Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 688
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Пробвала съм Лореал екселънс крийм, но нещо не беше моята, цветът не се получаваше така, както искам. Със сигурност е до коса, до продуктите, които ползваме, дали я изправяме и т. н, факторите са много. На мен Палете ми влияе добре, цветът е естествен, точно това, което искам, не ми гори косата. Използвах и лилавата серия, но зелената сякаш ми харесва повече. Има едни цветове, които съм си харесала, но ги няма в България.

# 241
Max Factor Radiant lift, макар да минах на Лореал Infallible 24h fresh wear, който не е озаряващ,но ползвам хайлайтъри допълнително.
Много се харесвам откак блещукам Simple Smile)
А как се държи този на Лореал върху мазна кожа? Аз ползвах матиращия вариант и много ми хареса.
Много добре. Сега в жегите започнах да го използвам. Изобщо не ми лъсва кожата, а го нанасям сутрин в 7 и го махам вечер като се върна от работа.

# 242
Благодаря, момичета. Боядисвам се в русо, но последно ползвах някаква боя на Ревлон и вместо русо стана хммм почти оранжева, та се надявам да свали отчасти боята. В търсене съм на хубав, тъмнорус нюанс, ако ми препоръчате, ще е страхотно. Марката няма значение
За такива грешки ,добре действа и сваля цвят витамин С смесен с детски шампоан.Аз си нося специално от бг витамин С ,за тази цел  Simple Smile
Хубава боя ...аз съм доволна от alfaparf.правя се на ниво 9.1 ,но като цяло са добри отзивите за боята.

# 243
  • Deutschland
Artemis, спомням си че и ти си тук в немско. Откъде Alfaparf? Искам да пробвам ампулите им.

Feel you, кои точно на Палете харесваш, които ги няма в България?

# 244
Фрау - ампулите им са уникални! Пробвала съм против косопад и още едни, мисля че бяха за много изтощена и накъсана коса, направих 1 курс, ефект имаше страхотен!

# 245
  • София
Фрау, тези. Може и да ги има накъде, но аз къде ли не търсих и няма. Мисля, че има още една, но не съм я запазила.
Скрит текст:

# 246
Кокосовото масло сваля страшно много тъмната боя от косата, особено ако е безамонячна. Бях се боядисала с кестеняв цвят на Гарниер олиа и няколко дни след това направих грешката да сложа кокосово масло по дължините - половината цвят падна с едно измиване.

# 247
  • Deutschland
Малко се олях с кокосовото масло, но ефекта е уау. Косата ми е права и копринена, няма сухо, няма къдрици. Не забелязвам промяна в цвета , боядисвала съм се преди две седмици.
Благодаря за предложенията за бои. Гледам в сайта на ДМ, че има Палете интензив нещо си, червеникави кутии. Ще проверя другаде за зелените, защото цвета 294 показан от feel you много ми допадна ❤️

# 248
Ако някой ходи до Елитис би ли проверил дали кремовете за лице на Mixa са намалени? BlushHeart

# 249
  • Бургас
някакви впечатления от това:

върши ли поне малко работа или за нищо не става Simple Smile

# 250
някакви впечатления от това:

върши ли поне малко работа или за нищо не става Simple Smile
На мен ми е гадно. Става ти ледено на главата, освен косата и кожата се оцветява и бързам да я измия. Два пъти ползвах и го метнах в коша.
Редактирам се! Аз ползвах това, което е за потъмняване на корени, за русото не зная...

# 251
  • Пловдив
Малко се олях с кокосовото масло, но ефекта е уау. Косата ми е права и копринена, няма сухо, няма къдрици. Не забелязвам промяна в цвета , боядисвала съм се преди две седмици.
Благодаря за предложенията за бои. Гледам в сайта на ДМ, че има Палете интензив нещо си, червеникави кутии. Ще проверя другаде за зелените, защото цвета 294 показан от feel you много ми допадна ❤️

а лесно ли го отми?

# 252
  • Deutschland
Mystic, двукратно шампоан и се отми, а наистина бях сложила много

# 253
Много лесно се отмиват всякакви масла, ако първо се сложи балсам, сваля всичко. За това ползвам балсами, които не са ми харесали. После нормалното миене с шампоан.

# 254
  • Пловдив
А колко време държите маслото по косата?

Общи условия

Активация на акаунт