Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
От мен също глас за матиращия Инфалибъл на Лореал. И за матиращия на Катрис.

# 376
Благодаря ви момичета! Който има в ДМ него ще взема, че ми е наблизо. Ревлон от много отдавна се каня, не знам дали там е наличен обаче.

# 377
  • Бургас
Revlon Colorstay също ми харесва много и него съм го имала преди.

# 378
Revlon colourstay на мен хич не ми харесва, стои като маска, твърде ми е тежък и покривен, набива се и в порите и подчертава несъвършенства. След определен брой часове почва да стои доста гадно на кожата ми, а и с него лъсвам. Мъчих го една есен и зима и не бях доволна, за по-топло време абсурд.

Loreal infallible matt беше хубав, но от всички фдт на марката ми излизат пъпки.

# 379
  • Благоевград
Къде мога да открия маските на Herbal Care? В Лили или ДМ дали ги има?

# 380
В Лили ги има.

# 381
Revlon colourstay на мен хич не ми харесва, стои като маска, твърде ми е тежък и покривен, набива се и в порите и подчертава несъвършенства. След определен брой часове почва да стои доста гадно на кожата ми, а и с него лъсвам. Мъчих го една есен и зима и не бях доволна, за по-топло време абсурд.

Същата работа а, смея да кажа , че имам хубава кожа...А с ревлона ставаше обратното.

# 382
  • Deutschland
Преди малко изпробвах захарния скраб на Балеа с киви, но го изтърпях по-малко от минута върху кожата си. Адски много пари, но въпреки краткия престой на лицето ми, сега то е гладко и освежено.

# 383
За мен фон дьо тените  на Макс Фактор са едни от най-добрите от дрогерийните. Харесвам и пудрите им.

# 384
Глас и от мен за Радиант лифт на Макс фактор.
Май от дрогерийната козметика имам най-много техни продукти. Харесвам фдт, спиралите, червилата, ружовете Creme puff, пудрата Creme puff, свободната Miracle veil.

От Ревлон пък винаги съм оставала разочарована, каквото и да съм пробвала. 🤷🏽‍♀️

Нормална към комбинирана кожа, с малки пори около носа.

# 385
А мнение за Revlon colorstay само, че този за суха кожа?

Моите дрогерийни фаворити са Bourjois Healthy mix и Rimmel Lasting Radiance. Тези винаги имам заредени.

# 386
Фон дю тен да препоръчате матиращ и да издържа цял ден без да лъщи?😆 Ползвам Афинимат и бях доволна,слагам и пудра,но в средата на деня лъщя. Това рядко ми се случва. Има ли начин да се справя с този проблем?. Бях доволна от Инфелиъбъл на Лорел и сигурно него ще взема. Но искам още препоръки. Нещо до 25 лв. Задължително да е матиращ и за кожа с несъвършенства,много покривен. И коректор за поз очи,че искам да сменя малко Есенса. Ат Мейбълин доволни ли сте?

Ако сте от София или Пловдив има магазини на Inglot фон дьо тените им са трайни и покривни.

# 387
  • Deutschland
В Пловдив къде продават продукти на Буржоа? Следващият месец ще съм за кратко в България, искам да си взема разни неща на марката, а тук не съм виждала и изобщо не знам къде се продават.

# 388
Има в ДМ. За Лили не съм сигурна...
Тези са най лесно посещаемите магазини, в които се предлага Буржоа.

# 389
В Лили също има Буржоа.

Общи условия

Активация на акаунт