Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 538
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Отдавна исках да пробвам продуктите на Farmona Deemiss. Бяха намалени в Ремедума ( и все още са на -45%). Взех хидрофилното им олио , но изобщо не съм доволна. След измиване не остава мазен филм по лицето, дори поизсушава, а е олио. Няма го лекото разпенване при контакт с водата. Не почиства добре грим и не на последно място гаден аромат. Възлагах големи надежди на този продукт, но е пълно разочарование. Няма нищо общо с корейските измивани олио, а твърдят, че цялата им серия е насочена към източния ритуал за красота.

# 421
  • София, България
Момичета търся, но нещо не мога да намеря, а може и да бъркам темата. От коя спирала на Есенс бяхте доволни повечето? Помня, че беше коментирано някъде, но не знам къде.

# 422
Мисля, че става въпрос за rock n doll. Имам я по препоръка от форума и съм много доволна. Имала съм и спирали за 30лв и няма разлика с тази.

# 423
  • София, България
За тази спирала ли става дума?

Скрит текст:

# 424
А кои червила бяхте казали, че са добри? Не мат, а обикновени мисля, че бяха.. Thinking

# 425
Аз имам тази спирала от горния пост и ми харесва. Доволна съм.

# 426
Аз съм доволна от тази, вече съм на третата май, но то зависи и какво търси човек като ефект и каква четка предпочита.
Скрит текст:
За мен точно тази форма на четката е много удобна и ми трябва основно цвят, обем и извиване нагоре да не ми опират миглите в очилата, на удължаване не държа. Харесвам я и на един слой, и вечер слагам втори, все добре ми се получава.

# 427
  • София, България
Търся удължаване, извиване, обем. Всичко общо взето искам от спиралата. Grinning Сега съм с една много хубава, от Англия си я купих, не се сещам за марката обаче да ви я покажа, но е много добра. Ако има интерес, довечера мога да снимам и да я кача. Свършва ми и искам да пробвам Есенската, която масово се хвалеше до скоро и се чудя сега Grinning

# 428
  • Deutschland
И на Голден роуз не са лоши спиралите

# 429
Аз мигли нямам .т.е къси са и остри,ефект от никоя спирала не мога да търся,но проблема ми с повечето е че ми се ронят което ммого ме дразни,последно си взех на мейбълин glossy нещо си но миризмата и тотално ме отблъсква..

# 430
Аз мисля, че масово хвалената е  цикламената- extreme crazy volume mascara, за обем, със силиконовата четка. Аз черната не я харесах изобщо. От цикламената вече 5 та опаковка.

# 431
Принцесите бяха масово хвалени, но не знам коя повече, дали зелената или оранжевата.

# 432
  • София
Оранжевата принцеса беше най-хвалената спирала, но аз нещо не успях да я харесам чак толкова. От спиралите на Катрис има добри попадения.

# 433
  • Deutschland
Likeawind, виж този серум за мигли. Аз го ползвам върху вежди обаче и определено виждам сгъстяване.

# 434
Зелената принцеса била по-хубава, колежката ми ги изпробва и двете и това е извода, за оранжевата каза, че се събирали топченца на миглите, а зелената малко като се посгъсти тогава каза, че вече и харесва.

Общи условия

Активация на акаунт