Модни консултации 40

• 58 598
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Аз си я представям с дълга лятна рокля, също в свежи цветове. Сигурно няма да пречи на вървенето, но освен телефон, ключ и карта, няма да побере друго.

# 586
Да, от този сорт е. Не намерих снимка в нета, за това прикачам моя

Аз предпочитам чанти, които да вървят с всичко, а тази я виждам само с дънки, пък и дали няма да ми пречи като ходя...

Чудесен цвят, вероятно и материя, но моделът за мен е неудобен  заради обема в широчина.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 02:37 от Judy

# 587
С дънки и топ, плюс стилето, си я представям чантичката, като акцент само. Хубава е, носи си я!

# 588
И на мен ми харесва чантата.
Можеш да я носиш с всичко, не само с дънки. Би стояла добре и на костюм, и на рокля, и в по елегантни визии, и в по-спортни. Върху черно-бяла комбинация ще изпъкне чудесно, както и с тъмно синьо.
Ето някои примери - едни за цветови ориентир, други за стилов, защото останах с впечатление, че те притеснява моделът, а не самият цвят.
Скрит текст:

[/img]

# 589
И на мен много ми харесва. Откъде е ?

# 590
Здравейте, искам да ви попитам дали знаете на коя марка е тази чанта? От доста време я търся, но не мога да открия нищо подобно Rage Много благодаря предварително Simple Smile

# 591
Вероятно корейски или китайски - те си падат по такива.

# 592
Тези сникърси с коя от всичките чанти ги  виждате???

# 593
Последната. Всъщност втората е повече в мой стил, но някак за по- зряла жена.
Използвам поста си и да питам какво мислите за чантите около талията. Получих такава за подарък от ест. кожа, но не мога да се възприема и така си стои.

# 594
Мразя чантите около талията малко повече от бански с висока талия, вирнат до ушите.

# 595
втората чанта (раницата за "зряла" жена) Grinning

мариат, извинявай, просто ми стана много смешно определението ти Flowers Hibiscus

# 596
От показаните съм за третата също.
Чантите около талията не ми харесват. Модерни, не модерни, не ги възприемам.

# 597
  • Пловдив
Втората чанта. На третата не ми харесва натъртеният детайл сърчица.

Едно време всички търговци по пазарите носиха подобни чантички през кръста, за да си събират там оборота. Вероятно е най- удобното  нещо на света за тази цел. Но само и единствено за тази цел, според мен, иначе не мога да го възприема.

# 598
  • София
Не харесвам и аз чантата за кръст , може би да пробваш с този тип носене ?
1.
2.

# 599
Дъщеря ми я носи като на втората картинка. Хич не ми харесват тези чанти, категорично отказах да ѝ я купя, та беше изнудила баща ѝ, докато съм на работа;)

Общи условия

Активация на акаунт