Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 642
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Намазах се снощи с маската на Herbal Care с алое, но само с половината пакетче, че и то много ми дойде Grinning. Самата маска ми е много приятна, но май наистина прекалих, защото като си лягах, още не беше попила (три часа седях с нея). Сутринта кожата ми беше много мазна и си мисля, че още не беше попила, защото доста трудно си измих лицето. Много добре ми е изчистила порите, които са големи и много лесно се замърсяват. С другата половина от дозичката намазах приятеля ми - той е много доволен и иска пак Grinning. Аз съм със смесени чувства, но със сигурност ще й дам втори шанс, като сложа по-малко количество.

# 346
Ardenza ползваш ли продукти за свиване на порите?

# 347
Миналата година бях пробвала две кремчета, но дори не помня какви бяха (но ако видя опаковката, ще ги позная Grinning). Не помогнаха и се отказах от тях. Сега ползвам хидратиращи продукти. Порите почиствам два пъти седмично с маски за лице. Най-много ми помагат лентите на Виктория Бюти и на Нивеа.

# 348
Защото и аз имах такъв проблем миналото лято и заради разширените пори много ми се омазняваше лицето,ползвах една серия на евелин измиващ гел и крем и учудващо добре ми подействаха

# 349
Защото и аз имах такъв проблем миналото лято и заради разширените пори много ми се омазняваше лицето,ползвах една серия на евелин измиващ гел и крем и учудващо добре ми подействаха
Може ли да споделиш коя серия Blush

# 350
http://evelinecosmetics-bg.com/index.php?route=product/product&a … mp;product_id=170 от тази серия има гел,маска и крем ,аз ползвах гела и крема,не помня точно от къде ги купих или от кауфланд или от метро

# 351
http://evelinecosmetics-bg.com/index.php?route=product/product&a … mp;product_id=170 от тази серия има гел,маска и крем ,аз ползвах гела и крема,не помня точно от къде ги купих или от кауфланд или от метро
Същият гел за измиване го купих на дъщеря ми от DM, съвсем наскоро, само че в непрозрачна бяла опаковка. Аз го пробвах веднъж и ми допадна чувството на свежест, което оставя след себе си, сякаш охлажда лицето

# 352
Здравейте! Намазах се снощи с маската на Herbal Care с алое
Пробвай останалите им маски, ще останеш очарована! Аз от всички ползвам и всички са уникални, кожата ми е като твоята...само с тази с алоето нещо не се разбрах...

# 353
  • Бургас
Аз обожавам тази с алое,но тя според мен е за много сухи кожи/ участъци/лющеща се кожа/на мен ми действа добре през зимните дни.Другите им маски също са страхотни.

# 354
Момичета,а някаква маска за черни точки?🤔

# 355
  • Пеликания
Можете ли да ми предложите ефективна термозащита за коса преди третиране с уред?

# 356
  • в огледалото на живота
Момичета,а някаква маска за черни точки?🤔
Нямам черни точки ,но кожата на лицето ми е с леко разширешни пори около Т-зоната и мн.добре ми се отразява тази маска:

Задължително крем след това,има лек стягащ ефект.

# 357
Не препоръчвам peel off маските, само дразнят кожата. За черни точни : купа с гореща вода и с уредче за премахване се махат. После веднага маска с активен въглен или глина - Лореал имат (черната и зелена).
Скрит текст:

Можете ли да ми предложите ефективна термозащита за коса преди третиране с уред?

На John Freida продуктите. Аз харесвам серума най-много.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 17:28 от Emiliana V55

# 358
  • в огледалото на живота
Не препоръчвам peel off маските, само дразнят кожата. За черни точни : купа с гореща вода и с уредче за премахване се махат. После веднага маска с активен въглен или глина - Лореал имат (черната и зелена).

На John Freida продуктите.
Много обобщено казано...До кожа е всичко,при мен няма такъв ефект.
Освен това е насочена точно към проблемна кожа с акне и съдържа активен въглен  Wink
https://www.notino.bg/pilaten/black-head-cherna-piling-maska/

# 359
Те масово съдържат активен въглен и са насочени към акнеична кожа. Кожата с акне обаче на първо място е чувствителна и трябва да се третира като такава. С тези маски се нарушава /отлепва тънък слой от епидермиса и кожата става още по-чувствителна и раздразнена, съответно се появят още пъпки. Моментно имат приятно усещане, но в дългосрочен план са прекалено ивазивни. Същото важи и за физичните ексофолианти с груби частици. Не твърдя, че съм експрект, но съм се консултирала с такъв за тези неща и има драстично подобрение. Всеки разбира се сам решава.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 21:33 от Emiliana V55

Общи условия

Активация на акаунт