Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 542
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Преди години съм си купувала пудра на прах на Макс Фактор, помня, че бях много доволна. Оттогава не съм попадала на нея, пак бих си купила. Харесва ми, защото стои естествено и като че ли не е толкова натрапваща се, като другата пудра. Някак по-леко стои и по-лесно се контролира, според мен. Объркано звучи, дано се разбира.

# 406
В Лили и ДМ имат мостри на рафта и не дават за вкъщи (може да си носите кутийка и да помолите да ви отсипят). Когато избирам ФДТ отивам с подготовка за нанасяне на ФДТ, нанасям в магазина от тестера сутринта и си тръгвам. Навън, на дневна светлина, се оглеждам първо за цвета, после за покривността и до края на деня разбирам и за трайността. Ако се колебая между няколко, изпробвам ги всички по този начин за няколко дни и чак тогава купувам (изхвърлила съм не малко козметика, а смятам това за разхищение).

# 407
  • Пеликания
Някой използвал ли е този продукт - тоник за здрава коса против косопад. Днес го забелязах в Кауфланд.

# 408
Аз. Много ме сърбеше скалпа от него. Не го препоръчвам.

# 409
Аз също го ползвам. Но не съм редовна. Като цяло не виждам някакъв изявен ефект. Иначе не ми дразни, не ми създава дискомфорт, но вероятно за видим ефект си трябва постоянство. Бях чела, че много помагал при сезонен косопад и си го взех да си го имам под ръка.

# 410
Аз съм го ползвала няколко пъти,освен за косопад,ми стимулира разстежа и ми укрепи косата

# 411
  • Седмото небе
Да похваля две неща, които привърших и си копирам мнението от другата тема:

От магазин за паралелен внос. Препоръчаха ми го като поддържаща цвета маска за коси в тъмни тонове. Чудно попадение даващо ми мекота, силен блясък и страхотен аромат, който се задържа поне ден, гъста и икономична текстура. Комбинира се добре с различни шампоани. Със сигурност ще подновя, даже 2 или 3 опаковки направо ще взема, да си имам. Особено удобен понеже е в тънка туба, тъй като напоследък пътувам доста, заема малко място. Бих пробвала и шампоана от същата серия, ако го открия.

Приятно затопляща маска, с малко и малки ексфолиращи гранулки, омекотяваща, неизсушаваща, изглажда добре и почиства. Пакетчето от 7.5 мл ми беше достатъчно за 3 нанасяния. Ще взема със сигурност отново.

Стика ме изненада приятно-въпреки негативните коментари за него-не изсушава, почиства ежедневен грим от лицето добре (спиралата разбира се е почистена предварително с друг продукт), ще го ползвам обаче само за пътуване. В ежедневната рутина имам други фаворити.
Лосиона мирише свежо, леко и попива бързо. Ще ми върши работа, но едва ли ще повторя със същия аромат, следващия ще е варианта с нар.
За пачовете и маската, ако ми допаднат ще дам отзив като ги пробвам.

# 412
Преди години съм ползвала този тоник. Изобщо не ми хареса и го хвърлих. По-зле ставаше от него скалпа. Не е хубав.

# 413
Аз съм много доволна от тоника на Билка. Сега ползвам трета опаковка. На мен ми помага и тази пролет не ми капеше косата. Пръскам се след всяко миене на косата. Принципно съм с чувствителен скалп и себорея и нямам оплаквания от него Blush

# 414
  • Пеликания
Явно на всеки различно се отразява. Докато не се пробва няма как да се разбере. По принцип съм доволна от доста продукти на марката. Благодаря на всички за мненията Hug

# 415
Аз принципно не съм супер доволна от Билка, включително и от този тоник, но харесах скраб за лице с грозде ☺️

# 416
Сега ползвам пастата им за зъби с хималайска сол и ми харесва,поне от нея не ми се гади(бременелски проблеми)ползвах измиващия гел за лице с роза но не ми хареса даже май г0 хвърлих

# 417
Аз принципно не съм супер доволна от Билка, включително и от този тоник, но харесах скраб за лице с грозде ☺️
От този скраб бях много доволна. Толкова е икономичен, че вече ми омръзваше и бях започнала два пъти в седмицата да си мия цялото тяло с него Grinning. Сега ще си го взема да го редувам с измиващия гел с краставица. Ползвах го заедно с крема и серума с бяло грозде и ми се отразяваха добре за лятото, защото са лекички. И маската им с мавруд ползвам - хубаво почиства, но първата минута, като я нанеса, малко ми щипе, а след това се оправя. Това е моят опит с марката Grinning. А, и шампоанът против косопад, който също ми допада и е подходящ за моята коса (мазна в корените, суха по дължините, тънка и изтощена). Като цяло, доволна съм от продуктите, които съм пробвала, и ще продължа да си ги купувам Blush

# 418
Здравейте, бихте ли ми препоръчали маска за коса без отмиване, подходяща за сухи и нацъфтели краища, от която сте доволни?

# 419
  • Deutschland
Здравейте, бихте ли ми препоръчали маска за коса без отмиване, подходяща за сухи и нацъфтели краища, от която сте доволни?

Тази е с отмиване, но когато я ползвах бях доволна. Точно за накъсани краища е.

Общи условия

Активация на акаунт