Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой шампоан се препоръчва за раздразнен скалп?
Какво е мнението за маската на Балéa с мед и мляко?
Можете ли да препоръчате шампоан и балсам за суха и непокорна коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой шампоан се препоръчва за раздразнен скалп?
-
Какво е мнението за маската на Балéa с мед и мляко?
-
Можете ли да препоръчате шампоан и балсам за суха и непокорна коса?
-
Кои продукти могат да осигурят подобен ефект на замъгляване като кремчетата на Лореал?
-
Какво мога да направя, ако косата ми стане по-суха след използване на определена серия от продукти?
, но изобщо не съм доволна. След измиване не остава мазен филм по лицето, дори поизсушава, а е олио. Няма го лекото разпенване при контакт с водата. Не почиства добре грим и не на последно място гаден аромат. Възлагах големи надежди на този продукт, но е пълно разочарование. Няма нищо общо с корейските измивани олио, а твърдят, че цялата им серия е насочена към източния ритуал за красота.

Сега съм с една много хубава, от Англия си я купих, не се сещам за марката обаче да ви я покажа, но е много добра. Ако има интерес, довечера мога да снимам и да я кача. Свършва ми и искам да пробвам Есенската, която масово се хвалеше до скоро и се чудя сега