Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 563
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
до колкото разбирам Фрау иска да купи българско олио, но ние масово използваме дрогерийните продукти, които се предлагат и тук, и в германия

# 556
  • Deutschland
Точно така, Бубс. Например на Линеа Био или нещо подобно.

# 557
Аз използвам кристалите на Виктория Бюти.. и трите вида съм ги ползвала.. редувам си ги Simple Smile Искам да похваля 2 маски на Белеа.. правя си по една веднъж седмично

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 19:41 от Бенчита

# 558
Аз от скоро ползвам това- Олио/ балсам без отмиване. И супер много ми харесва. Прави ми косата изключително мека, някак си по-еластична и жива, нанасям обаче само по дължините. Косата ми е склонна към омазяване с тънък косъм.Ухае страхотно и  се усеща ароматът.

Фрау, сега разбрах, че търсиш българско. Не съм позлвала , всъщност това е първото, което ползвам. Но мислех да го похваля и ти приятно ме подсети. Simple Smile)

# 559
Момичета, какви кристали за коса бихте ми препоръчали да си взема от България? Тук не съм срещала такива, само разни видове олио за коса. Приключих кристалите на Биофарма, ползвала съм и такива на Евтерпа, но не съм доволна. Бях доволна от тези на Българска роза, но продуктите им трудно ги откривам, ако открия нещо, то ще е два вида крем за ръце, два за лице, шампоани и сетове разни. Никакво разнообразие.
Вие от кои кристали са доволни?
На Сери. Оранжева опаковка. От този клас са за мен най-добрите. Ползвала съм ги когато косата ми изискваше по-малко грижи. Към 8 лв бяха тогава. С чиста съвест ги препоръчвам. За мен са много добри. Също и Виктория бюти макадамия.

# 560
А има ли някаква бюджетна термозащита, от която сте доволни? Ползвам сешоар, преса/маша ползвам 2 пъти седмично, но горния ми пласт бързо успява да цъфне. В момента съм с един спрей на Аphogee, но с нетърпение чакам да го изгвърля. Косата ми е гъста, чуплива, с плътен косъм.

# 561
  • София
Аз също търся термозащита, която да се впръсква като пулверизатор.

# 562
Аз ползвам на syoss,втора опаковка си купувам,добре се държи не ми отежнява косата
http://www.syoss.bg/bg/haarstyling/keratin/heat-spray.html

# 563
Нищо не съм пробвала на Syoss и някакси не ме привличат техните продукти. Май ставам нахална, но предпочитам да бъде под формата на крем Grinning Grinning

# 564
На мен тази термозащита на Сайъс много ми изсуши косата и стана като метла. Сега ползвам крем на Лореал и съм много доволна Heart Eyes, косата ми е мека, гладка, има блясък и лесно се разресва. Ето тази:

# 565
В момента ползвам ето тази термозащита под формата на крем:

Сравнена с последната, която ползвах на Филип Кингсли, върши същата работа. Колежката ми си взе същата, използва и преса за изправяне и е много доволна. Да допълня и двете сме с прави боядисвани коси.

# 566
  • в огледалото на живота
Момичета, какви кристали за коса бихте ми препоръчали да си взема от България? Тук не съм срещала такива, само разни видове олио за коса. Приключих кристалите на Биофарма, ползвала съм и такива на Евтерпа, но не съм доволна. Бях доволна от тези на Българска роза, но продуктите им трудно ги откривам, ако открия нещо, то ще е два вида крем за ръце, два за лице, шампоани и сетове разни. Никакво разнообразие.
Вие от кои кристали са доволни?
И аз и дъщеря ми ползваме този серум за коса.
Скрит текст:
2,3 капки са достатъчни,икономично е и в добро количество.
Само да вметна,че щерката е с изключително къдрава и гъста коса,а с него косата и става разкошна и мека,се реши лесно.
Скрит текст:

# 567
Страхотна коса!

# 568
Точно така, Бубс. Например на Линеа Био или нещо подобно.
Аз бях много доволна от тези на Линео Био. На Биофарма ми се струват по-редички.

# 569
Аз имах тези, преди да си взема олиото (на О'райт в момента ползвам). Харесваха ми, беше ми понамалял цъфтежа. Пак ще си ги мажа.

Общи условия

Активация на акаунт