Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 610
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Кърджали
Ангелче, Тривитаминол са смесени вит. А,Д,Е и се купува от ветеринарна аптека и е за гривата на конете. Смесва се с яйце, кисело мляко и си правиш маска, но май е бая мазен, досега не съм си купувала.
Освен да рискувам да си я купя и да пробвам.

# 496
Аз си купих такъв шампоан от вет аптека и ми разказа играта на скалпа. Дермокан се казва.

# 497
Според мен, никой крем против подсичане не може да въздейства върху бръчки. Бебешките кремове обикновено съдържат цинк, който действа добре на пъпките и поизчиства кожата, но в никакъв случай не дава необходимите вещества на една по-зряла кожа.
И аз така си мисля. Крем против подсичане не обира ли влагата т.е по-скоро изсушава и образува бръчки. А и крем за дупе не бих си клепала по лицето  Stop

# 498
  • Велико Търново
Момичета, не знам дали ще ви е от полза и дали е за тук, но да споделя, тъй като стана въпрос за Тривитаминол...
Ползвам от доста време Vialiton, купувам го от ветеринарен магазин. Принципно е инжекционен разтвор, но аз си правя маска за коса с него 1-2 пъти седмично (зависи кога съм в насторение) и съм доста доволна. Косата ми цъфти много бавно, не расте със скоростта на светината, но мога да кажа, че доста забързва растежа. МАЗНО Е, спор няма! Боядисвам се, понякога се случва и два пъти в месеца, но въпреки всичко косата ми е доста здрава. Все пак, всяка коса е различна и е възможно не на всеки да действа, просто споделям мнение. Мисля, че може да се смесва със почти всяка една домашна маска за коса. Аз съм си правила с кисео мляко, с хума, с алкохол и жълтък (за алкохола ползвах ракия, въпреки, че ми беше жал за ракията Laughing Laughing Laughing ), със зехтин... абе с много неща Simple Smile

# 499
То пък тривитаминола много скъпа суровина, че и да го рекламират. 1-2 пъти си правих маска с него, не видях голяма ефект, а е много мърлява работа. По-добре е да си го купиш като фабрична маска, разбира се.
Според мен, никой крем против подсичане не може да въздейства върху бръчки. Бебешките кремове обикновено съдържат цинк, който действа добре на пъпките и поизчиства кожата, но в никакъв случай не дава необходимите вещества на една по-зряла кожа. Това, с бебешките кремове го правехме още от едно време (имаше един крем като жабче), ама не останахме без бръчки.
Разсмя ме, може и истина да е не споря... като мина още 10 годинки отгоре ще видим дали ще имам смелостта да хваля Бочко...😉

# 500
Аз също си купувам Виалитон. Правя маска с него зимните месеци през 14 дни, като слагам и бадемово, и рициново масло. Пак е много индивидуално, препоръчвала съм го на близки след химиотерапии, някои в момента имат по-буйни коси от преди лечението, при други не действа..

# 501
Аз ефект виждам от смес между рициново маслж и зехтин. Сложа ли, обаче, желтък на косата си .. става нещо ужасно. Grinning Твърда, без блясък и се заплита адски много. На Ривана, маслото, което спечелих, също много ми харесва.

Най-големия ефект, обаче, виждам от рициново масло и зехтин.

# 502
  • Deutschland
Относно дрогерийна озаряваща база, аз съм ползвала такава на Катрис.
Ще сложа снимка.

# 503
Преди доста години мазах тривитаминол и польчих лани по скалпа. Да,косата ми стана разкошна,но тогава не беше и толкова третирана. Повече никога! Рицин и зехтин,с витамин а съм ползвала. Също така баготворя кокосовото масло от зоя и Дм купувам.

# 504
Фрау 🤗,
Остана ли доволна от базата?

# 505
  • Deutschland
Фрау 🤗,
Остана ли доволна от базата?

О, да. Аз обожавам бляскави неща. Още страдам за една пудра мозайка на Руби роуз, която спряха, а аз не се заредих за години напред. Писах им имейл, но уви. Няма я.

# 506
  • София
Само да кажа за Тривитаминола от вет аптеките, че по спомен е маслен р-р и се окислява. Аз лично съм го теглила със спринцовка и игла с широк отвор. От едно намазване не видях особен ефект, за сметка на това трудно се отмива.
По темата - напоследък съм пристрастна към продуктите за коса на Виктория Бюти като добро съотношение между цена и качество.

# 507
И аз съм правила маската с тривитаминол но не ми се отрази добре,с изрусена коса съм,дълго време на кичури,след това изцяло руса,казаха ми че не действал добре на коси третирани със супра..Фрау и аз бях фенка на мозайката уви не мога да и намеря аналог,ще пробвам озаряващата база на катрис особенно сега когато бременея изпитвам нужда да се правя на хубава Simple Smileсега съм си поставила за цел да изхабявам налична козметика че доста съм понатрупала...

# 508
  • Deutschland
Likewind, аз и снимка не мога да й намеря. Мозайка имах на Есънс, не беше лоша, но не е като онази другата. Разкрасявай се и се наспи, защото после съня става мираж ☺️

# 509
Наспивам се,но бебко е нощна птица,цял ден спинка а нощно време будува,мен такава паника ме тресе за раждането че незнам ..но да не спамя темата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт