаш нещо дали ще може в училище - гнездо да се поправя??

# 398
Не мога да ви изчета. Връщаме се от разясняване на резултатът й от последния пробен изпит по БЕЛ в ОТ, 91 т. има, пожела й преподавателката да изкара толкова и на НВО и приключихме с външните пробни. Май в училище ще имат още един по математика и вече тя ако иска вкъщи да си направи други. Беше и на последния си урок по математика, като молела учителката още да ходи, но тя била категорична, че няма смисъл. В неделя и понеделник е на последни уроци по БЕЛ и това е..

пенсионирана русалка, продължавай да твориш! Мерси и за задачите с допълнителни построения!
M_I_A, давай блога! Wink
мартеа, герой си ти! Дано температурата не се връща!
lorenca, хубави съвети, както винаги!

Киф, направи й, ще й хареса, моята има профил от 1 клас и тогава започнах да въвеждам макар и не стриктно първите й цели прочетени книги ( вече са почти 300), отдавна го прави сама, следи си рейтинги, чете ревюта, често избира и от там следващо заглавие за прочит. Ед Ш. все ще дойде, може да ги водим тогава заедно. Wink

Нищо не съм скрила, но все се чудя дали не съм твърде либерална и имам съмнение кое е правилното.
Аз също! Колкото и да виждам усилията и мотивацията й, се чувствам гузна, че не упражнявам достатъчно родителски контрол, особено се засилва това като чета понякога тук.

Имам чувството, че тази година, интереса към Прогресивното расте в някаква прогресия... Smirk
Волдемор ІІ - викаш?
Да заминават!! Стискам палци!! Grin

# 399
  • Sofia
Щом заявленията ще се подават само електронно, ако объркаш нещо дали ще може в училище - гнездо да се поправя??

Аз бях останала с такова впечатление от изчетеното, но на родителската среща на Веди казаха, че няма да има тази възможност. Сбъркаш ли, край Confounded

# 400
Да, може, коментирано е няколко пъти. В рамките на срока можеш да отидеш в гнездото и да си подадеш наново.

Ани, не съм убедена за достоверността на казаното от Веди.

Със сигурност знам, че Чинтулов е нов. Имаше и още.

# 401
Кои точно са новите произведения, включени в програмата от тази година? Имам чувството, че тезата ще е от тях ...

Двете стихотворения на Д. Чинтулов и тази година е различен откъсът от "До Чикаго и назад"

# 402
Еха,  преди време явно толкова убедителна съм била с римите,  отричащи Конското по всеки един параграф,  та за него желаещи няма.. Joy Чак се възгордях колко успешно съм свършила работа и никой не смее да припари.
Ние сме кандидати за всички конски паралеки, ама чета на диагонал и съм те пропуснала със стиховете Simple Smile.

# 403
  • София
Аз пък много искам всичко да се юрне към Волдемор, че моят да не влезе там точно, смятам, че английският и френският са по-ценни езици.
Млъкни, моля те. Мислела тя ...

Мартеа, Hug

Русалче, освен че влизаш в ластични рокли, поръчки за заклинания за нисък бал правиш ли?

# 404
Да, знам, че е коментирано, даже аз бях с такава стратегия- да попълваме в нас, ако сбъркам нещо да бягам  в училището.
 Но там заявленията се приемаха на хартия.
Сега, след като е само електронно?

Аз бях останала с такова впечатление от изчетеното, но на родителската среща на Веди казаха, че няма да има тази възможност. Сбъркаш ли, край Confounded

Ужас Anguished

Общи условия

Активация на акаунт