Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 673
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък си бях купила два ексфолианта на Ревюел, и от двата бях много доволна. Имаха си много и доста едри частици, почистваха хубаво. Помня, че единият беше с мента, за освежаване, другият май с кайсии. При мен зелената серия въобще не действа. Бях си купила дневен, нощен крем и серум - ефекта е все едно не съм слагала нищо на лицето си, оставих ги да си мажа ръцете с тях.

# 271
  • в огледалото на живота
След малко влизам да го тествам. 😃
После и нощния крем.
Ще дам отзиви след няколко дни.
Редактирам се-добре ми е ексфолианта на мен,все пак е за лице и не искам да е с едри частици.
Feeling,то си е за измиване,какъв ефект търсиш ти? Има ли такива ексфолианти с някакви ефекти? 😃 Аз имах един,даже не помня марката,ама не беше евтин и той е същата консистенция и пак такива частици,та питам дали нещо аз съм се заблудила,че са само за измиване?
Както вече писах за мен ефекта на ексфолиант за лице е не само измивен.Тъй като го ползвам не повече от 2 пъти седмично има разликата дали ще прилагам него или просто продукт почистващ лицето ми.
След такава употреба усещам кожата си свежа,гладка, мека и изпъната.
В буквалния смисъл свети,ако мога така да се изразя.Предимно след ексфолиране нанасям маслена маска за лице за да запазя този ефект по дълго,а и за да хидратирам.

Как разбирам аз ексфолиращ продукт:гъста консистенция с усещащи се леки нетопящи скраб частици,които нежно и неагресивно,но достатъчно ефективно да отстраняват повърхностния мъртъв слой клетки.Не да шкури,а да масажира!

Всичко е до кожа и усещане.За това и не прекалявам с такива продукти.Използвам ги по-често през лятото и задължително след това хидратиращ продукт/маска,крем/
Нека обаче мнението ми не е меродавно,споделям за себе си как е  Peace
Ето подобни,от които съм доволна:

# 272
Аз съм много доволна от продукт на Нивея.Става въпрос за душ гел Нивея с портокал,голяма разфасовка,чудесно хидратира кожата и след това е много мека,препоръчвам го.Много хубаво мирише също,спрях другите душ гелове,понеже ми става доста суха кожата.

# 273
  • Deutschland
Всичко на снимката е от магазин за паралелен внос. Боята е 2.55 €, дано не стана верно като викинг, по-тъмно русо нямаше. От серията за боядисана коса на Dessange съм много доволна, хвалила съм двуфазния им спрей за коса, след който нужда от преса за изправяне нямам. Шампоан взех само, тъй като Aussie не ми повлия добре, а друг нямам в наличност. Цена около 2. 50€, макар, че май ги водят профи. Дав ги знаем всички, не оставам без тях, тези два са с частици вътре. Кремчето е за по-големи от мен, 45+ е, но ми трябва дълбоко подхранване и хидратация и затова го взех. Консистенцията обаче не е толкова плътна и богата като любимите ми Биотен, но ще го преживея. Забравих да снимам  пудрата на Макс Фактор, която купих за 1€ от същите магазини 😄.

# 274
Фрау ,кои са тези магазини за паралелен внос Blush?

# 275
  • Deutschland
Фрау ,кои са тези магазини за паралелен внос Blush?

Action и Tomas Phillips Sonderpost. Мисля че ги има почти във всеки град тук

# 276
Фрау, не говориш за България, нали?

# 277
  • Deutschland
Фрау, не говориш за България, нали?

Не, но мисля, че нещата могат да се намерят и там из магазините за паралелен внос.

# 278
Момичета, имате ли отзиви за кремовете за лице на Loreal? Търся хидратиращ крем подходящ за мазна кожа, може и да не е точно Loreal.
 От кои разновидности на Hair Food сте доволни?

# 279
Най много папаята 3 опаковки съм изхабила,сега си купих алое но не му е дошло реда все още ..

# 280
Аз харесвам банановата hair food, най-вече заради аромата, но пък и прави косата невероятно мека. Папаята е сходна, но остава на второ място за мен. Другите не съм ги пробвала.

# 281
Май тази Dream Long ще се окаже най-хубава.

# 282
Аз си взех крема от серията който е без отмиване,засега не съм впечатлена,малко като търговски трик ми идва..

# 283
  • Deutschland
Най много папаята 3 опаковки съм изхабила,сега си купих алое но не му е дошло реда все още ..

Ще чакам отзив за алоето

# 284
Днес съм в настроение да му направя сефтето,но аз си намазвам главата и седя 2/3 часа и след това отмивам:-)

Общи условия

Активация на акаунт