Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 675
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Може да помогне на много от вас,които ползват или мислят да ползват сухи шампоани.Брад Мондо тества 28 различни вида и марки дрогерийни сухи шампоани:
https://www.youtube.com/watch?v=4W9JSFYl8bQ

# 226
  • Deutschland
Момичета, кокосовото масло само в корените ли на косата се нанася? Колко време се стои? Взех си това :

# 227
Здравей Simple Smile
Ползвам същото кокосово масло и вчера за първи път го ползвах на косата си. намазах се добре, вдигнах нагоре прибрана, стоях 3 часа, отмих 2 пъти. Много е приятна днес, мека, копринена. Втечнено се ползва по-лесно Simple Smile
По принцип съветват да се преспива с така намазана коса, но аз не бих издържала. Но 2 -3 часа е минимума, който препоръчват. В корените не сложих с втриване, но стигна и до там.
В момента съм прясно боядисана и е ок да слагам и там, но при израснали корени втриване на кокосово масло при мен ще е лудост Simple Smile

Момичета, по-назад бяхте споделили снимки на маски за груби пети...ексфолиращи...каквото и да правя моите, не стигам до перфектно изглеждащи пети...имам пила, ексфолирам, после с пилинг, мажа с какво ли не...гладки са на докосване, но на вид...кожата е като сцепена, на бели линии Pensive Съвет..?

# 228
  • София
Кокосовто масло го слагам само в краищата на косата. Ако се боядисваш и сложиш от маслото в корените, боята пада доста бързо.

# 229
....
В момента съм прясно боядисана и е ок да слагам и там, но при израснали корени втриване на кокосово масло при мен ще е лудост Simple Smile ...
Странно. При мен пък е обратно, ако на прясно боядисана коса втрия в корените, то означава да си сваля боята. Обикновено ползвам маслени маски когато наближава да се боядисвам, че инак маслото ми сваля боята. На боядисана коса, както е писала и feel_you слагам леко в краищата, но аз не слагам изобщо кокосово масло. Мисля, че някъде из темите се споменаваше, че не се слага в корените, но ми е смътен спомена.

# 230
Аз се изрусявам и за мен е добре дошло Simple Smile

Мисля си, ако боята пада от корените, няма ли да пада и по дължината Rolling Eyes

# 231
  • Deutschland
Благодаря, момичета. Боядисвам се в русо, но последно ползвах някаква боя на Ревлон и вместо русо стана хммм почти оранжева, та се надявам да свали отчасти боята. В търсене съм на хубав, тъмнорус нюанс, ако ми препоръчате, ще е страхотно. Марката няма значение

# 232
  • София
Аз също съм с руса коса. Естествената ми е кестенява, та доста си личи като се появят корените, дори и малко и затова внимавам, за да не се налага да я боядисвам много често. По дължините няма такава опасност според мен. Даже ми се отразява много добре, не е суха, хидратирана е, не цъвти бързо. Но всяка коса е различна, така че това е което при мен действа.

# 233
Аз се изрусявам и за мен е добре дошло Simple Smile

Мисля си, ако боята пада от корените, няма ли да пада и по дължината Rolling Eyes

Ааа, русокоска си била ти. ПП Ама вие всички сте били русокоски.
Да, за изрусени коси е ок, ама ела да видиш как  се сваля прясна черна боя от корени. Joy
Затова клепам масла преди боядисване, след е анатема. Joy Иначе, ако сложиш малко масло в краищата за укротяване или обиране на фриз не е проблем, но намазниш ли доволно, смятай, че дори и да си забравил естествения си цвят, то след маслото ще си го припомниш. Joy

И аз съм била руса. Естествения ми цвят е светлокестеняв.

# 234
Сега като заговорихме за кокоса...даже бях забравила, че вчера съм се мазала, и днес несъзнателно си гледам косата, някак различна, главно отзад в основата на тила и отпред покрай лицето - тези места са ми вечно сухи, буквално сламени...ами, сега няма и помен от неприятния сух косъм, нищо накъсано или сламено, супер гладичка и здрава изглежда и се усеща така Smiley

# 235
  • София
Фрау, тази боя ми направи косата руса. Бях червена след това риба и ми щукна, че искам да съм руса. Обаче червеното с нищо не падна, та се реших накрая да цапам направо боята пък каквото ще да става. Е, получи се още след второто боядисване, което си е направо чудо. В момента съм с леденото русо от същата серия, цветовете са много естествени, а цената е повече от добра. Лилавата серия от същата марка също е много добра.
Скрит текст:
Този цвят се получава тъмно русо, много се харесвах с него, но ми се искаше нещо по-светло.

# 236
  • Бургас
Кокосовто масло го слагам само в краищата на косата. Ако се боядисваш и сложиш от маслото в корените, боята пада доста бързо.
И аз само в краищата,но отдавна не съм.Наистина тук много русокоски,аз съм в отбора на червенокоските.

# 237
Ооо, Палете за мен е анатема относно русите нюанси, но може би е до коса.
Моята направо изгоря, бях като метла. Обаче имаха една безамонячна, ухаеше на малини, е, тази беше върха, но за тъмни нюанси, вече бях сменила цвета и ползвах черна боя, просто най доброто, което изобщо съм ползвала като боя - наситеност, трайност, блясък.

# 238
Когато бях с червена коса, само с Палете делукс се харесвах. Каквото беше на кутията, това ставаше и на главата ми. И дотук с плюсовете на тази боя. Страшно изтощава косата и не съм я купувала от 10 години.

# 239
  • Пеликания
Моя скалп е сух и чувствителен и се мажа с кокосово масло и в корените. Влиея е уникално, поне при мен. Не е почнала да се омазнява по бързо и сърбежа ми намалява. Наистина става много по мека и гладка. Слагам шапка за баня, завивам я с кърпа и стоя по няколко часа докато свърша нещо вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт